Odp: [Rzęsy] Galeria zdjęć i komentarze
mialam przed 4 tygodniami taki przypadek.
jednak zdjecia po juz nie zrobilam bo poprostu zapoimnialam.
teraz przyszla na uzupelnienie i pstryknelem fotke i tak to wyglada...
probowalam zrobic objetosciowe 0,07 chociaz nigdy takich nie robilam, a ze dziewczyna miala wielkie braki to myslalam ze musze jakos to zatuszowac. I tak to wyszlo
fotki troche zlej jakosci chociaz w telefonie wygladaly super,
dziewczyny, to nie jest wątek o szkoleniach i kursach, Ewi89, na naszym forum też znajdziesz mnóstwo wiedzy, czytaj wszystkie wątki rzęsowe :) profilowanie rzęsy to inaczej nadanie jej odpowiedniego kierunku, żeby stała prosto, nie przechylała się na boki.
agulusia, pisałaś, że nie pójdziesz do stylistki, która zrobi ci masakrę na oczach, bo będziesz sugerować się dobrymi zdjęciami. i się przekonałaś, że w praktyce nie zawsze to się sprawdza, ale są też plusy - tak denerwują cię te wszystkie sklejki, że teraz będziesz przewrażliwiona na tym punkcie podczas sprawdzenia rzęs swoich klientek. przecież nikomu nie życzysz takiego dyskomfortu. nie ma to, jak na sobie doświadczyć.
agulaaa, piękne ombre :kwiatek:, Anstazja, śliczne oczy :love:
Moje prace 1:1 oraz 2:1...:) Profil C 13-12-11, 12-11-10...
ewajulia po pierwsze to niewiele widać na tych zdjęciach, a po drugie jak już coś widać to niestety bałagan...
dokładnie tak jak wisienka pisze..
bajzel na kółkach..
zdjęcia rozmazane albo tak zretuszowane że i tak wyglądają jak rozmazane..
na przed ostatnim zdjęciu, na lewym oku pani ma takiego kołtuna że już mnie ciągnie..
kołtuno-gluty :wow: ja bym powiedziała :gafa:a przecież z tym walczymy i przed tym przestrzegamy :szabelka:...
Marcheweczko tylko ze to nie byla przypadkowa osoba :( polecilo mi ja kilka osob i widzialam zdjecia prac jej autorstwa i bylo ok, to nie pierwsza lepsza laska z jakiegos tam salonu konkurencji o czy pisalysmy ;)
Ja nie musze bolesnie doswiadczac skutkow ubocznych stylizacji zeby sie pilnowac, zawsze to robie;)
No nic na nastepne gesciochy jade do bombla
do lodzi :P
ojejejejuuuś... :wow: dłuuuuga droga przed Tobą jeżeli chodzi o rzęski ewajulia
poczytaj sobie dokładniewątki rzęsowe, popatrz na zdjęcia, jak to powinno wyglądać, jak nie dasz rady sama dojść to zbieraj na doszkolenie, ale tak szpecić klientów jak na tych zdjęciach to niestety nie można...
dlugie geste naturalki wykleilam tyle ile dalo rade w 2h bo pani sie spieszyla i tak sie ugadalysmy
1:1 0,15 dl. 11.12.13.14 C
następnym razem jak zrobisz 100% będzie pięknie :)
agulusia..już czekam na Ciebie:cwaniak2:
a tu takie natepne. Slabe fotencje wyszly no ale juz po ptakach co jest trzeba ocenic;)
0,15 C
9.10.11.12
10.11.12.13
Zeszłam troszkę z czasu (2,5h) Pewnie dlatego, że rzęski delikatne, jasne rzadkie :D Wyklejałam 8/0,15 oraz 9/0,20 i 10/0,20 Mam cichą nadzieję, że wytrzymają urlop w Turcji :-x
Załącznik 69550
Doklejam foto tez mało udane ale chyba nieco lepiej doświetlone
Załącznik 69579
Chocolata - ładne rzęski, ale czemu to prawe oczko takie rzadkie ? :)
Światło padało z prawej strony przy robieniu zdjęcia- oba wyklejałam tak samo 1:1 i raczej nie różniły się ilością, wiec wina raczej oświetlenia - nie umiem robić jeszcze dobrych fot rzęskom :(
ostrosc na jedno oko zlapalo, musisz robic na makro i najlepiej wieksza ilosc zdjec ja zawsze robie po 3 fotki z danego ujecia bo zawsze cos rozmyte wyjdzie a pozniej jest z czego wybierac:D
to faktycznie światło :) tryb makro dużo pomaga, czasem też mi z lampą lepiej wychodzą zdjęcia :)
Moje dzisiejsze wyklejanki
Fifty Fifty efekt niestety oczka baaardzo mi płakały podczas zabiegu ale tak klientka zawsze tak płacze, a więc niestety widać to na zdjęciach :( Oraz metoda Europejska te już z kolei nie płakały ;)
Rzęsy po 3,5 tyg - jestem zadowolona, bo to pani z mocno tłustą cerą (widać nawet na zdj)
http://i.pinger.pl/pgr92/a716490b001e4b6b51b4597a
No i po uzupełnieniu
http://i.pinger.pl/pgr435/7db421a8001dc98251b4597d
Moje ostatnie. Co prawda nie widać, ale staram się różnicować :)
1.0,15 max 13mm C ( LL)
2.Norki 2:1 max13mm C ( LL- dramat :)) ( także ostatnie zdjęcie, ale pomniejszyła mi picassa przy łączeniu- na ostatnim zdjęciu oczy przymknięte od lampy, może nie powinnam dołączać)
3.I stresująco- płączące :-) ;-) max 13stki 0,15 C (LL)
gorzka rozumiem, że zdjęcia boczkiem obrócone, żebyśmy się trochę pogimnastykowały ;)
Ode mnie dzisiejsze 1:1 0.15 dł. 8 do 11
aaa racja, jakoś mi się tak ostatnio lepiej laczy - tym bardziej jak wrzucam zdjęcia z boku oka :) Muszę to ogarnąć bo faktycznie :D:P
gorzka sliczne aplikacje! a tak nawiasem to przyda nam sie rozruszac kregi szyjne;p
moje dzisiejsze 3D
Edusia śliczne :ok:
Wisienka, Gorzka no bardzo ładne :]