Wiecie co jestescie smieszne na maxa. I cale zamieszanie o moja prace... Bym chciala to i na 10 tipsach bym zrobila ta prace. W takim razie moze jeszcze np w innych konkursach sprecyzujmy jak np maja wygladac paznokcie urzytkowe.. Napiszmy ze maja to byc paznokcie do 2cm itd. Bo dla niektorych urzytkowe moga byc 10cm szpice jakies pofalowane..Ale wiecie co?Jak ktos chce to przyczepi sie o wszystko
14-09-2010, 22:06
nuum
Odp: [Konkurs] Zdobienia animowane
dziewczyny, nie denerwujcie się tak.:) przecież to tylko konkurs zapewne robiony dla zabawy. ;)
14-09-2010, 22:09
milenka_olsztyn
I wiecie co zawistne dziewczynki? Wywalcie moja prace z konkursu a mnie mozecie zlinczowac. Warzne ze ja sie dobrze bawilam robiac ja. Najlepsze jak co niektore z was pisza ze nie chca aby to forum bylo falszywe.. Ale niestety jest i to bardzo. Smutne ale prawdziwe.
14-09-2010, 22:13
honeypuff
bez obrazy milenka ale gdyby te tipsy byly wzdluz to jeszcze jeszcze... ale jak 3 u gory i 3 na dole, hum no to sory. chyba nie robisz klientce zdobienia na 1 rece czesc gorna na 2 czesc dolna i zeby mogla sobie zlaczyc raczki aby wyszedl obrazek ze zdobieniem.
po to jest regulamin zeby sie do niego dostosowac a nie robic co komu sie podoba.
a 2. organizatorzy powinni dopilnowac zeby wszystko bylo ok. ma byc na 5 tipsach to na 5, jest wiecej lub mniej out z konkursu i wszystko.
14-09-2010, 22:15
natalia268
Cytat:
Napisał milenka_olsztyn
Wiecie co jestescie smieszne na maxa. I cale zamieszanie o moja prace... Bym chciala to i na 10 tipsach bym zrobila ta prace. W takim razie moze jeszcze np w innych konkursach sprecyzujmy jak np maja wygladac paznokcie urzytkowe.. Napiszmy ze maja to byc paznokcie do 2cm itd. Bo dla niektorych urzytkowe moga byc 10cm szpice jakies pofalowane..Ale wiecie co?Jak ktos chce to przyczepi sie o wszystko
skoro juz zaczełas to tak :
1. skad wiesz ze chodzi o Twoja skoro są/były dwie?
2. Było zrobić na 10, 150 a nawet miliardach tipsów :)
3. Regulamin to regulamin
4. Moj przykład z kartką A4 jest dobry i elokwentny do tego co napisałas.
Zakanczam swoja dyskusje.
14-09-2010, 22:18
honeypuff
mozna bylo zrobic wiecej niz 1 prace ;p
14-09-2010, 22:37
milenka_olsztyn
Aaa trzymajcie mnie:-D przyczepcie sie jeszcze do tego jak tipsy poukladalam.. Zal.pl. Nie wiedzialam ze ta praca ma byc na zasadzie takiej ze ja niby robie to klientce.. Smieszne to. Myslalam ze te konkursy to ma byc zabawa a nie dopiepszanie sie o byle co. Jak was tak to boli to piszcie do organizatora jaki to on podly ze przyjal moja prace. Jakos on nic zlego w niej nie widzial.
---------- Dodano o godzinie 22:37 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 22:28 ----------
Wezcie i mnie powiescie odrazu za to ze zamiast na 5 tipsach zrobilam na 6 do tego jeszcze je inaczej poukladalam. Jak ja moglam. Koniec swiata normalnie. A organizator jaki zly i nikczemny czlowiek ze nie widzial nic zlego w tej pracy.. Przeciez to jakas paranoja. To chyba miala byc zabawa.. Choc moze sie myle...
15-09-2010, 00:22
natalia268
15-09-2010, 03:03
klanat
No i własnie o to mi chodzilo zbyt poważne podejście do tematu :)
To jest forumkowy konkurs ,a nie jakies mistrzostwa świata!!!!
Co do dyplomu Natalio to skoro nie ma nagrod to po co ty wystartowałaś?
No i słowo elokwentny nie pasuje raczej w tym zdaniu raczej adekwatny bym powiedziała :)
Zyza rozumiem twoje oburzenie ze nie kazdy stosuje sie do regulaminu gdyz Ty jestes dziewczyna z zasadami ,ale sa rozni ludzie i niektorzy łamia zasady
tak jak i w prawdziwym życiu :) Nie wszyscy musza byc tacy jak Ty :)
A co do obłudy na forum to sie absolutnie nie zgadzam
Forum jest publiczne i panuje tu jakas taka kultura wypowiedzi ktora mi sie bardzo podoba ,ciesze sie z tego ze jak cos zrobie lub sie wypowiem to ktos mnie pochwali i nie podcina mi skrzydeł dlatego wciaz tu zagladam :)
15-09-2010, 06:13
Emist
Jak się nie uspokoicie z tym swoim PMS to nie będzie żadnych konkursów a jeśli,to nie będzie tematu do wypowiadania swoich racji!
DZIEWCZYNY ! o co Wy się kłócicie?!o jednego tipsa?! KONKURS TO ZABAWA!!!! nie walka o przetrwanie!
Tworzymy te konkursy, żebyście się dobrze BAWIŁY i DOSZKALAŁY ! Żebyście chciały być JAK NAJLEPSZE dla samych siebie !
Nie umiecie nic docenić, zawsze o coś jest wojna ! Poczytajcie się ! To jest po prostu śmieszne ! Nie macie poważniejszych problemów,niż praca na 5 czy 6 tipsach?! W konkursie dla zabawy ?! Opanujcie się z lekka !!
Moje prywatne zdanie :
W życiu nie wstawiłam tylu wykrzykników w wypowiedzi...Fakt - 6 tipsów zostało przeoczonych - ale to jest powód do wielkiej awantury i tak ostrej wymiany zdań?Tak sobie pomagacie i się dopingujecie?To jest wasza "rodzinna atmosfera", którą chcecie stworzyć?Popatrzcie jak sobie wbijacie nóż w plecy,jakie zawistne jesteście ! Jak widzę teksty typu "nie chcę się czepiać, ale...." to mnie krew zalewa ! Nie umiecie się odnosić do siebie w inny sposób?! W następnym konkursie nagrodą będzie opakowanie RELANIUM dla każdej uczestniczki...
Koniec offtopa,temat jest o konkursie,nerwy proszę trzymać na wodzy,jak komuś ciężko - niech pisze do mnie na pw,to mu dobrą uzdę pożyczę....
15-09-2010, 07:25
Nnisiaa
nic nie powiem....dorosle osoby eh wstyd....proponuje skupic sie na wlasnej pracy czy aby w nich jest wszystko zgodne zawsze z regulaminem...a nie czepiac sie innych od tego jest jury....(w tym wypadku uzytkownicy wiecv wystarczy ze wybierzecie te prace ktorych sie nie czepiacie i problem z glowy;) )
Emi Ty tam uwazaj bo jeszcze kolejka bedzie do pozyczania:D
juz niebawem wyniki jestem ciekawa czy moje faworytki wygraja hihihi....moje dziecko tez wybralo swoja ulubiona prace i ciagle pyta czy juz jest nagroda hahha
15-09-2010, 09:38
natalia268
Cytat:
Napisał klanat
(...) Co do dyplomu Natalio to skoro nie ma nagrod to po co ty wystartowałaś? (...)
bo zawsze chciałam namalowac jakies kreskówkowe postacie a nigdy nie mogłam sie do tego zabrac. A skoro była okazja to sie zmobilizowałam by przy okazji zobaczyc wszystkie inne cuda ^_^
Myślę ze niektórzy biorą wszystko zbyt poważnie :D troszkę dystansu, bez kitu ;P
15-09-2010, 10:28
milenka_olsztyn
Emi chyba po stopach cie calowac bede za to co napisalas :-) zgadzam sie z toba w 100%. Konkursy mialy byc zabawa a dla niektorych zmienily sie w walke o zlote kalesony. Dziewczyny czemu choc raz nie mozemy sie dobrze bawic zamiast doczepiac sie do wszystkiego
15-09-2010, 11:08
MalaMi280783
Ach.. a już myślałam że znalazłam prawdziwe forum z prawdziwą wolnością słowa.. ale widzę że póki się komplementuje i zachwyca to jest ok ale jak już człowiek wyrazi swoje zdanie, a nie daj Boże krytykę to od razu.... :pistol:
No nic.. czekamy na wyniki :skacze: konkursik fajny temat nieziemski mogłyśmy się pobawić i tym się cieszmy :D
Pozdrawiam nerwuski :P
15-09-2010, 11:49
Emist
Cytat:
Napisał milenka_olsztyn
Emi chyba po stopach cie calowac bede za to co napisalas :-) zgadzam sie z toba w 100%. Konkursy mialy byc zabawa a dla niektorych zmienily sie w walke o zlote kalesony. Dziewczyny czemu choc raz nie mozemy sie dobrze bawic zamiast doczepiac sie do wszystkiego
aż monitor kawą ochrzciłam :P
Cytat:
Napisał MalaMi280783
Ach.. a już myślałam że znalazłam prawdziwe forum z prawdziwą wolnością słowa.. ale widzę że póki się komplementuje i zachwyca to jest ok ale jak już człowiek wyrazi swoje zdanie, a nie daj Boże krytykę to od razu.... :pistol:
No nic.. czekamy na wyniki :skacze: konkursik fajny temat nieziemski mogłyśmy się pobawić i tym się cieszmy :D
Pozdrawiam nerwuski :P
wolność słowa = 100% ale z (uwaga!) - K U L T U R Ą i zachowaniem netykiety...
15-09-2010, 16:12
natalia268
a co było niekulturalnego ? :)
Szczerość w dzisiejszych czasach jest czesto mylona z chamstwem... Przykre ale prawdziwe..
15-09-2010, 16:57
madzialenkabuziaczek
Po raz kolejny nie przyjemna kłótnia na tym forum i uważam że nie potrzebna! Dziewczyny wyluzujcie troche! To jest zabawa! jeżeli organizator przyjął prace na 6 tipsach to nie rozumiem po co te kłótnie! To sprawa organizatora i jego decyzja jakie prace przyjmuje! Ja proponuje skończyć ten temat.
Tak z innej beczki to już nie mogę doczekać się wyników:skacze:
15-09-2010, 18:28
honeypuff
z tego co slyszalam to Kamis nie mial czasu wtedy zbytnio. wiec uwazam ze te prace nie byly nawet "sprawdzone", tylko dodali znak wodny i wsio, bo wszyscy chcieli juz widziec prace.
15-09-2010, 19:56
MURKA
a kiedy beda wyniki??? :/:
15-09-2010, 19:59
gattina
ewa666, wyniki mają zostać ogłoszone 16 września :)
15-09-2010, 22:16
natalia268
i wszystkie siedzimy jak na szpilkach ^_^
chociaz teraz sie towarzystwo skupiło na wnikaniu w regulamin niz na przezywaniu kiedy wyniki.. hah przynajmniej mozna o czyms innym myslec i nagle zaskoczenie ze ' o! juz wyniki!' :skacze:
16-09-2010, 10:29
Bożena P
e to dzisiaj już :D ale czaaad :D
16-09-2010, 10:32
aalliiccjjaa
:skacze:nareszcie:skacze:
16-09-2010, 11:19
mini89
czekamy:):):)
16-09-2010, 11:26
kachna831
A faktycznie :skacze: To już dzisiaj :skacze:
16-09-2010, 11:42
moniii1006
:) pewnie potrzymają nas dłużej z ogłoszeniem wyników żeby nas bardziej skręciło:D:skacze:
16-09-2010, 12:07
IWONAUMINSKA
ojej ojej ojej to dziś :)
też jestem bardzo ciekawa - prac było naprawdę bardzo dużo :) i wszystkie były wyjątkowe :)
16-09-2010, 14:04
natalia268
Ciesze sie że to konkurs bez nagród, a tyle osob wzieło udział :)
:kwiatek:
16-09-2010, 17:08
icha_sm
Dokładnie natalio nie tylko nagrody się liczą . Jak dla mnie czekanie na prace potem na wyniki i wogole wykonywanie jej sprawia mi ogromną radośc:P ale wyniki znac to bym juz chciała:P:P
16-09-2010, 19:58
milenka_olsztyn
No ja tez czekam na te wyniki:-)
16-09-2010, 20:53
Shimay
Heh i pewnie znowu ogłoszą 10 minut przed północą:P ale czekam z niecierpliwością!
16-09-2010, 21:08
klanat
Ja tam chodze spac o drugiej to i tak sie doczekam dzisiaj hi hi hi :)
16-09-2010, 21:19
Bożena P
a ja się nie nastawiam na dziś :P jutro rano sobie zerknę :D po prostu przyjęłam już sobie do wiadomości, ze wyniki będą jutro i oszukańczo nastawiam się na jutrzejszy dzień :D
16-09-2010, 21:34
julcia88
Ja tam się nie stresuje będą to będą :D
16-09-2010, 22:42
natalia268
Cytat:
Napisał Bożena P
a ja się nie nastawiam na dziś :P jutro rano sobie zerknę :D po prostu przyjęłam już sobie do wiadomości, ze wyniki będą jutro i oszukańczo nastawiam się na jutrzejszy dzień :D
tak jest najlepiej ;)
Hm.. ja jutro nie ide do szkoły wiec bym mogła siedziec i wyczekiwac.. ale oczka mi sie juz same przymykaja wiec nie wiem czy dotrwam.. chyba watpie
Gratulacje dla dziewczynek na podium oraz wyróżnionych :przytul: :*
Brawo, brawo!!!!!! :D
16-09-2010, 23:55
nanami7
wszystkie prace były ładne i pracochłonne :)
gratuluję nagrodzonym :) :kwiatek:
17-09-2010, 00:10
Kasia27
Gratulacje dla nagrodzonych i oczywiście dla reszty za wysiłek.
Dziękuję wszystkim za głosy oddane na moją pracę. Mój pierwszy konkurs i 3 miejsce WOW :skacze: nie myślałam o żadnej wygranej a tu taka niespodzianka. DZIĘKUJĘ !!!
17-09-2010, 00:19
nuum
ogromne gratulacje dla Agnieszka-x.:ok: gratuluję również Aga za drugie miejsce oraz Kasia27 za trzecie miejsce.;)
no i oczywiście wyróżnionym dziewczynom.:)