faktycznie moglam uzyc troche delikatniejszego jezyka:) Przepraszm:(
Printable View
rzęsy z norek efekt delikatnej mgiełki
http://pliki.wzorki.info/images/0UZHw.jpg
liz - taki efekt mi sie podoba ! Fajny, nie przerysowany, subtelny :ok::)
liz - śliczne rzęski :)
pierwsze to norki 2:1 dl.11 i 9
drugie to uzupelnienie silki 1:1 13,11,10,9
teraz widze braki:(
Luska - w ogóle bym nie powiedziała że to norki. jakoś nie wyglądają norkowo:P i jakoś oko bym inaczej wymodelowała....
Liz - a u Ciebie bym dała krótsze w zewnętrznych :D
ale się czepiam:nie_powiem::strach:
Jakoś to znaczy jak??:)
To są 100% norka C,
nie wiem:) bo nie widzę 2 oczu z przodu.... Oko jakby tak leci w dół. Ale wiesz to tylko takie moje niedoświadczone zdanie.
3d ..
luska102 widac ze to noreczki sa, zwlaszcza na zdjeciiu półprofilowym widać ich puszek na prawym oczku. Ale zgodze sie z Kiwaczkiem nad modelowaniem oka trzeba będzie troszkę popracować :) ogólnie stylizacja jest ładna ale trzeba ją dopracować :)
Agulaaa to już trochę wiesz co masz ze mną do roboty::)
Evoskie Silki gr. 0,18 :)
Załącznik 69678
Ja na szczęście trafiam na babeczki chcące delikatne i nie za długie rzęski..
Spanikuję chyba jak mi przyjdzie kleić 15-stkami :D Jakoś nie przepadam za takimi firanami do brwi.
Moje kolejne do nauki - Pani miała swoje b. delikatne i jasne. Z wrażenia zapomniałam zrobić fotki "przed" i wyszła " w trakcie"
Załącznik 69679
Załącznik 69680
luska102 wszystko wyjdzie w trakcie ;) ze zdjęć widzę u dziewczyn zawsze pewne braki ale też spore umiejętności ;) Nie ma chodzących ideałów :D
ja tez mam Panie raczej na krociutkie, tak zeby efekt byl jak najbardziej naturalny. Pani nosila 9 miesiecy i dziwie sie ze jeszcze ma TYLE rzes bo miala zrobione metoda 1:4 chyba te rzesy :/:
ode mnie wyszla zadowolona i mam nadzieje ze wroci :)
Ja dzis mialam dziewczyne z pieknymi naturalkami geste dlugie az tak ze pierwszy raz musialam uzyc najdluzszych jakie mam nie bo klientka chciala tylko dlatego ze musialam :)
1:1 0,15 -14,13,11,10
delyszys - ja dziś kleiłam dziewczynę która ma swoje rzęsy naturalne 13stki !
Dałam się namówić na 0,15stki bo wesele za tydzień, ale jeśli będzie uzupełniać to polecę 0,12tkami, które od dziś ubóstwiam podobnie jak 0,10 :D
Fotki po weekendzie bo w Sączu nie mam programu do obróbki zdjęć.
Cataleya no nie tylko Ty kochasz 0,12 :D ja je pokochałam 2 tyg temu :D pochwal się na PRV jakie sobie 0,12 kupilas, te same co ja mam czy cos innego? chwal sie chwal foteczkami szybciutko bo juz mi slinka cieknie z ciekawosci :D
Deleszysz alez piekne naturalki Pani miala faktycznie dlugasne :) aaa no i rzeski tez bardzo ladnie zrobione :)
liz bardzo ladne :)
luska rzeski bardzo ladnie wyprowilowane, rowniutkie, musisz popracowac na wklejaniem rowniutko przy nasadzie i stylizacja oka ;)
bombel na takie rzesiska do ciebie sie zjawie :love:
mysiaczeq slicznie wyklejona aplikacja, rowniutenko i starannie :ok:do jednego tylko moge sie przyczepic ;)
po oczach daje to opadanie rzes w kaciku zewnetrznym;) stanowczo lepiej by to oczko wygladalo w "oku otwartym" ;) ewentualnie jak klientka sie upiera przy kocim to troszke inaczej trzeba je wykleic ;) jak chcesz to na pw podpowiem ;)
choco bardzo ladnie :) rowniutko, widac ze sie przykladasz:ok: a gdzie oko na wprost ?? :D
nanami ciut niewyrazne foto, ale ladnie profilujesz rzeski:)
delyszys super, bardzo starannie i rowniutko :D w kaciku widze ze cos ucieka ale ogolnie jest :ok:
wiem wiem dzisiaj mam dzien czepiania sie szczegolow:Pale to dla waszego dobra:P:D
agulusia, bardzo chetnie przyjmę wszystkie rady <3 :*
W ten weekend byłam w Nowym Sączu kleić 3 dziewczyny. Trafiły mi się fajne oczka: jedne mega króciutkie i cienkie rzęski, drugie dłuugaśne i grube, trzecie takie pośrednie. Miałam co ćwiczyć :cwaniak2::P
Blondyneczka z króciutkimi rzęskami chciała mocno, dużo i ostro, bo na co dzień się mocno maluje przez te naturalne rzęsy. Wyperswadowałam i ostatecznie założyłam mix 0,10 i 0,12 8-9-10-11-9 podkręcenie B. Walczyłam 4h. Uśmiech mówi sam za siebie. Prawdopodobnie zrezygnuje z mocnego makijażu :yess:
Ruda ma swoje rzęsy o długości 13 !!! Grube i dużo. Z racji że rzęsy były robione na wesele za tydzień zdecydowałam się dać jej 0,15 C 10-11-12-13-11. Ciekawe było dla mnie to, że ma gęstsze rzęsy od strony noska niż od zewnątrz. Widać to na zdjęciu z góry. Na otwartym oku tego nie widać. Laska zadowolona, bała się że będzie sztucznie wyglądać :) Ja liczę że będzie chciała rzęsy na stałe i wtedy wystarczy 0,12 a ta rzadsza część oczu dogęszczona 2:1. No ale zobaczymy ^_^
Trzecia - siostra rudej, Kleiło mi się ją najlepiej. Chciała kocie oko, ale nie zgodziłam się bo kształt oczu chyba nie predysponuje do tego. 0,12 B 9-10-11-12-10. I efekt najbardziej mi się podoba :P Kwiczała do lusterka że heeej :blink: :leze: :skacze::skacze::skacze:
Możliwe, ze zjawi się na rzęski mama obu dziewczyn, która początkowo była negatywnie nastawiona, ale efekt na córkach ją pozytywnie zaskoczył :yess:
EDIT: Dostalam przed chwila maila ze mama sie zdecydowała tylko chce mniej podkrecone niz córki czyli beda w robocie Jki... albo jej przemyce B 0,07 od Nadiuszki bo Jki mam tylko 0,15
Cataleya pieeekności :) wszystkie oczka wystylizowałaś bardzo ładnie no i te przejścia:cwaniak2: suuuuper!!!! grubość 0,12 jest cuuudowna :D Kochana oby tak dalej Ci szło :) zazdroszcze Ci tych rzęs naturalnych klientki na 13 mm :D poszalałabym tutaj z objętościówką u niej oooj poszalałabym :D Widać jakie wszystkie uhahane :) nie dziwię się bo wszysto bardzo ładnie i starannie wyklejone :przytul:
Cataleya, z przyjemnością się ogląda twoje prace, brawo! :D
Cataleya - śliczne wszystkie 3 aplikacje, mnie najbardziej urzekła ostatnia :) Piękna:)
Cataleya 1981
Ale śliczności :) takie równiutkie, aż mi się rzęs zachciało... ale gdzie ja teraz wyleżę :D:D
Dziewczyny pozwalają Ci pokazywać twarze? Moje to w większości krzyczą żeby tylko oczy wycinać :D A szkoda bo fajnie widać jak cała twarz się obejmie.