ja jak narazie to hoduję włoski aż do ślubu, by móc zrobić taką fryzurę, że oczy wszystkim wypali z wrażenia :D:D a potem tnę się na króciutko. uwielbiam krótkie fryzurki :)
Printable View
ja jak narazie to hoduję włoski aż do ślubu, by móc zrobić taką fryzurę, że oczy wszystkim wypali z wrażenia :D:D a potem tnę się na króciutko. uwielbiam krótkie fryzurki :)
wklejalam.gdziesik.juz:P
Dodaję dwie moje fotki :) krótkie proste po zabiegu dekoloryzacji i dłuższe kręcone (naturalne)
Załącznik 9318
Załącznik 9319
ładnie Ci w jednych i drugich, ale nie zal ci było włosków na dekoloryzacje? :)
dobra... w piątek do fryzjera :) a fryzurkę taką wybrałam
co wy na to ( foto - fotomontarz :))
rewelacyjna fryzurka, bardzo mi się podoba :)
no niezła fryzurka, ale nie rób blondu!!!! ;( tobie ślicznie w ciemnych włoskach :*
nie nie blondzik odpada :) wiem :przytul: przewidziany kolorek to bordo i rozjaśniające marcherkowo-rude pasemka :skacze:
fajna:D:D:D
a ja scielam wlosy :P
Super fryzurka.... czekamy na efekt tego rudego i nowego fryza:)....
a ja szukam dobrego!!! fryzjera...potrzebuje konkret metamorfozy dla swoich wlosow ...i znalezc nie moge :(..moze polecicie kogos??:)
wieczorkiem wlkeje:P
no no no :brawa: bardzo ładnie :) !!
Dymciaa rewelacja....kurcze ja tez chce fajna fryzurke:(..a znajac zycie pewnie wyjde niezadowolona buuu
ja mam tak zrobione...tzn mialam :P wlosy sa juz dluzsze i klapniete no i nie chce mi sie modelowac :D...tez mi sie taka fryzurka podoba :) ale chyba bede musiala stanac przed lustrem i ciachnac wlosy na krotsze :wstydek:
nieszkam bedzie Tobie w nich dobrze tylko nie w blondzie...jak juz bedziesz miala zrobione to cyknij foteczke i wstaw :) popatrzymy sobie :)
Dymcia ladniutka fryzurka :good:
no i ja też zmieniłam fryzurkę, już się chwalę :)
ojjj... nie szkoda Ci było włosków ? ;P
ale ładnie.. tak drapieznie :skacze:
nie szkoda :) włosy nie kapusta... odrosną :)
ja mam dziewczyny wlasnie takie wlosy pasemka blond z ciemnym , dlugie tak za lopatki macie jakies pomysl co z nimi zrobic? jaka fryzura by do mnie pasowala
hmm... zależy tez czy prostujesz włosy czy nie, jak układają Ci się naturalnie, czy nie masz wirów, kształt głowy i twarzy. Wiele czynników wpływa na dobranie odpowiedniej fryzury. Ale teraz w sumie jest moda na trochę pofalowane i naturalnej włosy, wiec może jakoś ładnie postopniować po długości? :)
nie prostuje wlosow sa proste z ukladaniem u mnie wlosow ciezko bo sa niezdatne na NIC:D mi farba schodzi po 1miesiacu:Dehhee a trwala po 5tygodniach :D hehe wiec potrzebuje jakiejs fryzury co nie trzeba bedzie z nimi cudowac bo niewiem ile bym przy nich spedzila czasu a ile nerwow...
skoro chcesz zmienić wygląd włosów, ale zrobić fryzurkę by przy niej nie "grzebać" postopniowanie było by ok. Nic kategorycznego, troszkę zmiany. A co do koloru to pozostało by ci tylko wrócić do naturalnych włosków jeżeli malować też by Ci się nie chciało. :)po za tym ładnie Ci bez grzywki. :)
Etna fajny fryz :D
a Tobie karolinka bym podciela i pocieniowala mocno:D
skad ja to znam....;(
ja w środe idę do fryzjera i zupełnie nie wiem co robic.. chciałam zapuszczac tak, ze jakbym wzieła je sobie z przodu to bym miała je za piersi, ale juz mi sie troche znudziło... ciagle to samo, z jednej strony chce jeszcze zapuszczac, bo juz tyle sie nameczyłam i w ogóle, ale z drugiej chciałabym wyjsc od fryzjera i widziec zmiane... eh.. i nie wiem... Grzywke na bok bym chciała, ae niestety nie sprawdziłaby sie u mnie bo po połowie dnia bym miała juz ja całą przetluszczona... i nie wiem :huh: jak mam wycieniowane to prawie tez tego nie widac.. włosy sie nie układają, mam leciutkie, cienkie i ich baaaardzo malutko... pech ! :(
cos czuje ze nic nie wymysle.. i pójde do fryzjera bez pomysły i zapytam sie fryzjerki.. ale cóz ona mi poradzi.. wycieniuje i juz... i do mnie decyzja ile cm podcinamy.. juz to widze :porazka:
Zycie kobiety jest trudne ;P
tylko problemów.. ajjajajaa !!:skacze:
to wstawie swoje eksperymenty na głowie:diabelek:
ja wczoraj byłam u fryzjera:) jak ogarne się troche to wstawie jakieś zdjęcie:)
dobra to wstawiam:) troche widać....
no i tak to wygląda teraz :)
:P
Milenko super fryzurka :D
I bardzo przyjemnie się na Ciebie patrzy nieszkam. Ładny kolor włosów:):good:
nieszkam bardzo fajna fryzurka, prosta jednak taka kobieca i subtelna
dziękuję pięknie :*- zdjęcia nie oddają rzeczywistego koloru - pstryknę jeszcze foteczkę o wstawię :)
a to moja obecna warkoczyki
aaaaaaa ja tez chcem!! ale Ci w nich ladnie!! tylko ja bym sie bala co z wlosow zostanie jak je sciagne...
warkoczyki to bylo moje marzenie... i nie myslalam a nawet nie mysle o tym co bedzie z moimi wloskami
najwyzej zgole na lysko....:skacze: haha żart
kochane nie dziekuj mi za to ze pochwalilam Twoj fryz ;) http://forum.wzorki.info/uwagi-o-for...dzialania.html
ok sorki...:good:
nie ma sprawy :*
Piękne te warkoczyki.