moje pierwsze w życiu własne osobiste szpice, mam tlko nadzieje ze jak chło[ wróci jutro z roboty to mnie nie przechrzci;P
druga ręka nie zobiona bo czeka goła na warsztaty;P
Printable View
moje pierwsze w życiu własne osobiste szpice, mam tlko nadzieje ze jak chło[ wróci jutro z roboty to mnie nie przechrzci;P
druga ręka nie zobiona bo czeka goła na warsztaty;P
Iza bardzo ladnie ci wyszly, superancko :)
super szpice Woszczur
Woszczur ekstra Twoje szpice i mega długie :D jak się z nimi obchodzisz? Nie przeszkadzają?
oj przecudne są :) i długaśne takie jak mi się najbardziej pdobają :) Chanti z długimi pazurkami to kwestia przyzwyczajenia jak miałam pierwszy raz zrobione dłuższe pazurki nie mogłam rozporka zapiąć teraz zrobie wszysko i mi w niczym nie przeszkadzają :)
świetne szpice:)
woszczurku do wszystkiego idzie sie przyzwyczaic
Woszczurku są cudowne!!
Moje 2 dziwaczki :)
czemu dziwaczki?? piękne są:)
Piękne :soczek::good: te Twoje "dziwaczki" Plushaczku :D
Woszczur jak takie robisz pierwszy raz to co będzie później!!!!!
Plushak wyyyyyypaasione;]
Dziękuje :wstydek:
A to mój pierwszy żelowy szpicek na formie....:wstydek::wstydek::wstydek:
Moje biedne skórki... :( Nie patrzcie :D
Nie mogłam się zdecydować na te 2 zdjęcia... :D
Wzorek mi się trochę rozmazał... ;(
2 zdjęcie jest rewelacyjne:) wydaje mi się że ci ciut w prawo zjechał (1 zdjęcie)? podziwiam że się na żele zdecydowałaś, ja nie jestem wprawna w tym kształcie i najpierw robie szkielet akrylowy (jak najcieńszy), zdejmuje szablon, wyrównuje i mam podkład do żelu.
ładnie dobrałaś kolory. dawaj drugiego palucha:) przy 3 to już bedziesz mistrz!!
Szpileczko ależ cuda wyczyniasz:love:-śliczny:ok::ok::ok:
jaaaaaaaaaaaaaaa zajefajny
Szpila piekny :love: zrób mi taki :love: to farbki ? jakiś tutek? hihih :kwiatek:
hmmm...
Szpila boski szpic
moje pierwsze na formie.. ;d krzywe troche bo musze je jeszcze dopracować :P
http://i28.tinypic.com/1zlw042.jpg
zgadzam się, zgadam, bardziej migdał, ale to nic tylko troszkę bardziej końcówkę trzeba wyszczuplić
czeksa bardzo ładne mi też przypomina to migdałki troszku:):):):)
Dla mnie tez migdalki :)ale ta panterka kolorowa bardzo mi sie podoba:)
jesli chodzi o zdobienie to fajne natomiast jesli chodzi o ksztalt to jak dla mnie migdalek, szpic smuklejszy troszke jest ale dopilowac boczki i ok
a jakby zrobić ten sam bez frencza? ostre boczki i taki ostry migdał - też spoko kształt!! bo frencz jednak optycznie ciut poszerza
moje pierwsze w życiu (i jedyne) akrylowe szpice (na formie) jakie zrobiłam ok. rok temu
http://i711.photobucket.com/albums/w...DSC00040-1.jpg
Cudowne są! :wow:
A jeśli chodzi o mnie to spiłuję je.. :) i wogóle to Kochane jesteście :przytul:
Świetne centki na tych frenchach:love::love:
Bożenko cudeńka te twoje pazurki :)
piekne sa wasze prace dziewczyny,dawno tu nie wchodzilam bo kurna na nic ostatnio czasu nie mam...
swietne Bozenko te szpice
Śliczne te różowe szpicki