Zgadzam się z piatylkiem, a najlepsze jest sprawdzanie siebie poprzez podgląd tych najlepszych prac :D
Jeszcze jeden dzień i zobaczymy nasze arcydzieła hehe, jestem taka ciekawa jakie malunki są :skacze:
Printable View
a ja już doczekać się nie mogę:)
kurcze ja tak samo:(a najgorsze jest to że codziennie cos napisze a aktywność mi leci jak nie wiem;(nie wiem o co chodzi
ja nie brałam udziału bo za późno zapisałam się na forum;( a tak bardzo chciałam:( czekam na prace jestem ciekawa cio tam dziewczyny wymodziły:) Ciekawe co sie dzieje z tą aktywnością niedawno miałam 35 % a teraz 26% i cały czas spada o co chodzi??;(
To zdaje się jest procent Twojego udziału ale zależny również od tego, co inni (ile inni) napisali w okresie "rozliczeniowym" - tak mi się wydaje, bo faktycznie skacze ta aktywność nieraz dziwnie - wręcz spada mimo, że sporo się pisze. Pewnie można gdzieś znaleźć wyjaśnienie, ale jakoś mi nie wpadło w ręce...
Edit: Znalazłam już jak to działa:
ej dobra już te prace naprawde mogły by byc wstawione... nie zdziwie się jak i dziś ich nie wstawią...
no ale trochę pracy przy wstawianiu jest, wszystko na głowie Kamisa, który poza forum ma własne życie...spokojnie, świat się nie zawali, jak prace zobaczymy później niż byśmy chciały kochane:)
ale tu nie o to chodzi... bo na innych forach prace zostają wystawione w iągu 2-3 dni i nikt problemu z tego powodu nie robi a tam też każdy swoje życie ma. chodzi o to że jeśli się organizuje konkurs to trzeba się tego też trzymać...
no ale wszystko jest tu zawsze jak w regulaminie:) więc i tym razem będzie;)
ale ja nie wiem o co chodzi, przeciez masz wyraźnie podany termin i bedzie on dotrzymany i nie ma co sie denerwować.
Don't stres dziewczynki:D
właśnie: wdech, wydech, wdech, wydech...:crazy:
oj dobra już się tak nie denerwujcie dziewczyny poprostu musiałam to napisac:D
ooo to już dzisiaj będą prace? :D super :D jestem ciekawa co tam pięknego wydziergałyście :D
spokojnie milenka, prace są gotowe do wystawienia już dawno i tylko czekają na odpowiednią chwilę, dałem dyspozycję asi żeby wstawiła prace dziś po 20 bo mnie nie będzie zaraz po 12 wyjeżdżam na majóweczkę :tany:
hahaha świetna emotka---> sorka za offtopa:*
:haha::haha::haha:
a to cos by się stało jakby się prace wstawiło przed 20??:D
a stanie się coś jak będą po 20 :D :D :D :haha2::haha2::haha2:
do 20 mozemy nie doczekac ;p
jak już tyle dni wytrzymałyście to i te pare godzin nikogo nie zbawi ;)
może asia się ulituje i wrzuci wcześniej kto wie bo ja to serca nie mam i nie ulegnę :leze:
ty niedobry :aty: :aty: :aty:
najgorsze wlasnie sa te ostatni godziny bo wytrzymac juz nie mozna :/:
ale marudzicie :P zawsze jest tak jak w regulaminie, administracja nas nie zawiedzie i dziś zobaczymy prace o 19:59 :haha:
Kurczaki noooo.... a powiedzcie mi jak ja taka ciekawska baba mam wytrzymać bez pooglądania prac do poniedziałku??? dzisiaj wyjeżdżam i do pon nie mam dostępu do neta (a buuuu) i normalnie zemrę chyba z ciekawości :blink: no ale szefunio nieugięty jest i chyba chce nam za leki na nerwicę płacić (:P) bo nie wiem jak Wy ale ja mam nerwa okropnego :)
Szef jedzie się bawić a dziewczyny tu włosy z głowy wyrywają he he ;) cierpliwości kochane, cierpliwości ;)
A ja starsza osoba jestem i serducho może nie wytrzymać i Kamis będzie mnie miał na sumieniu O!!! :P ;D
Szefuńcio ma ubaw teraz po pachy :leze:
Badzcie twarde dziewczyny do 20 :zab:
to ja proponuje od teraz co godzine kieliszek wychylić :D do 20 bedzie wam obojetne czy te prace beda czy nie beda :D i tak swiat bedzie rozowy :D dla niektorych bedzie juz na tyle pozno ze poja spac :D
no to zdrowko dziewczynki:soczek:
jeszcze tylko 9 dni :D....
zartowalam 9 h ale mialo byc do tekstu piosenki :P
Zawsze, to nie jest (jak w regulaminie), pamiętam, że nie raz terminy się przesuwały. Dziura w niebie się nie robiła, ale rozumiem zniecierpliwienie dziewczyn i nutkę powątpiewanie w dotrzymanie terminu - ja sama wcale się nie nastawiałam na to, że faktycznie będą dzisiaj, ale cieszę się, że szef oświadczył, że są gotowe :)
Do 20 to jeszcze wytrzymam, ale dużej na pewno nie:/:
szefie ja współczuje twojej żonie jak ty ze wszystkim się tak ociągasz:D
przeczytałam gdzies po kątach :
"pokazcie liste uczestnikow a wam powiem kto wygra"
chyba tez sie we wróżke pobawię :)
hahaha i będzie tak
od dzisiaj będziemy mówić " pokarzcie mi paznokcie konkursowe,a woszczur prawdę Ci powie"
i zostaniesz woszczurku naszym medium
może by ktoś zauważył że w tym konkursie jest inny system ocen?
a co do wystawienia prac, to są już one dostępne i będą wystawione w odpowiednim dziale zgodnie z regulaminem;)
Woszczur to brzmi jak obstawione na zakładach bukmacherskich :P
A może Woszczur ma zdolności wróżbiarskie i przyszłość potrafi przepowiadać:D
add by Kamis:
bet-at-woszczur.com :leze:
hehe ja też bym chyba przepowiedziała po liscie uczestników:D
Nie rozumiem,,,, albo źle rozumuje
Kazda ma szanse na wygrana, z tego co mi wiadomo,,,, a jak po liście można wywnioskować kto wygra to to nie jest ok.
Na forum każda ma zdolności :D tyle ze niektóre ukryte hehe i z czasem wychodzą :skacze:
Ps. wyrażam tylko swoje zdanie :P