już gdzies gratulowałam i pisałm że świetne są pomysł rewelacyjny
Printable View
już gdzies gratulowałam i pisałm że świetne są pomysł rewelacyjny
Dzoana gratuluje..pieknie wzbijaszz sie w gore..zycze Ci bys znalazła sie na mistrzostwach i oczywiscie podium..
pomysły to ty masz na pazury,niezła musi byc ta Twoja wyobraznia,ale to w stylizacji jest bardzo wazne..super i ciesze sie razem z Toba..
Dzoana gratulacje piekne szpice
A to moje pierwsze szpice
Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.us
za mało są w szpic, bardziej w migdałek. Przypiłować boki (trzymając sztywno i prostopadle pilnik) w szpic i będzie cud malinka ;) czekam na nast :D
mam nadzieje ze juz niedlgo wstawie nastepne , dziekuje za rade
ładne są, ale zgadzam się z Emilią :)
dzoana gratuluje i zgadzam sie ze pazurki super :)
łożysko przedłużone ale troszeczkę bo za tydzien będe je niestety skracać ale i tak bardzo ładnie się prezentują zwłaszcza w słonku :)
ślicznie wyglądają ;)
sliczne(juz pisalam),a przyznam , ze frenchowe szpice jakos do mnie nie przemawiaja ....najbardziej podoba mi sie zdobienie,baaardzo delikatne,ani troche "too much".
kobietazpazurem, o świetne :) na pewno bardzo ładnie się świecą i widać z daleka :D
Sandra świetne szpicki!! bardzo mi się podobają :)
czekalam i czekalam i sie doczekalam :)
Kobieto bardzo ladne pazurki, juz po kciuku wiedzialam, ze beda odjechane :P
Sandra te pazurki są przepiękne!!!!!! Wyobrażam sobie jak pięknie muszą się świecić w słońcu :love::love::love:
Sandra szpicki pierwsza klasa:) i na pewno błyszczące:)
Sandra super pazurki!No i niech sie blyszcza jak najwiecej w koncu lato prawie mamy:)
Kobieto - piękne szpicki, swietne zdobienie...takie hardkorowe (czyt. odważne) ślubne bym powiedziała nawet:D
piekne szpice :kwiatek:
Kobietko super! Z każdymi następnymi szpickami widać super rozwój!! Te są naprawdę super!!
Sandra bardzo ładne :ok:
Sandra komplet wygląda równie imponująco co samotniak
kobietazpazurem świetne zrobiłaś pazurki:) i niby taki prosty frencz a ma coś w sobie
o jaaaaaa :wow: Sandra spadłam z krzesła:love: śliczne są:love:
Sandra sliczne szpice :love: i to holo fajnie sie mieni
i moje
http://images45.fotosik.pl/304/6ceed4d1aa17c6c2.jpg
magda lena o rany ale cudo!!!!!