-
Odp: Witam wszystkich
Hej http://mfn6.mojeforum.net/images/smiles/girl.png
mam na imie Klaudia
od 2000 r. wykonuje makijaże, natomiast pazurki od 2004 r.
ukonczyłam też kurs
"Kosmetyczka z elementami manicure i pediciure".
Znając siebie to napewno nie koniec mojej przygody z kursami,
bo jestem bardzo chłonna wiedzy, która sprawia mi przyjemność.
-
anik-21 i claudia.c- witajcie:siema:
-
Witajcie kobitki :kwiatek:
-
Witam wszystkich nowicjuszy :D
-
-
-
-
-
-
hej kobiety :D
ja też tu od niedawna jestem i polecam, polecam :D
Można się wiele dowiedzieć i dziewczyny na forum zawsze pomocne i miłe :D
no to wyszedł ze mnie lizus :leze:
-
Witam wszystkich....jestem tu nowa....na razie za bardzo nie umię się jeszcze połapać w tym forum ;( ale mam nadzieję że z czasem częściej będę tu wpadać i więcej pisać :D
Mam na imię Marta .... wiosenek już wkrótce 28 ;)
Stylizacją zajmuje się od 2,5 roku....do tej pory nie ukończyłam żadnego profesjonalnego szkolenia....czyli jestem samoukiem....
Moje prace można zobaczyć na stronie Marta paznokcie żelowe Bytom - Onet.pl Blog
Pazurki to moja mała pasja....i postanowiłam pomalutku zacząć brać lekcje u profesjonalnych stylistek dlatego już niebawem ( 19 czerwca 2010) będę uczestniczyła w pierwszych warsztatach....wybrałam u Anny Kuli "one stroke"....
Może na początek tyle wystarczy bo jak sie za bardzo rozpiszę to nikt nie będzie chciał tego przeczytac ;)
POZDRAWIAM WSZYSTKICH SERDECZNIE:ok:
-
Witamy gorąco !:)
służymy pomocną ręką radą :)
czytaj pytaj bęz krępowania:)
pozdrawiam :kwiatek::kwiatek:
-
-
-
:siema: wszystkim nowiutkim babeczkom :kooffa:
-
Witam wszystkie nowinki, jestem pod wrażeniem prędkości z jakim nasze forum sie rozwija, oby tak dalej takich fajnych nowych użytkowników witać :)
-
-
To i ja sie przywitam;)Pewnie niektore z was juz mnie znaja z innych for ale dla tych co nie znaja pare slow o mnie:D:mam na imie Ania i pazurkami zajmuje sie od 08.2008 roku:) stram sie rozwijac i brac udzial w warsztatch pokazach i targach bo strasznie mnie to wciagnelo i stalo sie najwieksza pasja jaka w zyciu mialam;)
pozdrawiam wszystkich:*
-
-
-
Witam:)
jestem baardzo początkująca w praktyce i zaawansowana w wiedzy;) wynika to z tego, że długo pracowałam w firmie zajmującej się sprzedażą popularnych marek kosmetyków do stylizacji paznokci, ale zawsze brakowało czasu żeby sprawdzić swoje możliwości:)
A teraz mam dużo wolnego czasu więc postanowiłam poćwiczyć - może coś z tego wyjdzie:) liczę, że Wasze posty i dobre rady pomogą mi się rozwinąć.
Pozdrawiam
-
-
-
witamy wszystkie nowe duszyczki
-
Witamy witamy i do dyskusji zapraszamy :)