To ja pochwalę się 1/3 swojego zbioru, co prawda przeznaczony na sprzedaż ale jakby nie patrzeć jest mój:skacze:
Printable View
To ja pochwalę się 1/3 swojego zbioru, co prawda przeznaczony na sprzedaż ale jakby nie patrzeć jest mój:skacze:
no jakie ładne a ile ty za to wszystko chcesz ?:)
niezly zbior!!!ciekawe ile bedziesz miec za rok.
Królowa , Zgredo, elaxx ale macie zbiory kobitki :ok: szczena mi opadła jak je zobaczyłam,
Zgredo jaki porządek w kuferku ... Ja w swoim jakoś nie potrafię porządku utrzymać :D
Eksnail - super !!
bardzo fajne te wasze zbiory ;)
Eksnail.... Twój zbiór pomimo ze przeznaczony na sprzedaż pieści moje oczy :D Och Ach ale piękny widoczek :love:
bogate z was dziewoje:D
hahahahaha sama burżuazja :D:D:D
tylko ja daka bidota :D
dziewczyny ale zbiory:wow: jestem pod wrażeniem!!!!!!
super te Wasze zbiory :) i jakie kolorowe :)
Uporządkowałam kuferek, "kilka" ozdób doszło, poejmniczki z Emiga (wreszcie poprzesypywałam brokat i pyłki, bo w zakręcanych słoiczkach masakra - po rozkręcenu brokat miałam wszędzie:P). Pod spodem są jeszcze fimo i liście.
Musiałam je poukładać wg rodzaju, a nie jak wcześniej miałam wg koloru - bo już sama straciłam orientację, których kolorków mi brakowało :D
http://img291.imageshack.us/img291/2927/obrazy23160.jpg
ooo żesz .. :szczena:
jak na to patrze to jestem w niebie... :love:
Mój synek - niecałe 4-miesięczny - trochę marudził. Wkładałam jeszcze ostatnie ozdóbki i wzięłam go na ręce. Jak zobaczył tyle kolorów - uśmiech od ucha o ucha i patrzył wielkimi błyszczącymi oczami (na półki z brokatami). Miałam taki ubaw z niego :haha:
:szczena::szczena::szczena::szczena: Ojojoj aleee dużoooo. zazdroszczę :love:
kurcze dziewczyny niezle zbiory:) mi to jeszcze daleko ale zbieram hehe
Roksik przepiękny zbiór :)
jak to ślicznie wygląda jak wszystko jest poukładane kolorkami:) ja niestety nie mam czasu żeby swoje tak poukładać:/:
Dziękuję dziewczyny.
Eksnail ja to układałam przy moich chłopakach - starszy tylko patrzył, aby coś podwędzić :skacze:
roksik duuużo rzeczy widzę posiadasz :)
roksi zazdroszcze wszystko tak ładnie poukładane :D
mi tez sie oczka świecą jak patrze na twoje "skarby" :D
ja reż zazdroszczę .... piękna kolekcja ROKSI :) :D :) :D
Po Roksi, to aż wstyd, ale wrzucę....
Załącznik 24097
Załącznik 24098
Załącznik 24099
Załącznik 24100
Załącznik 24101
Ale cały czas pracuję nad tym, zeby było tego więcej:)
i tak ładny zbiór...mój jak narazie to się chowa :D
WOw WOw BOsko
niezly zbior az mi szczeka opadlaaa:)
tylko jak klientka przychodzi to jak sobie wybiera?? wyjmujesz jej wsyztsko??
mowie Tutaj o RoksiSK:P
Głównie robię sobie i czasem po rodzinie :D A ten kuferek to bardziej kolekcjonersko traktuję, bo zdobienia kolorowe rzadziej się wykonuje ;(...
Tusia - jaki wstyd - chyba zwariowałaś ;] Ja rok temu miałam ok. kilkunastu pojemniczków. Masz śliczny zbiór, a sama zobaczysz, jak zaraz się powiększy :skacze:
tusiavd....a po co Ci ten superglue??:D
RoksiSK - Imponujący zbiór :wow: W którymś momencie ułożenie kolorami utrudnia znalezienie odpowiedniej ozdoby :) Fajne słoiczki na brokat, nie spotkałam takich (no chyba, że z plakatówką w środku ;) ). Masz też super kuferek - 6 półeczek, ach :love:
tusiavd - masz niemało lakierów - zaczynałaś od ozdabiania naturalnych swoja przygodę ze stylizacją?
Zgredo pojemniczki kupowałam w Emiga - 20szt./7zł
Zestaw - pojemniczek na ozdoby - 10ml - 20 SZTUK (1062510006) - Aukcje internetowe Allegro
Kiedyś kupowałam u nich brokat w tych pojemnikach i najlepiej trzymają. Nawet pyłki ze słoiczków do nich przesypałam (a do słoiczków cyrkonie, więc nic się nie zmarnowało :D)
Naprawdę fajne, jak przypłynie mi gotówka, to na pewno rozważę, mnie też nieco przeszkadzają odkręcane pudełeczka, np.: bulion ciągle utrudnia zakręcanie a i pył faktycznie potrafi być okropnie trudny do usunięcia przy zakręcaniu.
Widzę, że podnieśli cenę, chyba zwęszyli, że fajna sprawa te pudełeczka :D Teraz już tylko 10 oferują za 7zł, ale to i tak cena jak za zakręcane, więc też jest dobrze :)
To cena za 20szt. Mają błąd w opisie, ale w tytule jest 20szt za 7zł i tak wysyłają. Zapytałam ich przez maila, aby się upewnić, i faktycznie 7zł/20szt. :D
O, to super :D Myślałam, że to w opisie jest błąd :) Dzięki.
ja jestembardziej chyba przekonana do tych.. Pojemniczek - 5ml - 10szt. (1052630640) - Aukcje internetowe Allegro
A no bo widzisz tuż przed zrobieniem fotek crazool Tusia rozwaliła suszarkę do paznokci :leze: i tak jakoś wrzuciłam:P, podobnie jak długopis, a na dnie tego słoiczka znalazłam nawet 10 gr:wow:
Ja poprostu lakiery uwielbiam do wszystkiego, potrafię nimi ozdabiać wszystko:cwaniak2:
Świetne zbiory dziewczyny, ja mam jeden malutki kuferek a i tak wydaje mi sie tego dużo, choc ciągle za mało....:)
a ja straciłam częsć swoich zbiorów:placz: zarwała mi się półka z kuferkiem była z tego jedna wielka mamałyga :porazka: dobrze że chociaż akryl mam bo byl w drugim kuferku to tym się pocieszam ehhh :placz: