Plushak coś pięknego :) rewelacyjna robota
Printable View
Plushak coś pięknego :) rewelacyjna robota
Plusiu dziękuję za pazurki :* strasznie mi się podobają:]
no no tylko pogratulowac talentu Plusiu ;)
Woszczur Ty jesteś szybka jak burza :D
Plush ... wymiękam ... boskie !!
Woszczur niespodziewane pazurki pieknie wyszly :) to sie nazywa zmiana :)
Plusia mega piekne pazurki, az sie zaslinilam :slina::buja:
Hehe no nie każdy ma śliczną płytkę i potrafi o nią zadbać ale od czzego my jesteśmy:)
cieszę się Daguś że jesteś zadowolona:*
Cieszę się kochane że Wam się podoba :*
kopa takiego dałyście mi we wrocławiu i dajecie każdym dobrym słowem i pochwałą :)
zorganizowałam się jakoś było ciężko, organizacja chwilowa, ale się udało, i jestem w końcu zadowolona z efektu :)
:kooffa:
Plusiu dziękuję za obronę moich paznokietków :kwiatek::D fakt może teraz nie potrafię zadbać o płytkę ale dzięki Tobie i Twoim radom wkońcu się nauczę :)
plusiu, świetnie ! tylko uwierz w siebie babolu :aty: :D :*
Oczywiście zielone ptaszki wyfrunęły,
Pluszka - cudowne są, organizuj się częściej i tak jak dziewczyny napisały najwyższy czas uwierzyć w siebie na poważnie.:D
plushak naturalki super zrobione piękne kolory i zdobienie
plushak no piekny efekt, jestem zachwycona :)
jakaś tam kolejna ... nie jestem do końca zadowolona ale może być ;) pierwsze pazurki wykonane przez inną Panią . Klientka mówi że miały 3 tyg i że od razu żel byl daleko od skórek położony .
plushak wymiękłam totalnie
no basiu bardzo ładnia metamorfoza
mnie ostatnio takie coś spotkało
http://i840.photobucket.com/albums/z...hoto/190aa.jpg
http://i840.photobucket.com/albums/z...hoto/191bb.jpg
ło jezus KLEO !!!!! jaka przepilowana plytka :O:O:O masakra !!!! super sobie poradziłaś :D:D:D:D
metamorfoza rewelacyjna kleo
Basiu bedzie lepiej ;) opanujesz zel to french sie sam zrobi :D
co do odrostu to moze frezarki uzyj :D albo no lines - preparat ktory zniweluje linie uzupełnienia :)
jest oki :D nic sie nie martw :D
Basiu piękna przemiana!! :ok:
kleo o żesz aż w szoku jestem...poradziłaś sobie świetnie-pełen profesjonalizm ;)
KLEO poradzilas sobie po mistrzowsku. A tak na marginesie jak ktos mogl do takiego stanu dopuscic i jak mogl z takim czysm chodzic. O jezuuuuu.:o
Barbaro, piękna metamorfoza!
Kleo, płytka faktyczne zmaltretowana! A pazurki po Twojej stylizacji wyszły bombowo! :)
Plushak :wow: a jaki kolorek :love:
Basiu super przemiana ^_^
Kleo ładnie zmaltretowana była płytka.... spisałaś się na medal :kwiatek:
Kleo no metamorfoza na medal :) I dobrze, że zdecydowała się wybrać do Ciebie - piękne ma pazurki ślubne :D