ja jak zwykle zajmuje sie moim malym skarbem,moj wiekszy skarb wyjechal dzis,ale bedzie wieczorkiem
Printable View
ja jak zwykle zajmuje sie moim malym skarbem,moj wiekszy skarb wyjechal dzis,ale bedzie wieczorkiem
jem obuiad i zaraz z psem.. potem przepisac pare rzeczy do zeszyty z j.polskiego i na dwór póki jeszcze nie mam nic zadane ani do roboty...
Dzień dobry własnie wstałam i oglądam youtube :P
a ja jakas padnieta dzis jestem, chyba przez ta pogode , sama nie wiem a buuu zaraz klientka przyjdzie....
wróciłam z szkoły.. zjadłam i czuje sie pełna........;O ;/ musze poprzegladać forum bo tu mi sie zaległości robbią ;SS
A ja wogole nie mam na nic czasu szlak mnie trafia pomalu bo niczego ogarnac nie moge tyle pracy a u siebie w domu jeszcze nie mam internetu podlaczonego to siedze dodatkowo bez internetu,
nie pasi mi to wogole no i jakis szal na paznokcie bo zapisy juz mam na dwa miesiace full no i kursy wiec ja nie wiem kiedy znajde czas na forum juz nie mowiac o sobie bo nawet od poczatku tygodnia nie mam czasu na zrobienie makijazu..
bede plakac,na brak czasu dla was ale juz obiecuje ze jak bede aktywna z internetem w domu to bede aktywna,tylko na razie czytam wasze posty...
jakby co na pw pisac lub gg..calusy i pozdrowienia dla Was wszystkich...
a ja jestem załamana...:( poprostu masakra.... Dobrze ze jutro polskiego nie mam bo normalnie chyba bym juz była nie żywa... Tak nas na dwoch godzinach przemaglowała ze szok... Poczym stwierdziła ze na piątek mamy cała pierwsza klase powtórzyc bo nas przepyta i w najgorszym razie pierwsze jedyneczki sie posypią.... Normalnie mowie mam katastrofa....
dzieci do szkoly ,to ciezki czas dla nas rodzicow blee,
a ja mojemu 3-letniemu przedszkolakowi ubranka na jutro poprasowalam
też już prasowałam, teraz to dogorywam...:)
ja sie tak zaczytalam na forum ze mi sniadanko wystyglo hehehe moje dzieczko ma jeszcze tydzien wakacji ale juz powoli zaczynam ja szykowac :)
a teraz jem luskanego slonecznika
ja juz po obiedzie,jedna klientke mialam,czekam na kolejna
zainstalowałam program do upiększania zdjęć i mam mega zajawkę, ściągam z netu dodatki:) już wiem czemu w necie jest tego pełno, wcześniej nie doceniałam:)
wróciłam ze szkoly i jem płatki bo na obiad nic ciekawego nie mam..
ja tez wrociłam ze szkoły, no i juz roche lekcji odrobiłam... Musze tylko jeszcze powtórzyc sobie na polski
cholera a ja nadal na necie.. tyle co z psem na pół godzinki wyszłam...
Skończyłam jeść obiad, właśnie wróciłam z szkoły. Achhh.. I gadam z chłopakiem.
dobra ja już poszalałam, moje graficzne zabawy możecie sobie obejrzeć:) idę z psem, robić obiad i zrobić milion innych spraw które zaniedbałam...
A ja zmęczonaaa.... oczy mi się kleją... tyle nam dowalili zadań!! ;(
Łe tam. Ja mam problem z zadaniem z matematyki. Inne zrobiłam ale tego nie umiem i czekam na prezesa aż mi wyjaśni
ide juz.. bo brat krzyczy :/: :zly:
a ja wcinam sobie jabłuszko
pychotka.... mniammmm ;]
pale papierocha i czytam bo mnie caly dzien tu nie bylo i widze zaleglosci tyle zo łoooo
buszuję po allegro:) no i zerkam na forum. dziś cały dzień przy komputerze masakra aż czuję się winna właśnie poleciałam pozmywać z tego wszystkiego, póki moja druga połówka jeszcze w pracy...:)