charolina faktycznie coverek sliczny ,ladnie wycieniowany ,ogolnie bardzo ladne pazurki
Printable View
charolina faktycznie coverek sliczny ,ladnie wycieniowany ,ogolnie bardzo ladne pazurki
charolina śliczne są moje przemalowane
świetne szpice czerń z bielą zawsze pasuje...
Charolin co prawda osobiście wolę długie szpice, ale te Twoje są bardzo ładne i dellikatne :)
Charolin bardzo ładnie wyglądają ;)
dziękuję Wam baardzo:*
pracuję żelem, a cover to masked i-nails;]
śliczneee:kwiatek:
a to moje.proszę o spojrzenie przychylnym okiem.wiem ,że jak na szpice to za krótkie,ale przy dzieciach i domu na głowie to i tak długośc zabójcza :)
Załącznik 33122
jak znajdę chętne modelki to będę robiła dłuższe :)
Chechol, jak zawsze super :ok:
Joystynka bardzo fajne, śliczne kwiatuchy :)
chechlol śliczne i eleganckie pazurki :)
joystynka słodkie kwiatuchy :) urokliwe szpicki :)
Joystynka jak dla mnie śliczne,takie delikatne:ok:
joystynka, no kwiatuchy to Ci wyszły pierwsza klasa :) Delikatne bardzo, no i kobiece oczywiście tym samym :)
joystynka super :** kwiatki boskie :kwiatek:
Jouystynka bardzo ladne ,sliczne kwiateczki :ok:
a to moje kolejne już podejście do farbek...
Dziewczyny pazurki miodzio :skacze:
dziękuję Wam kochane za przychylne komentarze:) j tez jestem z nich zadowolona:) przywracacie mi wiarę we własne siły :* :* :*
Charolina wyjtkowo urokliwe jak na takie króciutkie szpicki:)
Miałam zaległości i oglądałam prc wstecz i mi szczena opada... Agulusia jestem pod wrażeniem!!
Charolina piękne delikatne i na prade profesjonalnie wykonane pazuraski :)
Moje średnio udane...
http://img11.imageshack.us/img11/5011/dsc02612ss.jpg
chechlol obie prace śliczne!!
Joystynka piękne kwiatuchy:ok:
Choco i tak bardzo fajne:D
choco nie jest źle, bardzo ładne pazurki :) u mnie coś dziewczyny nie chcą się na szpice namówić kurcze no :D
świetne prace kobitki a ja z nudów cos takowego wyskrobałam jak wam sie podoba:P
Mi podobaja się bardzo,śliczne szpice :ok:
No Korcia szalej jak nie edge, to pipe a teraz szpicki ;) super :ok::ok:
Choco, Korcia, rewelacyjne pazurki :ok: :)
Korcia są śliczne ja jakoś nie mam serca zabrać się za coś innego niż kwadraty :glupek:
Korcia świetne szpicki :) super!! i kwiatuszki śliczne:]
bardzo fajne korcia:ok:
Macie moje ;D
Tosiaczek piękne!! świąteczne cud malina :love:
Tosiaczek, te pierwsze są rewelacyjne :ok: :)
Dziękuje Wam bardzo. A te z zającami to są moje pierwsze z coverkiem i french'em. No uczyłam się przedłużać łożysko paznokcia i zrobić french'a z ładną linią. Ale nie wiem czy dobrze wyszło :)
Tosiaczek śliczne obydwa :) Ale w tych pierwszych to chyba nie te święta :P HEHE Ale mnie i tak bardzo się podobają ;)
Cichoo :D :D :DTo jest zając polarny! ;D ;D A na gałązkach jest trochę "śniegu". :leze: :leze: :leze: To takie powiązanie wszystkich świąt.
Można stwierdzić że jest to królik wielkanocny trzymający jajka w łapkach który siedzi na śniegu. :skacze:
jak dla mnie bomba i do tego pierwsze z coverem:ok:
Tosiaczek już pisałam gdzieś, te z królikiem sa świetne :D
Tosiaczek pierwsze super a drugie ładne ale taki nagusieńkie :/:
Korcia szpice piękne i piękna biel kwiotków cóż to za akrylek
Chocolata zbyt nie widać, ale śmiem sądzić iż są bardzo ładne :ok:
na moich pazurach kolejne próby farbkowe
chechlol, świetnie Ci wyszły :) bardzo eleganckie no i próby farbkowe też udane :) oby tak dalej, a nawet jeszcze lepiej.!