Witamy na forum i zyczymy fajnej lekturki :)
i faktycznie wciaga :D
Printable View
Witamy na forum i zyczymy fajnej lekturki :)
i faktycznie wciaga :D
qzik, witam :) zawsze służymy pomocą :)
Witam nazywam się Agnieszka i w tym roku skończę 19 lat. Jestem świeżo upieczoną maturzystką. Kiedyś interesowałam się projektowaniem biżuterii, lecz teraz chciał bym rozpocząć przygodę z żelowymi tipsiorkowymi pazurkami. Więc jestem kompletnie zielona w tych sprawach. :P Ale mam nadzieję że się dogadamy :D
witam wszystkich!! Mam na imie Renata i mam prawie 19 lat... Paznokcie zaczęłam robić w grudniu ubiegłego roku a w lutym ukończyłam kurs... Zarejestrowałam się jakiś tydzień temu i mam nadzieję iż nauczę się wielu przydatnych rzeczy od bardziej doświadczonych forumowiczek...
Oj ile nowinek :) Witamy bardzo serdecznie :) Czujcie się jak w rodzinie :D
Ellemi, Renia1613, witam serdecznie :)
Witam Was kobietki, mam nadzieję, że zatrzymacie się tu na dłużej i dacie się poznać:*
Witam serdecznie wszystkie Panie, które zaczęły tu zaglądać od niedawna tak jak ja :D
:skacze:
witamy:kwiatek:
Witam! (nie wiem jak powinnam sie przywitac, wiec zaczne tak... :) )
Mam na imie Asia, na forum zalogowalam sie juz jakis czas temu ale do tej pory tylko biernie uczestniczylam w jego "zyciu".
Mam nadzieje, ze od tej pory sie to zmieni.
Ukonczylam studium kosmetyczne i uzyskalam tytul Technika uslug kosmetycznych, posiadam tez certyfikat pozwalajacy zajmowac sie odpowiedzialnie przedluzaniem paznokci.
Hej akar:hi:
witamy serdecznie
Witamy serdecznie :macham:
Askar, witamy :) to teraz zapraszam do udziału czynnego :D
Askar witamy :)
hej ja tez Was wszystkie witam :) Mam na imie Aneta, mam 20lat, poki co studiumuje sobie a w wolnych chwilach robie pazurki :) Juz jakis czas temu zalogowalam sie na forum ale jakos tak wychodzilo ze nie bralam w nim czynnego udzialu. Mam nadzieje ze od teraz to sie zmieni ;) Pozdrawiam Was forumowiczki! ;*
Więc witamy i zapraszamy do udziału w życiu forum :)
Witam!
Mam na imię Daria. Na razie studiuję ;) a pazurki to moje wielkie hobby :D mam nadzieje że przyjmiecie mnie do swojego zacnego grona. Pozdrawiam wszystkie forumowiczki!
:hi:Witamy!! Witamy :) Tutaj wszystkie dziewczyny są bardzo cieplutko przyjmowane :D
cocaine258, witam :) i z wielką chęcią zapraszam do czynnego udziału :)
dizzzy_girl, witam :) tutaj wszystkie osóbki są bardzo mile widziane :)
hejka wszystkim :) właśnie do Was dołączyłam. Mam nadzieję, że miło nam się będzie rozmawiało. Pozdrowionka
Witam nowe Panie:uklon:
Witam bardzo serdecznie :)
Witam serdecznie wszystkie dziewczyny!! Zarejestrowałam się tu u was dzisiaj! Więc jestem totalnym 'świerzakiem'...ale nie tylko na forum ale równiez w robieniu paznokci żelowych. Myślę że wiele się od was nauczę! Baaa jestem pewna!!
Więc jeszcze raz. Witam!!! :)):kwiatek::kwiatek::kwiatek::kwiatek::kwiatek::k wiatek::kwiatek::kwiatek::kwiatek::kwiatek::kwiate k:
Witam nowe forumki;)