a ja chyba na ręce męskiej będę robić :D haha nie będą takie fajne jak miałam, ale cóż nie pomyślałam ze MUSI być jedna reka
Printable View
a ja chyba na ręce męskiej będę robić :D haha nie będą takie fajne jak miałam, ale cóż nie pomyślałam ze MUSI być jedna reka
wyslalam:D
ja się załamałam, mój kochany wziął ze sobą przez pomyłkę główną część aranżacji zdjęcia i przed 24 nie wróci z pracy.. nie wiem cy do niego nie pojechać...
ja wlaśnie skończyłam robilam 5h, a po 18 jeszcze je dokoncze i wysle ;] osobiscie jestem z nich dumna bo sie wspielam na szczyt swoich mozliwosci:skacze:
Kiedy będzie je można zobaczyć na forum i zagłosować??
Jak można jeszcze dziś wysyłać to ja się biorę za robienie:D
Można do 24 ;)
a będziecie wystawiać 2 fotki czy po 1?
Po zrobieniu zdjęć przestałam byc dumna ale krytyczna wobec siebie i nie widze sensu wstawienia ich na konkurs juz ;/
Biaaaała mozna do 24.00 przesyłać ;]
no to fotki wysłane :D
kochana ja tez po zrobieniu fotek bylam nie zadowolona... na pewno nie jest zle wiec wysylaj zdjecia bo jak nie to ja sie tam do Ciebie z Agusia przejade i bedzie :aty: :aty: :aty:
cholewka ja myslslam ze to do piatku ;(;(;(;(;(a mialam taka zajebiaszcza koncepcje ;(;(;(
Ja też jestem nie zadowolona no ale cóż już po fakcie
przyłączam sie, dluzej robilam zdjecia niz paznokcie.. tez mi sie nie podobaja ale czekam z wyslaniem moze moj kochany wczesniej wroci i zrobie nowe fotki
heh ja też fotki pstrykałam w nieskończoność :D nie wyszły pazurki takie jakie miały być, ale dziewczynki- raz się żyje!!
ja juz wysylam, niestety, bo myślałam że może mi się uda z tą aranżacją co chciałam a tak to taka lipa. właśnie mi się ladują w pocztę
poszło.. mam nadzieje ze doszlo
dostalam potwierdzenie:)
ale żeście mi skrzynke zawaliły :P oszalały na samą końcówkę ;D
hehe oszalaly ale pozytywnie :P sie masz cieszyc ze tyle prac kamisku :)
No patrzcie, a ja myślałam, że tylko kobietom ciężko dogodzić.
ja tez wysłalam,az wstyd:wstydek: mam potwierdzenie:)...masakra
hihi:D:D już wysłane... ciężko było:blink::blink:
już się nie mogę doczekać naszych prac:skacze::skacze::skacze::skacze:
Kamis doszły w koncu moje zdjecia? bo nie dostałam potwierdzenia.
Kurcze a ja już 19 o dwudziestej czwartej czatowałam żeby zobaczyć prace...
I teraz też czekam i czekam, a tu po 48 godzinach.
Ależ niecierpliwa jestem :D:D:D
ale naprawdę się nie mogę doczekać.
I nawet się nie wstydzę bo wiem, że dziewczyny po rajtuzach nie pojadą tylko jak coś wytłumaczą co jest źle i nie będzie:aty::aty::aty:
a widziałyście tą emotkę?
:zbanowac:
jak ją widzę to się nie mogę przestać śmiać...
hah skąd tyś ją Kamis wytrzasnął...
jestem pozytywnie zaskoczony ilością nadesłanych prac :)
a mówiłam że będzie dużo:)
już się nie mogę doczekać:skacze::skacze::skacze:
no to teraz Kamis bedzie miał roboty żeby powstawiać to wszystko :D
Jeeee super ze jest tak duzo prac....teraz czekamy (nie)cierpliwie na ich wystawienie...:):skacze:
Jejuuuuu :skacze: nie moge sie doczekac :lol:
Kurcze a ja myślałam,że jak rano wstanę,że już będą a tu nic ;( Ale czekam!!
Dziewczyny Kamiś ma do wystawienia duuuzo prac i ma na to 48 godzin wiec nie piszcie nie potrzebnie hehe
doczekacie sie w koncu ;P ja tak lajtowo jak dla mnie moga byc wystawione nawet za tydzien ;P
Srali muchi będzie wiosna...
Dziewczyny, bo wezmę przez kolano i pupy stłukę:aty::aty::aty:. Jestem pewna, że piękne prace zrobiłyście. Widzę jak się niesamowicie rozwijacie odkąd istnieje forum. Więc bez mazania się tu proszę.
ja wlasnie tak do tego podchodze bo wyslalam po prostu moja porazke zyciowa...ale to co :P
tak tak...kazda narzeka mowi ze to najgorsza praca jaka wykonala w swojej pazurkowej karierze...a jak zobaczymy fotki to zawalu dostaniemy...takie cudenka beda....wiec bez marudzenia bo przeloze przez kolano :D
no ja juz nie moge sie doczekac prac a Ty Kamis zamiast sie cieszyc z popularnosci forum to narzeka ;] hi hi
dziewczyny ale marudzicie jesteście zdolne stylistki więc prace na pewno są rewelacyjne:D
ja też się pokusiłam o wysłanie ale z efektu końcowego jestem nie zadowolona :/: