zołzella dziękuuuuuuuuujeeeee:D
Printable View
zołzella dziękuuuuuuuuujeeeee:D
Kurko... czemu Twoje są zawsze takie piekne?;(
a pytam z ciekawości jakie tu są rzęski bo tak badam i porównuje jakie jak na różnych oczkach wyglądają ( taką "księgę porównawczą" robię... :cwaniak2:)
Ania38 Ja w swojej pracy jeszcze nie spotkałam się z tym zeby mój klej uczulał, czy choćby sprawiał którejś klientce dyskomfort typu pieczenie, a w efekcie łzawienie itp. Z rzęsami to samo. Nie wiem co by się musiało stać żeby rzęsy mogły uczulić...
A co do szkoleń, firm i produktów polecam Biar beauty group którzy szkolą z metody nouveau lashes i blink&go. Ja jestem bardzo zadowolona, mimo cen produktów, szkolenia itd.
I fakt, certyfikat dostaje się po wysłaniu 6 poprawnie wykonanych aplikacji, ale można też wykonać aplikację na 1 modelce pod okiem instruktora w siedzibie firmy.
dzikakura ale piekne rzeski ;) :love:
czesc dziewczyny. zrobilam kurs 3wrzesnia cwiczylam na 4 osobach rzeski robilam je za darmo. ale teraz bym chciala cos zarobic, dalam juz chyba z 8 ogloszen na roznych stronach oprocz tego na fb do kosmetycznego ulotki i nie ma odzewu. nie ma ktoras z Was ochoty do mnie przyjsc za niewielkie pieniadze? zebym chociaz zrobila sobie portfolio( tak jak dzikakurka kiedys wspominala). a moze macie dla mnie jakies rady? niedawno stracilam prace, wlozylam swoje ostatnie pieniadze w kurs i materialy z SL i tu takie rozczarowanie. pomozcie prosze;(;(;(
moniska000 skąd jesteś?
Gdynia
No to niestety miałabym całą Polskę do przejechania żeby siędo Ciebie dostać :(
szkoda:(
Moniska O specyfice tego zawodu w Trójmiecie moze opowiedzieć tylko Dzikakurka :)
zatem poczekam az przyjdzie dzikakurka moze cos doradzi.. a moze ma za duzo klientek albo takie ktorych nie znosi moze podesle do mnie:/: juz powoli zaczynam sie zalamywac
Moniska na klientki trzeba pracować dłuuugo zanim zdabedzie się je i ich zaufanie
ale zeby nie miec zadnej:(
najlepiej chyba zacząć na koleżankach i na rodzinie... poczta pantoflowa- tyle mogę poradzić :)
poczekaj cierpliwie... nosz kurcze kiedy skonczylas kurs? moze to niebyt dobry czas na start?
Klej miałam nowy-ultrabond pro5.Dziewczyna mówila że pieką ją oczy ale nie lzawila.Jutro sprawdze czy to klej bo mam następna
chetna
U mnie tez jest narazie cienko z klientkami ale czekam cierpliwie....wiadomo poczatki nie sa łatwe wiec sie nie niecierpliwie :)
Przeszlam przez to z pazurami ;)
A tutaj dzisiaj takieo zrobilam
Wiem że duzo pracy przede mna ale jakbyscie mogły prosiłabymo ocene
http://pu.i.wp.pl/k,NzA1MDE3NzgsNDg0...242_medium.jpg
http://pu.i.wp.pl/k,NzA1MDE3NzgsNDg0...247_medium.jpg
http://pu.i.wp.pl/k,NzA1MDE3NzgsNDg0...246_medium.jpg
http://pu.i.wp.pl/k,NzA1MDE3NzgsNDg0...248_medium.jpg
marta swietnie ci idzie:)
Marta piękne aplikacje
Moniska - z tymi klientkami w Gdyni to faktycznie już kurka pisała kiedyś i współczuję bardzo, ale mogę napisać jak ja zaczynałam: mam znajomą fryzjerkę i zrobiłam jej rzęsy. To była moja 3 aplikacja zaraz po szkoleniu, od niej przyszła dziewczyna robiąca paznokcie i tak poszło, teraz mam full, po wakacjach podniosłam cenę.
Dobrze też znaleźć chętną stomatolog, to też dobry rynek, mają mnóstwo kontaktów, albo kosmetyczkę nie pracującą przy rzęsach. Mam nadzieję, że u mnie będzie tak nadal, choć zdaję sobię sprawę, że nie ma osób niezastąpionych i może się znaleźć taka druga i trzecia jak ja i taniej do tego będzie :(, ale póki co jest :ok:
Kleje z firmy nouveau lashes nie uczulają wcale to fakt, pracuję na nim u jednej klientki-mega alergiczki. Słyszałam, że te kleje po wyłączeniu tego czarnego barwnika stosowane są w medycynie,ale... okropnie się na nich pracuje, strasznie długo wiążą, nie cierpię tej jedynej aplikacji w miesiącu. Zawsze przed się nastarajam hehe, choć z drugiej strony porównuję stan i kondycję rzęs po tym kleju i tym z SL. Naprawdę jest różnica, po tym NL rzęsy są bez zmian, serio, a przy zdejmowaniu pojedynczych mam wrażenie jakby z gumki były. Nie ma możliwość ****nia się rzęsy, a to mnie w przypadku kleju SL przeraża i jak już kiedyś pisałam rozklejam te odrośnięte przez smarowanie pojedynczych remowerem. Najlepszym wyjściem w takim przypadku jest nie klejenie do tych średniaków ale... jak chcą szczoty gęste maga to co :/:
Marta, piękne!!:love:
Dziewczyny szukam kogoś z okolic Sosnowca raczej doświadczonego, pracującego na dobrym materiale kto wykonałby mnie rzęsy. Raczej nie podejmę się robienia samej sobie blinka, z resztą wolałabym 1:1. Mogę dojechać, moze być u mnie. Pisac na Pw jeśli ktos coś wie :)
cubaro popieram, po sciagnieciu rzęs żadnych zmian w kondycji naturalnych też nie zauważyłam :)
ja sie na tym nie znam, ale Marto zniewalajace efekty!!!!! strasznie mi sie podobaja! wybiore sie kiedys do Ciebie :love:
Cubaro dziekuje Ci za rade. wlasnie siedzialam na fb i do kazdej znajomej wysylalam propozycje.. o dziwo zglosily sie 3 znajome jutro juz mam jedna tylko cena to 50zl:) do portfolio. ale i tak sie ciesze. fakt najlepiej robic tam gdzie obraca sie pieniedzmi:)wtedy jest reklama. Mam jedna powiedzmy znajoma stomatolog moze sie skusi. poza tym wiadomo jeszcze sie ucze.
Edykaton kurs robilam 3wrzesnia wiec niedawno. Wlasnie musze rzeski zamowic od Ciebie. pozdrawiam
---------- Dodano o godzinie 22:31 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 22:31 ----------
Edytakon:) sorki
Dziekuje Wam:)
Kasia daleko nie masz ;) także jak coś oczyiście zapraszam :)
Marto jak tylko kasiorka bedzie i sie zdecyduje na to napewno u Ciebie zawitam z rzesami, nigdzie indziej ;*