Moje malowaneczki :) na moich pipe, mamy naturalkach, i przyszłej-niedoszłej bratowej :)
Printable View
Moje malowaneczki :) na moich pipe, mamy naturalkach, i przyszłej-niedoszłej bratowej :)
śliczne ,ale niebieskie najpiękniejsze!!!
---------- Dodano o godzinie 01:42 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 01:41 ----------
O a my na tej samej wyspie!!!Pozdrawiam
Pozdrawiam również :) A gdzie się zaopatrujesz w produkty jeżeli mogę spytać ?
Jak coś to na priv proszę pisz
Zuzanna Rzeszewska, o piękne, ale jednak niebieskie spodobały mi się najbardziej, to jest dopiero cudo :love: Chociaz dwa pozostałe zdobienia też piękne.
Mi też najbardziej podobają się niebieskie. :D Są cudowne!
nom niebieskie boskie :love: :slina:
Zuza wow!! a mi się wszystkie podobają :) te migdałeczki takie słodziki:) super :ok:
Plushak śliczniusie kolczyki ;) :good:
Zuzanna świetne pazurki, fajnie, że masz na kim je robić :D
zuzanno- cudne malowanki, drugie urzekły mnie prostotą i elegancją, ale trzecie rozłożyły mnie na łopatki, ta końcówka i te kwiaty:love:
Zuzanna, cudenka po prostu
tak wymiatacie dziewczyny z tymi kwiatami ze moje pseudo-storki to az wstyd pokazywac na swiatlo dzienne....
Ale mak jest bardzo ładny:D
nnisiaa ja to nwet takich nie umiem :D
Nisia mi sie tez mak podoba z tego najbardziej ;)
Zuzanna bardzo ładne malowanki ;D
Zuzanna te niebieskie są ślicznusie:love:
nnisiaa mnie sie te niebieskie podobaja ,ja sie dolaczam do haneypuff ,ze nawet takich nie umiem!
dzieki ....jednak nie wywale farbek tylko bede malowac malowac malowac az wyjdzie mi "cos" co bedzie chociaz troche podobne do Waszych cudeniek:).....
Nisia żaden wstyd - mi gorsze wychodzą :D grunt,że ćwiczysz :* minie miesiąc i będziesz takie one stroki trzaskać że nam szczeny opadną :ok:
Nnisiaa przecież dobre są :) ładne. nie wiem coo od nich chcesz:)?
plush to produkcja kolczykowa ale jaka ładna
zuzanna superowe te twoje pazuraski ... niebieskie podobaja mi sie najbardziej
nisia lody przełamane teraz to tylko patrzec jaki cuda nam tu bedziesz wrzucac - Wiara czyni cuda
a tu moje w wolnej chwili
ale piękne te niebieskie, jestem pod wrazeniem ile tu pięknych prac:) Zdolne dziewczyny mamy , oj zdolne:)
Anna Kula, śliczne. :D
kiedy ja dojdę do takiej wprawy.. :(
Aniu oba piekne ale pierwsze mi sie bardziej podobaja :P
Anna Kula, te pierwsze wyszły bosko :love:
Anna Kula- pierwsze super! drugie tez niczego sobie:)
a tu moje weekendowe ćwiczonka:D