Witam
Mam na imie Ania,jestem poczatkujaca "stylistka paznokci" dopiero skaczylam kurs i zamierzam dalej sie szkolic w tym kierunku.
Mieszkam w Pruszczu Gd.:macham:
Printable View
Witam
Mam na imie Ania,jestem poczatkujaca "stylistka paznokci" dopiero skaczylam kurs i zamierzam dalej sie szkolic w tym kierunku.
Mieszkam w Pruszczu Gd.:macham:
witaj Aniu!! :hi:
Witamy :)
Witamy witamy :D
witamy :*
:macham: Witam wsystkich! Zajmuje sie pazurkami od 2 lat, dodatkowo chodze do szkoly kosmetycznej. Ciesze sie, ze trafilam na tak fajne forum
Zapraszamy do aktywnego uczestnictwa z forumkowym życiu Favolu:*
:kwiatek::kwiatek::kwiatek:
anna2005, Favola, witam :) zapraszam do udzielania się :)
Witamy witamy :D
witamy nowych użytkowników, ha ha
Witaj!
witam i ja nowe osóbki:):macham:
Witamy z usmiechem :)
Witam wszystkich.Jestem mamą dwóch rozbrykanych dziewczynek.Stylizacją paznokci zajmuję się od dwóch lat.Głównie sobie;)
witamy :*
:hi: Busia!!
HEJ :) witam wszystkich gorąco :) już jakiś czas temu zarejestrowałam się na Waszym forum lecz nigdy nie miałam odwagi cokolwiek napisać :) jestem osobą raczkującą jeżeli chodzi o paznokietki, dużo czytam i widzę, że wiele z Was to super profesjonalistki - mam nadzieję, że dobrych porad mi tu nie zabraknie :)
Witamy Iwonko:przytul::kwiatek:
Dotarłam i ja na forum :) Witam Was Dziewczynki! Jedne już znam z inny for ;) Inne dopiero będę miała przyjemność poznać. Kolejne forum, które wciągnie mnie na tyle, żebym nie miała czasu na sesje, która póki co dobiega końca :)
A o sobie: pazuromaniaczka z prawie 2 letnim stażem, studiuje pedagogike społeczną i miałam być dziennikarką :D
Witamy Cię byli :]
Witam nowe forumowiczki :kwiatek::macham:
Witam i ja nowe koleżanki:macham:
byli, IWONAUMINSKA, Busia30, witam nowe osóbki :)
Hej, zarejestrowałam się już u Was jakiś czas temu i czasami udaławało mi się nawet poczytać. Teraz mam zamiar się również poudzielać aktywnie - głównie zapewne wieczorami jak dziecię małe będzie spało snem błogim. A stylizacją paznokci zajmuję się od ponad roku, skończyłam kurs i cały czas nabywam wiedzę i w miarę możliwości ćwiczę...ćwiczę.
Witaj na forum :D uwaga wciaga doszczetnie hehe