Zuza piękne, delikatne kwiatki i pazurki :)
Printable View
Zuza piękne, delikatne kwiatki i pazurki :)
Jade- cudne!
Zuzanna- śliczne te pazurki
Plushak- te kwiaty na fioletowym tle, mrrr zakochałam się
wow od zuzkowych oczu nie da sie oderwac,piekne kwiaty:ok:
moje malowanki :D do łon strołków brakuje im jakies ćwierć miliona lat świetlnych ćwiczeń, ale zawsze to coś :haha::haha::haha:
Zuzka śliczne, po prostu cudne!!!!!!
Kamilka, jak dla mnie są po prostu prześliczne, z resztą jak wszystkie twoje pazurki :D
Plush te z fioletowymi kwiatkami mi sie podobaja :D
Zuzanna świetne pazurki i kwiatki bardzotam pasują:)
zuzanna zaj... nie badz taka skromniutka;-)przesliczne sa
kamila cudne edzie :love::love:
Przepiękne Kamila:) widziałam je na innym forum na konkursie :D
---------- Dodano o godzinie 13:25 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 13:20 ----------
Toż nie jestem na pokaz :) napisałam 'Dzisiejsze Agi' gdzież tu przyczajona nuta skromności? :P
Cholernie dużo pracy mnie kosztowały te malowanki i jestem dumna jak nie wiem co :) chociaż co najmniej drugie tyle przedemną, to efekty zachęcają do dalszej pracy.
Kamila Bardzo bardzo bardzo bardzo ładne;)
Kamila ty zdolniacho!! cudne :love::love::love:
Jade- Bosko! super kwiaty :)
Kamilka przepiekne sa, to sa bratki, nie? cudowne. (podziekowania mi sie skonczyly)
zblizenia na bratki prosze:)
kamilo C sa superek .... naprawde bomba!!!
Kamila:ocudneeeeeeee
takie proste...ale pierwszy raz mi się na takie kwiaty klientkę udało namówić dzisiaj:) nawet dwie..
zuzanna te twoje są cudne.. uwielbiam takie proste, a super efektowne zdobienia:)
królowa fajne!! aż poczułam trochę słońca pomimo, że chmury i że ciemno już wogóle :D
Kurko brakuje mi tu ostatnio Twoich prac :(
Dziewczyny pięknie tworzycie :)
Pluszku ty chcesz żebym całą klawiaturę zaśliniła? he he :D piękne...jak ja kocham kolczyki...a jeszcze w twoim wykonaniu..te kwiaty :slina::slina:
Krolowa bardzo fajne polaczenie kolorkow :)
Plusiu - piekne :)
Królowa piękne zdobienie.
Plush kolczyki wymiatają
Hhe ja sama kolczyków nosić nie mogę niestety uczulona jestem na wszystko co nie złoto :(
Zielone to prezent dla jednej z forumek :)
ja też jestem uczulona, za wyjątkiem złota,srebra i kolibry...a te których nie mogę nosić maluję sztyfty lakierem bezbarwnym i noszę:)
wrzucam jeszcze jedne dzisiejsze miały być kwiatki retro, tylko fotka jest zrobiona przed czyszczeniem skórek i wybaczcie mi tego z cyrkoni...klientka się uparła...choć mówiłam, że nie pasuje do tych pazurków