warsztatowe wypocinki :P
Załącznik 45935
Printable View
warsztatowe wypocinki :P
Załącznik 45935
meg boskie:love::szczena:
meg udane warsztaciki cudne są :)
meg. cudowne :O
a t6u moje też warsztatowe :)
Załącznik 45938
Meg super widzę inspirację Ilonką :)
to prawda prace Ilony zrobiły na mnie wrażenie. Ilona jako osoba również, jadąc na warsztaty myślałam, że spotkam nadętą zarozumiałą francę ale było inaczej. Ilona okazała się taka - normalna:). A ja bardzo lubię normalne osoby nienawidzę sztuczności i wywyższania się.
katarynka89 świetne są a te dwa pierwsze moje faworyty :ok:
Oj widzę że dziewczyny się za ćwiczonka wzięły :D:D Bardzo ładne.. :):)
no pięknie Wam wyszły te ćwiczonka a co do prac Ilony to mój wzór do naśladowania:-)
o ja:slina: Meg Twoje wypocinki warsztacikowe, ja pitole ale cudoooo!!
o ja cie dziewczyny dzienx :D
i następne trenowanko
Załącznik 45940
co tu się rozpisywać piękne:-)
Meg, mega odjechane cwiczenia...
Widac, ze wkladasz serce w kazda prace, super ! :)
Meg szczeki szukam po podlodze, cuuuudowne cwiczenia :O:D
Katarynka postepy robisz w oka mgnieniu, slicznie :)
Meg kolejne śliczności, no ja też nie ukrywam, że Ilonka to moje guru :master: i mam nadzieje, że mi się niedługo uda na jakieś doszkolenie jechać
:slina: o ja nie mogę! Piękne!
wczoraj sie troche wyrzylam na akrylu, nic wielkiego przy meg czy chechlol, no ale pokaze....skonczylam wczoraj moj zestaw slubny, jak obfoce to wrzuce do galerii:D
Bardzo ładny zestaw ślubny:) a Wasze ćwiczenia warsztatowe uff co tu dużo mówić:) piękne:)
Kochana ślicznie Ci wyszly te kieliszki :love:
Paulka częściej się musisz tak wyżywać ;) Bomba ;)
ducek,bardzo chetnie ale czasu nie mam;(
Ja mam go aż za dużo póki co :skacze:
Ale Ci współczuję :przytul:
moje początki próba jakichś tam "kwiatków" :porazka: czekam na krytyke i jakieś wskazówki co robie źle :D
meg śliczności!!
paulka piękne te kieliszki rewelacja:ok:
Paulka przesliczne kieliszki, nie moge oderwac oczu :)
paulka widzisz jak Ci świetnie idzie z akrylem,piękne są:-)
---------- Dodano o godzinie 23:06 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 10:20 ----------
a takie dziś robiłam...
http://img600.imageshack.us/img600/9500/dsc07058g.jpg
Uploaded with ImageShack.us
cudowne jak zawsze :)
Zaskocz nas kiedyś czymś brzydkim :D
chechlol extra!!!!!!:):ok:
piekne chechlol:)
suprowe chechlol:love:
Śliczne i jaki błysk :D
dziękuję bardzo cieszę się że się podobają bo bardzo ciężko się je robiło miały być do trzech sukienek:fioletowej,żółtej i bordowej której już nie brałyśmy pod uwagę:-)
Ale jesteście baby! dziewczyna pyta a nikt jej nie pomaga :) tylko sie przechwalacie :P ;)
Karolinko cięzko to wytlumaczyc przez internet najlepiej jakbys skorzystala z pomocy kogos doswiadczonego np. a warsztatach, doszkoleniach itd...
ja dopiero niedawno zalapaam co robie źle, ale metoda prób i błedów :) a to kulka za mokra a to slabo klepię albo wazny jest tez nacisk pędzla, pod jakim kątem :) siedz, trenuj oglądaj filmiki z youtuba a zalapiesz :)
hehe :P dzieki Zyza ćwiczyć na pewno będę mam nadzieje że coraz lepsze rezultaty będą
a jak Wy robicie takie super kwiatki ja próbowałam coś tam "ukulać" ale totalna klapa :why: lepiej sie robi mokrymi kulkami czy takimi bardziej suchymi?
ja robię taką lekka przeschniętą kulką jak zaczyna być matowa ale to sama musisz wyczuć z czasem jak poćwiczysz na pewno ja wyczujesz i tak jak pisze zyza na yutubie poogladaj
chechlol cudeńka:ok:
pianka te drugie ladne :)
chechlol przeeeeesliczne jak zwykle :*
to prawda drugie bardzo ładne:-)
maremi dziękuję