barbara_jakubik bardzo ładne te Twoje kwiatuszki !! :)
Printable View
barbara_jakubik bardzo ładne te Twoje kwiatuszki !! :)
wiecie co ... ja robiac wczesniejsze kwiatki robilam kilka bledow ... po pierwsze bralam za duze kulki , po drugie mialam zly pedzel , po trzecie to zle klepalam kwiatki itd !! ale warsztaty u ani naprawde mi pomogly...
Agata - oj jak ładnie :)
Basiu widzisz wystarczy chciec jest coraz lepiej ;)
a to moje kolejne prace,juz maz na mnie krzyczy,ze nie ma w domu zadnej zapalniczki bez kwiatow:skacze:
Bardzo ładnie ja tez juz takie chce a nie bardzo mam jak cwiczyc bo mam małe dziecko a niestety zapach daje sie we znaki
hehe powinien sie cieszyć że ma takie śliczne zapalniczki :D super są :)
cuuuuuuuuuuda :o :love: :love: :love:
piękne te zapalniczki ;D
te zapalniczki sa zajefane
Iwona Ty chyba powinnaś na zamówienie robić takie zapalniczki albo do sklepu i sprzedawać :) założę się że chętnych byłoby sporo
hehe ciekawy pomysl ;) piekne te zapalniczki :D ja tez chce takie kwiaty klepac ;(
niżej załaczam moje pierwsze powarsztatowe pazurki ;) oczywiście z kwiatkami :D
super kwiatuchy :) bardzo delikatnie wyglądają :*
racja :) ładne i delikatne:)
ładne delikatuśne
zapalniczki super może musisz zacząc sprzedawać
hi hi a tak na marginesie znam twojego sobowtura:skacze: z dalego nie do odróżnienia byście były
A ja ćwicze na tym akrylu i nic :/: takie wstręciuchy mi wychodzą :wow:
papi pokaż zdjęcia kwiatuchów to powiemy Ci co zrobić żeby były ładniejsze ;)
pazurki klientki która nie lubi różu, a tu takie zaskoczenie
http://img200.imageshack.us/img200/1336/beata806.jpg
Shot with FE170,X760 at 2009-06-21
http://img93.imageshack.us/img93/3760/beata8061.jpg
Shot with FE170,X760 at 2009-06-21
słodki ten kwaituszek :D
Piękne!
Dziewczyny ja mam pytanie, może i głupie ale bawie się z tymi kwiatkami i ten akryl jest taki rzadki. Próbowałam nawet lekko wytrzeć pędzelek i wtedy nabierać kulkę, ale wtedy się nie czepiał. Dzisiaj wyczytałam że jest specjalny akryl do takiego zdobienia, jest on bardziej plastyczny. Bo ja się m,ęcze i męcze a te kwiatki takie rozlazłe mi się robią :/:
Mam akryl naildesign :huh: a niewiem czy to wolno czy szybko schnący, ale chyba wolno
paznokcie - Hurtownia online- nails, akryl, tipsy, zele, konad, ozdoby do paznoki
Zrób tak jak napisałam i zobacz czy pomoże. Ja w ten sposób robię i nie rozlewa mi się na paznokciu.
Dzięki :piatka: jak spróbuje to dam znać czy mi lepiej wychodzi, ale dopiero za dwa tygodnie :/: bo na delegacje jadę.
nastepny kwiatuch :)
sliczny
Basiu piekne !! :) Takie landryneczki bardzo ladne :))
Super kwiotki dziewczyny robicie aj a ja teraz nie mam czasu na cwiczonka porzadki ogrodu teraz wazniejsze.