-
Odp: [Konkurs] Magia Andrzejkowej Nocy
ziz ipostaraj sie i pokaz szybciusko prace :D:D:D
-
Ok, teraz czekamy na wyniki, ale nie ukrywam, że fajnie by było obejrzeć wszystkie prace...nawet już po ogłoszeniu wyników. Ja tam lubię zobaczyć jaka była ogromna konkurencja ;)
-
też bym chciała zobaczyś wszystkie prace :)
-
witajcie kochane:kwiatek:
widzę że wszystkie się tak niecierpliwią że szok:):):)
ja tam wiem że nie mam teraz szans ale interesuje mnie kto wygra i jakie pazury zrobiłyście :*
-
ja tam też nie wierze w swoją wygraną, ale jestem z siebie dumna bo pazurki konkursowe zrobiłam na sobie i pierwszy raz na formach!! a przyznam, ze formy od niedawna mnie zafascynowały...
w każdym razie ciekawią mnie prace i Wasza pomysłowość no i życzę aby wygrała najlepsza!!!! Powodzenia!!!
-
Cytat:
Napisał
lusill
ja tam też nie wierze w swoją wygraną, ale jestem z siebie dumna bo pazurki konkursowe zrobiłam na sobie i pierwszy raz na formach!! a przyznam, ze formy od niedawna mnie zafascynowały...
w każdym razie ciekawią mnie prace i Wasza pomysłowość no i życzę aby wygrała najlepsza!!!! Powodzenia!!!
to podobnie do mnie sama zawsze robilam pazurki na tipsie a tu pierwszy raz na szablonie i w dodatku byly to moje pierwsze szpice tymbardziej sie ciesze ze wzielam udzial w konkursie bo jakas motywacja jest do podnoszenia swoich kwalifikacji:skacze:
-
a moje są okrpne. namęczyłam się troche i tylko dlatego wysłałam. Ale ogólnie to kaszana. Nie mam z wami szans krejzolki:D
-
Cytat:
Napisał
lusill
ja tam też nie wierze w swoją wygraną, (...)
:hahaha: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: lusill dawno sie tak nie uśmiałam...
-
będzie się działo:D ciekawam:rolleyes:szczególnie tych nieuzytkowych pazurasów:P
-
dziewczyny na priva takie info wysyłajcie bo tylko atmosfere psujecie takim postami...
wracając do tematu to również się nie moge doczekać momentu wystawienia Waszych prac na forum :D
-
-
-
Cytat:
Napisał
Skajler
dziewczyny na priva takie info wysyłajcie bo tylko atmosfere psujecie takim postami...
wracając do tematu to również się nie moge doczekać momentu wystawienia Waszych prac na forum :D
Nie kapuje jakimi postami :huh:
-
Cytat:
Napisał
Agusia_pa2
Nie kapuje jakimi postami :huh:
tez nie kapowałam ale kamis wywalił "tą" część do śmietnika :)
-
Cytat:
Napisał
woszczur
:hahaha: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: lusill dawno sie tak nie uśmiałam...
a teraz i ja :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol::lol::skacze::skacze:
-
-
Mala mowisz tak jakbys sie bardzo wyrozniala od nas..:D:D:D
cale forum jest pozytywnie postrzelone;) i dzieki temu jest tutaj taka odjechana superowa atmosfera:skacze::skacze:
ja chce juz prace zobaczyc jak nie tutaj to w waszych galeriach przynajmniej:skacze:
-
nie można wstawiać do galerii :P >> regulamin :P
Zdjęcia jeżeli wstawię to dopiero po weekendzie bo mam zjazd w szkole czyli dwa dni wyjęte z życia :/
-
Cytat:
Napisał
Kamis
nie można wstawiać do galerii :P >> regulamin :P
Zdjęcia jeżeli wstawię to dopiero po weekendzie bo mam zjazd w szkole czyli dwa dni wyjęte z życia :/
oj biedniątko Ty nasze :przytul::przytul::przytul::przytul::przytul:
-
A ja czuje ze taki zjazd może wyjąć z życia nawet parę dni :nie_powiem:
-
choco schrupie twoj avek!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kamisQ tylko ladnie sie postaraj po weekendzie :)
-
kamis ale po ktorym weekendzie hihihhihi
-
ale Wy jestescie wariatki :D jedna pisze o weekendzie Kamisa, druga o schrupaniu avatarka, trzecia ze sie dawno nie usmiala :D :lol: czyli nic nie na temat :P to i cos napisze...Iza faktycznie mi sie cos popierd...z regulaminem ale juz mi wyjasnilas :D
do 15-go to ja zdarze pierniki zrobic :P
-
dziewczyny się zdążą naradzić, ocenić, i same powstawiamy prace:D
-
ja wiem na co onic zekaja
mala ma 14 grudnia urodzinki i chca mi prezet zrobic ahahahha
zrartuje
-
Kamis ja wiem ze przed ogloszeniem wynikow nie wolno...ja myslama o tym ze jak nie dacie rady wstawic tutaj wszystkich prac a tylko te co wygraly..to reszte obejrzymy w galeriach dziewczyn po wynikach hihih...
-
-
chyba zniose jajko niedługo :D
-
-
Cytat:
Napisał
Valia
Ja chyba już zniosłam:d
Valia, chyba przydałby się taki nocniczek jaki masz na avku, co nie?? :lol:
-
no jescze troche i zdjeciochy beda :D:D:D
tez niemoge sie doczekac obejzenia waszych wypocinek dziewczyny :):)
bedzie gicior :*
-
a ja tu wlaze kilka razy dziennie z nadzieja ze nam kamis mikolajkow prezet zrobi a tu nici
-
domyślam się, że jest baaardzo dużo prac i wstawienie wszystkich zdjęć tutaj zajmie sporo czasu :)
-
dziewczyny z tym znoszeniem jaj trzeba bylo sie do wielkanoc wstrzymac po co sie pozniej jeszcze raz meczyc :P
-
laski bombki znoscie hihihbedzie na choinke
-
Cytat:
Napisał
mala
laski bombki znoscie hihihbedzie na choinke
:hahaha: :hahaha: :hahaha: dobre :good: :hahaha:
-
A kiedy będzie można obejrzeć prace????
-
ja też nie mogę się doczekać :D
-
i ja też :D ale tylko tych Waszych bo moje coś co wysłałam to porażka... to siostra mnie zmusiła bym wysłała bo "a co ci szkodzi, przecież bić cię nie będą"... ale masakryczne są... a fuuuu
-
ja tez tak mysle o swoich. duzo osob pomysli pewnie ze sa nie skonczone. ale taki mialy byc:D nie podobaja mi sie ale tez doszlam do wniosku ze skoro juz zrobilam to szkoda by bylo nie wyslac:)