-
Odp: Bezpłatne próbki.
Ja ostatnio zarejerstrowalam sie na stronie Vichy na fb ,chcialam probki i czekalam dosc dlugi czas ,jak sie okazalo mieli braki i zamiast probek otrzymalam normalny format Mleczka do makijazu w sumie to 3w1 bo i tonik w tym jest i woda miceralna :)jakas nowosc :).
-
Witam dziewczynki :)
Mam prośbę mogłybyście mi podać linki do bezpłatnych próbek z tych firm :
Tampax,vichy,discreet.
Będę bardzo wdzięczna :)
A druga prośba to taka abyście sie zarejestorwały na tej stronce daje link ShinyBox - Blask kobiecego piękna
po zarejestrowaniu w ciągu kilku dni wysyłają DARMOWE próbki .Ja dostałam! To co mogę na was liczyć?
Bo jak tam nas będzie 19 w sumie każda z nas dostanie po 19 próbek (prócz tej pierwszej paczki) za DARMO.
Chyba warto nie?
Czekam na lnki z tych firm :) i na wasze zarejestrowanie się.
Pozdrawiam:P
-
ShinyBox - Blask kobiecego piękna nie wiem czy to dziala ,ale co mi szkodzi sprobowac;)
klikajcie w ten link i zobaczymy czy to prawda ;)
-
Oj dziewczyny zebysmy dostaly te próbki najpierw musimy w mój link klikać:)
A podacie te linki do tampaxa,vichy,discreet na darmowe próbeczki :)
-
-
-
Z tym shinybox to ktoras z nas juz wczesniej pisala ze pierwsza paczka jest darmowa a za nastepne trzeba placic 50zl podobno
-
Ja odebralam probki tez z Garnera :) Ale kosmetyki do wlosow szampon i odzywke :) Normalnej wielkosci :P
-
Ja powysyłałam tego trochę ciekawe czy coś mi wyślą
-
A ja zamówiłam z J&J te próbeczki, na siebie i na mamę i teraz mam 2 zestawiki, dziś doszły :D
-
Mi przyszły narazie medalik z Maryja i breloczek z napisem ,,Nie wstydze sie jezusa,, i 2 płyty z ćwiczeniami na nie trzymanie moczu i do każdej po 2 wkładki higieniczne, no i jeszcze broszurka jak dbac o stopy dziecka
---------- Dodano o godzinie 21:55 ---------- Poprzedni post był napisany Wczoraj o godzinie 14:05 ----------
Dostałam jeszcze kosmetyki dla maluszka i bobovite.
Możecie dać link do garniera i J&J?
-
ja też proszę o link do Garniera, a tu J&J:
Próbki z J&J
-
fryzzz mogę prosić o linka z kosmetykami dla maluszka??
-
-
Johnsons mi przyszedł, tak samo DAX więc polecam :) kiedyś z PUMY też zamawiałam próbkę zapachu i dotarła, ale już nie pamiętam strony ;( Wypełniłam teraz kilka ankiet do których podawałyście linki i zobaczymy czy coś przyjdzie :)
Co do ShinyBoxa to można zamówić za 100 punktów jedno pudełko NA MIESIĄC za darmo, gdybyśmy chciały drugie to wtedy się płaci ;) Za następny miesiąc można znów wymienić 100 punktów i następne pudełeczko jest darmowe. Można też nie zbierać punktów tylko odrazu kupić za 50zł, ale to mija się z celem moim zdaniem ;)
Zapraszam do zabawy :) ShinyBox - Blask kobiecego piękna - Odbierz darmowe próbki kosmetyków
-
z Shiny box już wypełniałam w kwietniu czy czerwcu i nic mi nie przyszło...:(
-
a uzbierałaś 100 punktów?
-
Może chcecie zostać testerka produktu loreal?? Nutri-Gold od L'Oréal Paris prosze link ja wypelnilam, z garniera udalo mi sie i dostalam szampon i odzywke normalnej wielkosci :) Moze i tym razem tez sie uda :) Powodzenia
-
iv90, nie uzbierałam tych 100 pktow
ale było napisane ze dla pierwszych osób zarejestrowanych beda wysyłane paczki- jeśli dobrze pamiętam nawet w regulamin się wczytywałam, ale widocznie coś źle zrozumiałam. jak to czesto w takich akcjach bywa- napisane tak aby się dać nabrać...
-
nie wiem czy było w temacie, ale dzis dostałam próbki z ziaji - wypelniłam ten formularz i opisałam swoją cerę, problemy z nią i poprosilam o probki, po czym otrzymalam wiadomość zwrotną, że nie wysyłają próbek. A tu dziś niespodzianka - przyszla paczuszka ;)
Ziaja
moje próbki:
http://4.bp.blogspot.com/-q86Xd1CPZ-...3bki_ziaja.jpg
I jeszcze znalazłam coś takiego - za 22zł (kost wysyłki i pakowania) wysyłają 6 kosmetyków pełnowymiarowych marki paese
Paese Cosmetics - Kraina zdominowana przez piękno
---------- Dodano o godzinie 10:33 ---------- Poprzedni post był napisany Wczoraj o godzinie 20:23 ----------
przyszły mi te kosmetyki z paese - bede testowac ;)
http://4.bp.blogspot.com/-ERifvx876s...2w/s1600/4.jpg
*maskara SUPRA LASH wydłuża i rozdziela nr 03 - czarna,
*błyszczyk Colore Mio nr 504 - różowy,
*konturówka nr 9 - brązowa,
*cień do powiek "Światło toskanii" - fioletowa,
*lakier pękający nr 306 - złoty,
*puder brązujący nr 2.
-
dziewczyny a czy przyszły wam próbki z Daxa, bo ja wypełniłam formularz ponad miesiąc temu i dalej nic nie dostałam
-
paese- ja kiedyś kupowałam ich kosmetyki i bylam zadowolona - uzywałam lakierów do paznokci, pudru i różu. a to można sobie wybrać do tej paczki co się chce?
---------- Dodano o godzinie 15:43 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 15:42 ----------
http://www.sklep.paese.pl/uploads/im...kosm_za_29.jpg
-
Misiaczek ja nic nie dostałam
-
śmieszna niestety nie. Ja nigdy nie miałam ich produktów i chciałam wypróbować, więc w sumie za 22zł 6 kosmetyków to fajna okazja i się skusiłam :D
-
Zostań testerem perfum hej dziewczyny, wysylam wam link do testowania perfum wypelnijcie moze sie uda :)