Zagląda tu ktoś jeszcze? ;P
Zastanawiam się nad zarejestrowaniem się na streetcom...:tuptup:
Printable View
Zagląda tu ktoś jeszcze? ;P
Zastanawiam się nad zarejestrowaniem się na streetcom...:tuptup:
u mnie dlugo byla cisza, a teraz 2 kampanie - spa magazine oraz ekologicznie - kartonowe opakowania tetra pak ;)
też mam akcje kartonową :D :piatka:
Moja pierwsza akcja od 2 lat, czyli od dnia rejestracji :cool:
A ja czekam czy mi potwierdzą udział w kampanii o słodyczach. Niedługo minie miesiąc odkąd wypełniłam ankietę.
Testowałam już pieluszki pampers premium care, sleep and play. mleczko gerber- chyba nawet tam wygraliśmy ptaszka pilota za zajęcie 3 miejsca w konkursie, i jeszcze kaszki Nestle. Zarejestrowana jestem jakoś 2lata.
Naprawdę polecam
ja załapałam sie do kampanii piwa somersby :D wreszcieeeee od dawna jestem zalogowana na streetcom i jeszcze nie mialam okazji niczego testowac :mml:
Oh wow :D fantastycznie :D jakie gratisiki i piwo samo w sobie jest rewelacyjne, więc miłego i smacznego testowania, i pamiętaj nie wszystko na raz :D
hah! załapałam się do tej samej kampanii :D I jestem pod wrażeniem zawartości paczki:D szklanka cieszy najbardziej :D
Super, ja też sie załapałam żłopie piwko :)))
Na prawdę warto!!!
https://ekspert.streetcom.pl/pl/secu...d52d27658180a4
Ja też się załapałam na tą z Somersby. Jak przyszła paczka to oczom nie wierzyłam, że aż tyle:D ale zostal już tylko pusty karton hehe;P
znalazłam ostatnio strone podobną do streetcom gdzie również można testować różne rzeczy :) mam nadzieje że sie kiedyś na coś załapie :)
http://testmetoo.com/dolacz-do-nas/?...d963fa0732ea8b
ja sie załąpałam do testowania kapsułek Ariel i powiem ze paczuszka super bo byly 2 opakowania po 15 kapsułek i powiem że się przerzuciłam na nie z proszku
A ja mam trochę inne pytanie- może nie do końca o testowaniu kosmetyków za darmo, ale o samym testowaniu a dokładniej o stronach typu Glossybox, shinybox itp. Czy któraś z was brała może w tym udział? jesteście zadowolone? które uważacie że jest najlepsze?;)
też jestem zarejestrowana na streetcom ale już dawno niczego nie testowałam , ostatnio to były chyba kosmetyki oeparol , wcześniej brałam udział w kampanii pampersów, mleka modyfikowanego i ciastek milka , możliwe że było coś jeszcze ale już mi wyleciało z głowy
Ja osobiście nie brałam w tym udziału,ale znajoma już tak i przysyłają jej testery w zamian za opinię,jest zadowolona więc wystarczy wybrać tylko faktycznie dobra i sprawdzoną stronę. Akurat kosmetykami zajmujemy się na co dzień więc chętnie pomożemy i doradzimy w razie wątpliwości:)
Myślę,że warto spróbować,tym bardziej jeżeli nic na sto nie kosztuje,zawsze możemy na tym tylko zyskać,nie sądzicie? Potem mamy przynajmniej jakieś wstępne zdanie na temat tego czy daną firmę można polecać czy też nie.
Na streetcom jestem od ponad 3 lat, testowalam raz! Kawe... Jesli idzie o kosmetyki to najlepiej odwiedzac strony producenta gdzie czesto sa akcje z testowaniem, np na stonie nivea-ciagle cos sie dzieje. Ja kilka razy testowalam zieki facebookowi, bielenda na fanpagu czesto organizuje akcje i dzieki nim przetestowalam weglowy olejek pod prysznic, w ktorym bez pamieci sie zakochalam, bo reelacyjnie pachnie, super oczyszcza skore. Mam na dlugo uczucie ze moja skora jest swieza i gladka.