ja też nie mogę ich otworzyć. :(
Printable View
ja też nie mogę ich otworzyć. :(
z checia bym zobaczyla lokal ale tez mi nei wchodza zalaczniki :(
Sorki teraz powinno dzialac
to jest caly lokal patrzac od strony wejscia , Załącznik 17446
Załącznik 17447tutaj jest przod czyli wejscie do saloniku po lewej stronie sa toalety lozka maja byc na samym tyle
Fajne pomieszczenie. Wystarczajaco duzo miejsca mysle na to co sobie zaplanowalas. Niedawno bylam na twoim miejscu wiec wiem jak sie czujesz! Ciagle o tym myslisz, kombinujesz jak ustawic, co kupic, jak wszystko dopasowac-po prostu zyjesz tym :) Szkoda, ze ja nie bylam na tym forum zanim otworzylam salonik bo widze, ze wszyscy pomocni w udzielaniu rad itp. Pozdrawiam!
fajne miejsce sobie wybrałaś, będa prosto z ulicy wchodzić do Ciebie, na pewno Ci się uda :D :* kurcze świetne rady dają tu dziewczyny ;) z pomocą forum będziesz miała najlepszy salon w mieście :P
Powiem wam ze miejsce naprawde fajne , bo to jest wjazd do centrum , a na okolo same fryzjery tyle ze paznokci tam nie robia ( sprawdzilam:D), sa tez super markiety itp,a co to rad to sie zgodze , dziewczyny maja naprawde siwetne pomysly ktore napewno wykorzystam:skacze:
fajny lokal na pewno super go urzadzisz to bedziesz miala klientki :) gratuluje odwagi :skacze:
a na okno masz jakiś pomysł? :D a jaką nazwę wybrałaś? :D
nie wiem co na okno ale nazwa to Havana Studio Tanning a co do paznokci jeszcze nie wiem:)moze macie jakies pomysly , ale po angielsku musi byc:)
---------- Dodano o godzinie 18:56 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 18:55 ----------
O oknie szybciej myslalm zeby namalowac jakas palme i slonce moze , no kurcze nie wiem:/:
co myslicie o takich ulotkach , nawet wykorzystalam tygryska:DZałącznik 17498
gdybym miała trochę więcej czasu, zrobiłabym Ci fajną ulotkę. :D bawiłam się przez jakiś czas w te duperele. :D :P
a ta niczego sobie. :) tylko ja zrezygnowałabym chyba jednak z tygrysiaka. :D
Mi chyba gramatyczniej bardziej by pasowal Havana Tanning Studio. Ale to tylko moja opinia.
troszke bym pozmieniala :)
tez bym zrezygnowala z tygryska i do tego z motykow ;)
adres i telefon dalabym na samym dole mniejszymi ( nie za male ) literami i wysrodkowala :)
opisy solarium i pazurkow zrobilabym bardziej widoczne :)
syiwka, jak Ci się bardzo nie spieszy, to mogłabym w piątek spróbować coś wykombinować.
tzn. tą ulotkę. :D i wydaje mi się, że Natalia ma rację z nazwą.
tylko musiałabyś mi wysłać na meila jakieś 3 fotki paznokci + fotka łóżka.
i informacje, które mają być na niej zawarte.
Agusia nie ma problemu nie spieszy mi sie bardzo:) To jest taka na probe ulotka ktora na dodatek ma bledy:]taka bylam podekscytowana tym ze nawet nie zuwazylam, ale jestem otwarta na propzycje takze smailo wlacie dziewczyny:DI dzieki wielkie
---------- Dodano o godzinie 21:46 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 21:42 ----------
pytalam sie czy tak wlasnie moze byc gramatycznie bo mi lepiej bedzie pasowalo na reklamie ktora powiesze nad wejsciem:) powiedzieli ze to nie ma znaczenia , bo na poczatku tez mowilam tak jak wlasnie ty napisalas :DAle spoko dzieki za rade:P
to teraz tylko odczytaj wiad. PW i będę działać. :D
Ulotka gotowa. :D
Wszystko os podstaw robiłam sama, jakby co. :)
AgUsia950 świetna ulotka :) bardziej czytelna...
muszę coś szybko poprawić. :D
---------- Dodano o godzinie 19:36 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 19:30 ----------
poprawione. :D
bardzo fajna i teraz jest bardziej czytelna :)
brak mi jednak cieplego koloru :)
mi brakuje palm bo z nimi mi się kojarzy havana
miały być, ale wystąpił pewien problem. :)
nie no ulotka super juz pisalam , ze napewno wykorzystam , nie ma mnie teraz tutaj zbyt czesto bo mam duzo spraw , wlasnie zaczelam ramont , sufit i podloge mm juz zrobiana , teraz trzeba zrobic scianki na lozka i jutro ide wydrukowac reklamy:)
kurcze! sywika, mam problem z programem! poprawkę wyślę Ci dopiero jutro, ok? Przepraszam najmocniej za kłopot!
---------- Dodano o godzinie 19:03 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 19:01 ----------
a jak już wydrukujesz, to zrób fotkę, jestem ciekawa jak wyszło. :P
oczywiście, jak możesz. :) i cieszę się, że wykorzystasz mój projekt!
Spoko nie ma problemu i tak jestem Ci wdzieczna ze pswiecila swoj czas na plakat dla mnie:*:)
wow Agusia postarałaś się ;) :good:
Tutaj też wstawiam, gdybyś była tutaj wcześniej niż na meilu. :)
mi też ostateczny projekt ulotki podoba się bardziej niż ta pierwsza :) hehe w ogóle otwarcie jest w moje urodziny :D
WOW! Dopiero dziś tu dotarłam. Trzymam kciuki za nowy interesik :) Mam nadzieję, że kobietki przekonają się do Twoich profesjonalnych usług i będą waliły drzwiami i oknami :) Druga ulotka też bardziej mi się podoba :)
No i czekamy na fotki poremontowe :D
i jak tam salonik? juz otwarty czy jeszcze nie
Sylwia zamiast robic pazurki to robi dekoracje w salonie, przestawia, uklada, maluje... :D
za 3 tyg. otwarcie. :P również czekam na fotki! :)
widzę,że przygotowania idą całą parą :) Teraz czekamy na fotki kolejne :P
Czesc dziewczyny , juz niedlugo otwieram ale powiem wam ze stao sie cos strasznego moj maz mial wypadek samochodowy , samochod skasowany , na szczescie mu sie nie stalo nic powaznego , ale nie moglam lecec na kurs ktory mialam zaczac jutro u Annamon w szczecinie , napisalam jej smsa bo jak dzwonie to jej zabiera pieniadze , mam nadzieje ze sie nie obrazila na mnie , bo bardzo chcialam jechac na ten kurs a to sie stalo w nocy a rano w sobote mialam wylatywac , nie moglam zostawic go tu samego bo nie ma nikogo poza mna tutaj , i teraz musze kombinowac z certyfikatem bo otwarcie 05 kwietnia a ja nie mam kursu;(takze jak widzicie same problemy , ale remont sie robi , powiem wam , ze chyba bede robic bez certyfikatu dopuki nie znajde czegos zeby zrobic na szybko , a potem jak sie wszystko uspokoi to sie wyboiore na doszkolenie , co myslicie???
Dyplom wazny ale nie najwazniejszy. Najwazniejsze umiejetnosci. Jesli robisz ladne, trwale pazurki to klientki bedziesz miala niezaleznie czy posiadasz certyfikat czy nie. Mnie jak zatrudniala do pracy to nawet nie pytala czy mam dyplom, tylko kazala mi zrobic jedna reke i tyle, dla mojej bylej szefowej liczyly sie umiejetnosci. Ale i tak bym zrobila kursik jak tylko bym znalazla czas na Twoim miejscu.:macham:
najwazniejsze, ze Twojemu mezowi sie nic nie stalo :)
kursow i doszkolen jest mnostwo, a chyba certyfikat nie jest wymagany bo otworzyc swoj salon - jednak wiadomo, ze lepiej jakby byl - przyjdzie czas i nadarzy sie okazaja to go szybciutko zrobisz :) nie rob tez nic pochopnie zebys czasami potem nie zalowala :)
na spokojnie, bez pospiechu :)
Dokładnie, najważniejsze, że mężowi nic poważnego się nie stało.
Jeśli nie masz wymogu certyfikatu do otwarcia, to z czasem zrobisz kursik :)
Oby wszystko się już teraz dobrze układało :D
dzieki dziewczyny ale wlasnie zeby otworzyc musze miec certyfikat itu sie zaczyna problem bo go nie mam, zaczne bez niego a jakos sobie zrobie jakis podstawowy kurs tu w UK zeby sie nie przyczepili bo nie mam innego wyjscia:(
no to kurtka jest problem :(
a z Anka nie masz sie jak umowic na inny, wolny termin ?
wiadomo, ze do 5 kwietnia malo czasu ale jak bys zrobila go kilka dni po swietach ( pewnie Anka bedzie w domu ) to chyba by sie nic nie stalo ;)
choc niewiadomo czy Aniusia bedzie i czy da rade cokolwiek pomoc :(
tak zle i tak niedobrze :(
ale Sylwia badz dobre mysli, wszystko sie szybciutko ulozy :*