Kura no sliczniusie :) a jakie malowanki na nich... :)
Tobie to zajelo 5 h to mi pewnie dwa razy tyle bo bym sie z tunelem meczyla, korego nie umiem ;)
Printable View
Kura no sliczniusie :) a jakie malowanki na nich... :)
Tobie to zajelo 5 h to mi pewnie dwa razy tyle bo bym sie z tunelem meczyla, korego nie umiem ;)
Bardzo ladne -mozesz byc z siebie dumna kurko!!!!
dziekuje bardzo dziewczyny. :kwiatek:
szoko, nie ma sie czego bac, latwiejszy na pewno niz edek, a Ty edków sie nie boisz i zadna profeską nie trzeba sie wykazac, bo.... odpowiedź ponizej:skacze::kwiatek:
Rudzia, powiem tak.... :skacze:
wiecie na czym polegał ten eksperyment? To są tipsy moje drogie:skacze::kwiatek:
Tipsy z allepazurów o ile sie nie mylę 39 zlotych 500 sztuk, tyle, ze tunelowe, i staralysmy sie przykleic je tak, aby szly troszenke ku gorze, a nie w dół opadały ale zeby sie powietrze nie dostało, ja nawet nie pamietałam jak sie tipsa dobrze klei i tu wyreczyła mnie złotko:D
(ponizej fota tipsiakow juz przyklejonych z kamuflazem i moonami)
wiec po pierwsze szoko... te pipe jest jak najbardziej z kwadratu kochana da się, tylko trzeba ten pilnik rowno przylozyc do krawędzi i jechac pod katem 45 stopni
a po drugie rudzia-ciotka, tunel wlasnie zalatwiają te tipsy, tyle,ze mnie tego tunelu bylo za malo i po przymierzeniu na zlotku, wlozylysmy to plasticzane cos do goracej wody i zacisnelysmy jeszcze bardziej, sciskając mniej wiecej w połowie, aby "wolny brzeg" byl troche weższy niż góra, o...
i też byłam przeciwniczką tipsiorów, przysiegam, ale doszłam do wniosku, ze za małe umiejtnosci mam, aby zrobic idealny tunel we wszystkich dziesieciu paluchach bo nawet zaciskarki porzadnej nie mam, jak robie akryl, to sciskam kciukami na takiej dlugosci nie do wykonania równo tunel bez zaciskarki no i wyszło takie ło:D
Kurka fajne pipki i zdobionko na nich :ok:.
Ja narazie tez jestem przeciwna tipsom ale nie mowie nie moze kiedys sie skusze na wyprobowanie ;).
Kurka, te pazurki są boskie!! Chyba wypróbuje ten Twój eksperyment :)
Cieszę się, że podobają się Wam moje pazurki :D spać nie mogłam- pół nocy je podziwiałam i bombardowałam kurę sms'ami jakie to one piękne :D Kurko świetna robota :D Pamiętaj na mnie zawsze możesz liczyć :D Daleko do siebie nie mamy :D "Bo wagi się przyciągają" :D
Ciesze sie dziewczyny, ze Wam sie podobają, naprawdę było latwiej.. faktem jest że złotko ma piekna płytkę:/: na ogryza bysmy nie kleiły;] ale jakby byl ogryz nie byloby mowy tez o takiej dlugosci.
Złotko, dzieki, ze moglysmy pokombinowac:love:Wagi sie przyciagają:skacze:
kura padam do 100piczek:master: za taki eksperyment:D zarabista sprawa, mi oczywiscie by to do głowy nie przyszło, no rewelka:kwiatek:
sam pomysł zwalony na zywca od naszego moderatora-asi, ale ja musialam sie przekonac czy działa:skacze:
Moje pierwsze Pipe, niewykonczone golaski :) Zakochałam sie w tym kształcie:skacze:
http://img201.imageshack.us/img201/103/sdc12070.th.jpg
ooo jakie piekne bo to jest swietny ksztalt! a Twoje w ogole bardzo kształtne wyszly:ok:
Śliczne te frenczyki... aż się ślinię :D
emiliawawa sliczne! Bardzo mi sie podobaja choc golaski:)
Kura ale mi wyjasnilas :D tyle, ze ja nakladam tipsy tylko raz na jakis czas by mi dlugosc moich odrosla, a jak juz mam odpowiednia dlugosc to piluje wszystko do naturalnej plytki i na swoich robie zelem ale musze pomyslec o tych tunelowkach, raz na jakis czas mozna zrobic...
edki tez bym chciala juz miec :P
Emilawawa no boskie pipki, coraz bardziej mi sie one podobaja w tym ksztalcie :D
Emiliawawa, prześliczne są!! :love: :love: :love:
to moje pierwsze paipy niebieskie przerobione z kwadratów a różowe budowane już od początku na ten kształt :P i dużo kwiatuchów
Dziekuje serdecznie:skacze:
Korcia - super!!
Korcia i z kwiatkami lepiej :)
:ok:
Korcia obie wersje sa piekne :) kwiateczki moim zdaniem sa niesamowite, brawo :)
korcia - śliczne :D oczywiście różowe lepsze a kwiatki słodkie :)
Korcia, śliczne pipki :D Przepiękny odcień niebieskiego :love:
Korcia mi tam się podobają bardzo! Kurcze niebieskie i różowe mają w sobie coś takiego extra! :D Jeszcze nie miałam okazji robić pipków :) Może kiedyś hihi :)
korcia super.. widze, ze tez kochasz mase perłową(te rozowe):kwiatek:
korcia225 super mi rowniez obie wersje podobaja sie jak najbardziej:)
emiliawawa śliczne te Twoje golaski.:D
korcia225 ślicznie.:)
Emilia śliczne takie długaśne pipki :)
mnie znowu wzielo na pipki;) super wygodny ksztalt mimo dlugosci:D
Anoosia Śliczne mroczne Pipe, bardzo ładnie ozdonione :)
anoosia prześliczne pipki. Rewelacyjne zdobienie:love:.
Anoosia boskie są :wow:Cudne śliczne piękne :yess:
Chyba wiem kto był Twoją inspiracją :D
Anoosia rewelacyjne pipki :ok:
anoosia - super pipe!! Bardzo mi się podobają :D
Anoosia boskie te pipki :) ladnie dobrany wzor i juz przyciagaja uwage :)
Anosia ladne te pipe co tam do nich urzylas spodobalo mi sie zdobienie :ok:
skonczyly mi sie podziekowania:(
Sloneczko szkielet akryl clear na to czarny wycieniowany ,na usmiechu zmieszane brokaty czarny i grafit opal.(juz w zelu) potem pare pieguskow
czarnych opalizujacych i zwyklych(wlasciwie niepotrzebnie bo wogole ich nie widac;p)zalalam zelem i na koniec farbki i wsio;)
anoosia, bardzo ładne i jakie eleganckie :) no kurczę, pierwsza klasa :)
Anoosia -cudne sa ,a zdobionka takie w moim stylu...miodzio!!
Anoosia cudne :) przyznam ze ja tego kształtu jeszcze nigdy nikomu nie wykonałam:( a nawet chetnych brak, a o umiejętnościach moich nie wspomnę.
anoo super pazurki, kształt wykonany rewelacyjnie a i boskie zdobienie