bardzo dobry pomysł, i tak uważam gdy zaglądam do innych for , ze to jest najlepsze.. W końcu stworzone przez najlepszych :)
Printable View
bardzo dobry pomysł, i tak uważam gdy zaglądam do innych for , ze to jest najlepsze.. W końcu stworzone przez najlepszych :)
ulala ;) posłodziłaś :D
Może i tak ale jak udzielałam sie na innych forach to zawsze od razu wyczuwałam wrogość, no i straszny bałagan zdjęcia nie posegregowane itp... Przywykłam juz do tego forum :D
extra pomysł :)
to czekamy na nowe uaktualnienia:)
Sandra ja też się zgadzam z Tobą ! :)
ja tez powracam to tego forum :) moim zdaniem tez jest to jedno z najlepszych for :)
tu jest wszystko ! od atrakcji konkursowych po zabawy i gry przez pomoc, opinie, kupe smiechu itd. :)
Kamis super, ze tak bedzie ( lub jest ) prznajmniej sie tematy nie bede powielac :)
ja mam dwa fajne pomysły ale czy fajne to sie zaraz okaże:P
po pierwsze zawsze jak siedzę na forum to mam otwarte kilka zakładek i po pewnym czasie gdy czytam system mnie wylogowuje wyskakuje komunikat źe jak chce oglądać obrazki to muszę być zalogowana więc włączam nową zakladkę i się loguję a takmą stronę odświeżam.
Stąd moją prośba czy pod tym komunikatem nie może być jakiegoś sktótu do logowania takiego żeby nie wychodzić ze strony którą ogladąm?
Mam nadzieje ze w miarę zrozumiale wytłumaczyłam.
druga rzecz którą spotkałam na innym forum i bardzo mi się spodobała to kosmrtyk wszech czasów czyli wstawiamy zdjęcia produktów i opinie oraz dajemy gwiazdki za zapach konsystencje itp.
Z tamtego forum odeszłam bo była nie miła atmosfera a tu mi tego brakuje. i nie chodzi mi zeby te kosmatyki byly w treści forum tylko żeby można było szybko wyszukać opinie na dany temat .
Mam nadzięję ze nie namieszałam i z góry bardzo dziękiuję za przeczytanie moich przemyśleń :)
a masz zaznaczony kwadracik automatycznego zalogowania?
mam :) ale moja przęgląrarka jest dziwna i nigdzie mnie sama nie loguje:) albo ja coś mieszam mam tylko włączone zapamiętywanie hasła i nie muszę wpisywać
a to może przeglądarke zmień:D:D
nieee nieee proszę błagam tylko nie to:P
już się za bardzo przyzwyczaiłm do mojego "liska"
chyba musisz bo ja takiego problemu nie mam ;P
mozliwe, ze masz wlaczone przechowywanie ciasteczek do zamkniecia Firefoxa :)
zeby to sprawdzic to musisz u gory wejsc w Narzedzie > Opcje ( na dole listy ) > zakladka Prywatnosc i pojawi Ci sie taka tabelka
ja mam wlaczone tak jak jest na zdjeciu bo mam problem z inna witryna ;)
http://img189.imageshack.us/img189/4...benannt11u.jpg
jesli to nie to to zobacz czy masz wlaczona opcje zapamietywania hasla na danej witrynie tutaj:
Narzedzie > Opcje ( na dole listy ) > zakladka Bezpieczenstwo i pojawi Ci sie taka tabelka
http://img189.imageshack.us/img189/2934/asehi.jpg
jesli to nie to to nie wiem co jest zle :/:
po kazdym zamknieciu liska ciasteczka mi sie czyszcza ale haslo mam zapamietywane :)
sporobuj ^_^
to pierwsze miałam źle znaczy inaczej ale w praktyce sprawdzę czy się naprawiło :)
dziękuję bardzo za pomoc
Rudzia Szacun :ok: :D :D :D
sprobuj, moze sie uda :)
nie ma za co :)
Jak pisalam - z innego forum nie akceptuje mi ciasteczek wiec mam zaznaczone tak jak jest :)
jesli wszystkoinne masz ok to powinnas z tej tabelki wybrac zaznaczajac :)
akceptuj cisteczka
akceptuj ciateczka z innych witryn
przechowuj > az wygasna :)
mialam tak wczesniej i bylo ok :) potem cos sie stalo i musialam zadzialac w taki sposob, ze na tamto forum musze sie caly czas logowac ale wpisujac login to haslo wyskakuje samo i tylko klikam zaloguj ale czynnosc musze ponawiac za kazdym razem jak wejde na forum :( :)
na naszym forum nic mi sie nie zmienilo - zawsze jestem zalogowana i nic wpisywac nie musze :)
Kamis do uslug :) jak wiem cos tam to pomoge :)
no i moj facet to "informatyk" :P
no niestety nie pomogło :( ale widzę ze chyba kamis coś zadziałał bo wyskakuje mi różowa strona tylko klikam żeby wybrać logina i dalej oglądam :) więc dziękuje Kamis:)
ja nic nie robiłem w ostatnich 2 dniach :P
no nic jak nić nie robiłeś to usune moje podziękowanie:P:P
jakie sliczne kwiatki, dzięki kamis;)
teraz będziemy miały problem na dzień chłopaka bo ja nie umiem "robić" takich rzeczy :(
w tym miesiącu forum sponsoruje idora.pl zapraszam do klikania w banner w nagłówku i zakupów w tym sklepie ;)
no to robi nam sie offtop powoli
wracajac do tematu "CO NOWEGO"...
chciałam spytac gdzie opcja :
SZYBKIE MENU--------> KTO JEST ON LINE
hę, hę ?? :cwaniak: :cwaniak: :cwaniak: :cwaniak: :cwaniak: :cwaniak: :cwaniak:
prawdopodobnie tylko moderatorzy mają tą opcję, w sumie nie widzę potrzeby żeby użytkownicy mogli widzieć kto gdzie jest na forum
ja też nie mam...
a ja mam choc nie jestem moderatorem
---------- Dodano o godzinie 19:47 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 19:46 ----------
a sooooooory nie mam
Ahaha, czyli szpiegować my Was, a nie Wy nas :P
drobna zmiana w regulaminie
regulamin pkt 32
Podpis w profilu
- obrazki w profilu większe niż 500x150px będą usuwane
- łączna wysokość sygnatury nie powinna być większa niż 150px (przykład)
- Należy unikać animowanych obrazków - chyba że animacja jest bardzo dyskretna i nie "kłuje" w oczy
- powinien być stosunkowo krótki - najwyżej 4-5 linijek
- podpis może zawierać maksymalnie 3 linki
dodany punkt zakreślony na czerwono
Dziękuję za tę zmianę, choć pewnie ktoś nie majacy duzej wiedzy o kompie nic z tego nie pojmie - Fajnie jakbyś to na polski przetlumaczył:]
Ja w skrocie powiem - sygnatury niektorych z nas są traktowane jak miejsce na bezpłatny bilboard. Nie razi póki jest niewielki, ale nie przesadzajmy- Błagam!!! Sygnatura to charakterystyczny podpis a nie obrazki na pół strony:]
nie wiem jak to inaczej napisać
blok poniżej ma 150 px wysokości jak dla mnie wystarczająco dużo żeby się charakterystycznie podpisać
http://dl.dropbox.com/u/138074/wzork...a_wysokosc.JPG
ale czy to czane miejsc\ed to cała sygnatura łącznie z tekstem czy bez??
bo ludzie moga sobie zorbic sygnatury typu
i też jest mega duze
"puste" odstępy są także liczone jako linijki a rozumiem, ze obrazek zajmuje jedną plus jeszcze dodać mogą 3 linijki tekstu....a co z rozmiarem czczionki??Cytat:
- powinien być stosunkowo krótki - najwyżej 4-5 linijek
- podpis może zawierać maksymalnie 3 linki
w regulaminie jest łączna tutaj zapomniałem dopisać
no własnie, bo ja mam jeszce jedną kandydatkę do poprawki, bo niby ze zdjęciem w sygnaturze to sie mieści w normie, ale ma jeszcze 3 linijki tekstu i ten baby odliczaacz i w suemie sporo tego