A jednak :/ Zaraz u mnie będzie....a ja się czuję fatalnie :( Najwyżej puszczę przy nim pawia :lol:
Printable View
A jednak :/ Zaraz u mnie będzie....a ja się czuję fatalnie :( Najwyżej puszczę przy nim pawia :lol:
tylko nie na Niego tego pawia hehe
właśnie siedzę i się wkurzam bo dostałam listę ofert dla klientów przedłużających umowy i nic nie ma co by mi się podobało !! albo jest tylko w cenie 1000zl...ja się chyba zastrzelę!!
negocjiuj z nimi i bierz ich na wstrzymanie albo postrasz lepiej że operatora chcesz zmienić :)
a w jakiej jesteś sieci ? ogólnie to play ma bardzo dobrą ofertę ostatnio i można sobie numerek przenieść łatwo :D
w plusie jestem i widzę że dla nich nie gra roli czy klient stały czy nowy i tak oferują telefony w tych samych cenach dla obu i to same shity... już się głęboko właśnie zastanawiam nad zmianą operatora...
heh plus to najgorszy szit wg mnie (subiektywna ocena) dawno miałem i właśnie tak jak mówisz zawsze słabe telefony oferowali do tego spore rachunki nic ciekawego
dzidzia dobrze ci radzę przejdź się do playa i zapytaj się o przeniesienie umowy :)
jak już się dowiesz to zadzwoń na infolinię plusa i powiedz że zawiodłaś się na ich ofercie po raz kolejny nie potrafią zaoferować nic ciekawego stałemu klienta i skoro traktują stałych klientów tak samo jak nowych to rezygnujesz
jak nic nie ci nie zaoferują to zmieniaj operatora play jest na prawdę dobry :] a telefoniki dają miodzio
no i coś mi mówi że tak zrobię, i jeszcze ich tam zbluzgam !! normalnie mój ojciec w erze to zawsze ma jakąś zajeb**** ofertę ,a pleya właśnie sprawdzałam i na prawdę całkiem fajne oferty mają trza się przejśc do salonu :D
a mi sie laptop zwalil takze bede was malo odwiedzac
Ale zobaczyc mozesz :)
uu przykra sprawa :( mała naprawiaj laptopa :aty:
cena jest podana na aukcji w funtach :P
telefonik ciekawy dwie karty sim ale ja to już tylko windows mobile, na inne nawet nie patrze :P
tylko firma jakaś taka dziwna przynajmniej nigdy nie słyszałem
Naprawiaj naprawiaj tego laptopa mala bo sie za toba stesknimy:]:P
ja już tęksnie :P
Popieram!! Ja też przeszłam do playa tylko z orange, bo już byłam tam wiele lat, tel był na firmę, a oni nic ciekawego nie zaproponowali.
A dzidzia jak chcesz negocjować jeszcze z nimi, to zrób tak jak mój mąż kiedyś. Zadzwonili z orange, że kończy się umowa i gościu nawija jakie ma dla nas propozycje i atrakcje. Gadał z dobre 10 minut. Skończył swoją gadkę, a mój mąż do niego mówi: no dobrze wysłuchałem pana, a teraz niech mi pan powie co możecie mi naprawdę zaoferować, bo to co do tej pory usłyszałem to nie była żadna oferta. Gościa zatkało, ale dostaliśmy jeszcze trochę ciekawostek.
apropo orange :D
http://img11.imageshack.us/img11/9721/chujkiorange.png
no i właśnie przeszłam do pleya , stary numer z plusa zostawiam na kartę - dla klientek a nowy będę mieć prywatny hehe , ale mnie rozwaliła oferta za 45 zł w play ma więcej minut niż w plusie za 55zł... no i telefon taki jak chcę za zł a w plusie za 350 i to z przedłużeniem umowy,śmiechu warte...
Dzidzia no i super!! Męska decyzja.:good::)
Kamis z tymi ofertami tak niestety jest, że nie opłaca się być wiernym klientem, bo nowy dostaje dokładnie to samo.
a czasami nowy dostaje jeszcze lepszą ofertę , i gdzie tu sprawiedliwość ??
bo to jest tak że stały wierny klient dostaje super ofertę za staż
a nowy klient dostaje super ofertę żeby się skusił na ten "telefon"
a na kimś zarobić muszą suma sumą :P
ja własnie gotuje obiada :D wróciłam z matur taka głodna że szok :(
to lepiej powiedz jak Ci poszło?????????????????????
Tak tak jak tam pierwszy dzień przeżyłaś??
oj nie pytajcie czyje że mi nie poszło :( wszyscy we mnie wierzą ale nie wiem chyba się nie uda akurat miałam takie tematy których lektur nie przeczytałam a mogłam się więcej uczyć:glupek:
oj tam pewno Ci się tylko wydaje :) zobaczysz będzie dobrze :]
w każdym razie przede mną jeszcze wos i niemiecki i ustna :boi_sie:
Ale to kurcze tak prawie zawsze jest,że się trafi to czego się akurat nie uczyło. Nie załamuj się, bo myślę, że nie będzie źle.:good::)
no próbna zdałam ale teraz nie licze na tyle szczescia, aj nie ważne :P obiad mi sie pali :D
no to teraz tylko powodzenia życzę :D
nie dziekuję :D ale kopniak na szczęscie by sie przydał, albo chociaz trzymajcie kciuki :D
wiesz z kopniakiem to raczej niemożliwe , no chyba że przyjedziesz po niego , ale kciuki trzymać będziemy :D
Mówisz i masz!! Ja jutro trzymam kciuki za Ciebie i pozostałe dziewczyny, które mają maturę.
jutro to akurat w moim przypadku nie musicie ale w srode i czwartek mile widziane :D
to się będzie trzymało w środe i czwartek :D
super :kwiatek:
a ja własnie wstałam i sie ograniam do kolejnego dnia matur- dzis angol pisemny.
jeszcze 7 ustny.. i jeszcze matma biola i polak ustny :D jakos damy rade dziewczyny! tyle trzymanych kciuków napewno przyniesie nam szczescie :)
powodzenia
trzymam kciuki:ok:
Jasne, że nasze kciuki przyniosą szczęście, bo jest ich bardzo dużo. Powodzenia i czekamy na relację po.:good::)
aniusia ja bylam pierwszym rocznikiem ktory zdawal nowa mature... bylo to tak... ani razu (doslownie) nie zajzalam do ksiazek .... nic kompletnie sie nie uczylam....zdalam kazdy przedmiot na min.50% a ci ktorzy same piatki i kuli kuli zdziwienie wielkie bo niektorzy nie zdali!! a mi przed matura bylo w glowie wagarowanie , imprezy , praca na dyskotece.... glowka do gory napewno bedzie dobrze... jak to moja baba od matematyki powiedziala na zaczynajacym sie dziale pt.kombinatoryka .... " ty to bedziesz miec same piatki z tego dzialu bo caly czas kombinujesz " hehe