Korcia jedne i drugie są świetne :D
jednak te krótkie szpicki mają to coś :D taką klasę ;)
aż się dziwię sama sobie, że tak piszę, bo osobiście wolę cukierasy :D
Printable View
Korcia jedne i drugie są świetne :D
jednak te krótkie szpicki mają to coś :D taką klasę ;)
aż się dziwię sama sobie, że tak piszę, bo osobiście wolę cukierasy :D
Korcia bardzo ładne szpicki :D :ok:
Korcia śliczne. Te różowe są ahh <3 :love:
korcia225, te różowe są cudowne, może to nie jest mój ulubiony kolor, ale naprawdę wyszły pięknie :)
julcia88, może i króciutkie, ale mają swój urok no i na dodatek świetnie namalowane kwiatuchy.! :)
moje ,,swiateczne,, szpice:]
śliczne pazurki ;))
Jade piękne. Widzę że odpoczywałaś na święta ;p
Jade supcio wycieniowalas cover:)
Dziekuje kochane:*pazurki zaczelam w czwartek wieczorem a ze bylam zmeczona to skonczylam w piatek rano, pozatym mezus wszystko pichcil na swieta.Ja w tym roku mialam wolne.hihi
No Jade za to odpoczęłaś sobie troszkę i masz śliczne pazurki. ! :)
Julcia, Jade... Dziewczyny po prostu przepięknie!! Julcia, te kwiatuchy ... :love:
Korcia śliczne sety, moje faworyty to cukiereczki :D
Julcia piękne kolorowe :ok:
Jade śliczne szpice :skacze:
jade super pazurki, połączenie bieli czerni i lekkiego brokatu prezentuje się wyśmienicie
Bardzo dziekuje:*
korcia,jade-śliczne szpicory:kwiatek:
Jade i Korcia super pazurki. Oto moje
wiola z tego co widze uzywasz tipsow i stad twoje pazurki wygladaja krogulczo zacznij uzywac formy:)
wiola bardzo ladny wzorek na drugich pazurkach,ale tak jak pisze goslava sprobuj na formie.Moje pierwsze szpice tez robilam na tipsach.Szpice ,ktore niedawno wstawilam sa moimi pierwszymi na formie.Nie sa perfekcyjne jak niektorych dziewczyn ale jestem z nich zadowolona:)Powodzonka:*
Wiola te czerwone to nie moje gusta ale za to te białe śliczne! :kwiatek:
Wiola zdobienie fajne oczywiście białe bardziej mi się podobaj a, ale tylko dlatego że czerwone wyglądają na krogulcze. Spróbuj na formie szpice to nie trudne :ok:
wiola wzorki i zdobienia świetne :ok: ale w przypadku szpicy też polecam formę :) są też specjalne do szpicy i wtedy jeszcze łatwiej jest je wykonać ;)
jade piękne sylwestrowe kolorki :)
julcia te twoje kwiety ach :love:
Wiola, ten french jest bajerancki! :D :D
Miały być konkursowe ale za dużo niedociągnieć:D
Hihihih
Akryl INM red :love: + strołki :)
Piękne Pluszku, gratuluję samokrytycyzmu;)
plushak Ty zdolna bestyjko, dla mnie są piękne
Dziękuje Sami :) myślę że nie warto wysyłać byle czego tylko po to aby wysłać :) trzeba dać z siebie na prawdę wszystko wtedy będziemy w 100 % zadowoleni :) zrobiłam nową pracę i poszła na konkurs :)
No ale do wszystkiego trzeba dojrzeć hihi ;-)
plushak sliczne sa ale ja tam dojrzalam krzywizne czy o nia Ci chodzilo? bo tak to sa rewelacyjne ;*
plushak dla mnie są idealne dużo mi do takich brakuje,moje sylwestrowe...
chechlol no i panterka wyszla Ci lepiej niz ta co dalas w cwiczeniowkach ;) sliczne masz pazurki ;** :kwiatek::love:
dzięki wielkie fajnie że się podoba bo bardzo chciałam się jej nauczyć:)
Chechol nie gadaj piękne pazury :*
Chodziło mi o nie równą linie uśmiechu, na skórki nie patrzcie one day glu psuje efekt:(
Plushak i Chechlol chylę czoła kobitki , brawo!!!
Chechlol piękne pazuraski,a ta panterka - miodzio ,muszę się odważyć ją spróbować zrobić :)
Chechlol ale drapieżne :) Piękne są
kobity panterka nie jest taka trudna a jest naprawde boska a jak widac nasza chechlol sobie poradzila znakomicie :)
plushak ja tam skorek to nie widze zeby bylo cos nie tak, a tym bardziej coz to z ta linia usmiechu jak dla mnie to jest perfekt :) :kwiatek:
Kasiu zastanawiam sie w takim razie jak wyglądają twoje konkursowe skoro są lepsze od tych...:buja:
Piękna kompozycja i połączenie kolorów :love: linia ma malutkie niedociągnięcia ale kwiatki bija takim blaskiem, że nawet tego nie widać :):*
Załącznik 34532
to moje cudaczki :)