Gratuluję Wam dziewczyny :skacze: ja jak zwykle na szarym końcu :haha: ale i tak było fajnie :yess:
Printable View
Gratuluję Wam dziewczyny :skacze: ja jak zwykle na szarym końcu :haha: ale i tak było fajnie :yess:
gratulacjeee ;p :* dziekuje za pierwszy medalik ;p hahah nastepny musi byc wygrany ;p a na meilaa beda wysylane dyplomy czy jak?
Tak, na mejle, ale dyplomiki są jeszcze w fazie projektu, więc troszku trzeba będzie poczekać ;)
aaaa moge czekac ile wllezie wazne ze bede mogla wydrukowac i powiesic na scianie normalnie moj pierwszydyplom w zyciu hahahhah trzeba sie pochwalic
Dziewczyny ja również gratuluję i tym wygranym, wyróżnionym i tym które brały udział w tym konkursie :)
......jejku nie spodziewałam się ,że stanę na podium przy tak piiiiiiiiięknych pracach:o.Gratuluję wszystkim- dziewczyny wspaniałe prace:love::ok:
Ty się nie spodziewałaś ? :aty: już nie bądź taka skromna ^_^
no poważnie:) i jeszcze mnie pobiła ja nie wiem;(:placz:
Gratuluję Dziewczyny :) i dziękuję za wyróżnienie :)
Dziewczynki serdeczne gratulacje !!
I ja gratuluje zwyciezcom :D
moja praca wśród wyróżnionych i za to dziękuję bardzo :)
Ciekawi mnie czy na dyplomiku będzie to wyróznienie i co to za zestaw może być pielegnacyjny??????????????????? hehe
Ja również wszystkim gratuluję i dziekuję za wyróżnienie :)
gratuluję wszystkim dziewczynom na podium i wyróżnionym , wielkie brawa !!!
Bardzo dziękuje , zestawik własnie doszedł do mnie cały i zdrowy ,ale sie ciesze :] <3 ;*
MesiaszCiszy chwal sie co dostałaś :D
Oliweczke do skórek z sun flower o obłędnym zapachu truskawek,do tego zmywacz bezacetonowy tez o zapachu truskawek "choc mi bardziej przypomina zapach truskawkowej gumy balonowej:)jakie kiedys byly popularne, tak zdecydowanie... zapach dziecinstwa<3 przeurocze! oraz karte rabatowa SF :) "
ja dostałam to samo;p dziekuje ślicznie
też dostałam to samo i też bardzo dziękuję :)
ja takze dostalam,dziekuje :D
Ja dzisiaj wracam z pracy a tu paczka.Juz z wielkim ale do męża że ja nic nie zamawiałam:bruce:
a tu miła niespodzianka prezencik :wstydek:
Bardzo dziękuję.Slicznie zapakowany:*
ja rowniez dostalam i dziekuje, fakt zapakowane uroczo:)
i ja to samo, dziękuję :*
wklejam fotkę :
http://www.iv.pl/images/92843565272243168522.jpg
i czekam na zdjęcia tych na podium :]
no laski z podium pochwalcie sie ja sie troszku chce poslinic do tych waszych prezenciorow:)
ja muszę niestety czekać do soboty :( bo prezencik przyszedł na adres moich rodziców :( ale jak już tylko sie do niego dobiore :skacze:to cykam foteczki i wstawiam :)
Gratuluje: Karola84,edusia777,stefcia92, i Elizabeth76 wyróżnienia. Cieszę się, ze praca na którą głosowałam wygrała
No wiec ja sie chwale:D jestem bardzo zadowolona:D jutro wyprobuje niebieski kolorek:) dziekuje slicznie!
Ja również bardzo dziękuję za prezencik, a kartę rabatową z pewnością nie raz wykorzystam :D
Ja również dziękuje bardzo choc pozno bo bez neta to tragedia :P
Ja również dziękuję za upominek od SunFlower :) oraz gratuluję wygranym !! :hi:
Ja również dostałam dziękuję :)
Przyłączam się do podziękowań :)
a kiedy mozna sie spodziewac dyplomikow?
JUŻ NA DNIACH. Dyplom jest, teraz tylko pozostaje wypisanie i rozesłanie ! :yess:
A ja również dziękuję za wyróżnienie :) . Prezenciku jeszcze nie odebrałam z poczty, ale bardzo mnie cieszy czerwony medalik :D
Do mnie nagroda też dotarła bardzo dziękuje :)
dziekuje za dyplomik,jest sliczny;),naprawde chyba jeden ze sliczniejszych, ktore posiadam:skacze:
dziękuję za dyplom, cieszę się jak dziecko, ponieważ to mój pierwszy ;p
dostalam dyplomik, wszystko sie zgadza, DZIEKUJE:*
i ja dziękuję za super dyplomik;)):kwiatek:
OOO a ja dyplomu nie dostałam.... :(