3D klejone na redzie.
Printable View
3D klejone na redzie.
Muszka bardzo ładnie :D :)
Maksik ale się rozpedziłaś :D no no to następne z 4D to już będzie hollywodzik u tej Pani :D :) Skoro tak doklejasz po 1 rzęsce hahaha :) tak pozatym to śliczne prace jestem DUMNA z Ciebie ;) Ostatnia praca WOOOW
Patios baaardzo ładna stylizacja ;) Gratulacje, sliczne przejścia ;)
moje ze szkolenia :) 3D
Viewing image pDLF.jpg - Wgraj zdjęcia na forum.Wzorki.info
Nasza forumowa koleżanka :))
Zdjęcie wczesniejszej aplikacji i jej uzupełnienie po 3,5 tygodniach robione an greenie, ktory mi wariowal wtedy strasznie :(( .
moje pierwsze ultra light effect
Ode mnie szybkie 2:1
klasyczne 2:1 :)
btw, piękną cerę ma ta dziewczyna.. zdjęcie nie jest niczym tknięte a wygląda jak wygładzona.. a ma 32 lata więc jest czego zazdrościć..
Nadrabiam zaległości ;)
1. uzupełnienie 3d na rzadziutkich rzęsach
2.3. stylizacja 2d
4. stylizacja 1:1
5. uzupełnienie 2d + dolne
A odemnie dzisiaj ombre blue od evo i moja "Smerfetka". założone 15 mm:wstydek: To pierwsze uzupełnienie ombre, sporo czarnych zostało .. zrobię fotki po kolejnym.
Od razu można zobaczyć jak cudownie cieniutkie sa silkopady :)
wow, piękności :) kupiłam te silkopady również i dzis będę je testować 1szy raz :D
jak ładnie kolor uchwyciłaś, ja się zawsze męczę
może dlatego ze większość masz w kolorze....
ja moją panią pogoniłam na dwór i tam pstrykałam ale i tak średnio na jeża
Ja caly czas pracuje na silcopadach i dla mnie to najlepsze co moze byc
mucha, które to są silcopady?
chyba chodzi o te wielorazowego użytku(oczywiście przy zastosowaniu odpowiednich środków dezynfekujących)
Płatki silikonowe
Tak to te
Mi tez dobrze sie pracowało na silicopadach pierwszym razem
ale potem nie chciały sie przyssac do skory
teraz czekam na małe zakupy z Polski, zamowilam ten krem czy jak to sie tam nazywa, ten co mucha polecala:]
i będę dalej kleić na nich
A czy mucha moglaby jeszcze raz napisac jaki polecala?
mucha polecala takie cos
kochana, chodziło mi o firmę :)
Daaaaaaaaaaaaaaaawno nic nie wrzucałam:wstydek:...
Tutaj 1:1 C 0,15 9-14 :D
Moja pierwsza korekta po szkoleniu 3d. 8,9,10 0,1 B Ehh długo to trwało, 3,40 minut a moja mama nie ma dużo rzęs, za to są delikatne i niektóre bardzo jasne. Mam nadzieje, ze nastepnym razem bedzie krócej.
Dokładnie te płatki z noble i dokładnie ten żel Floslek co wstawiły dziewczyny przede mną. Fajnie by było jakby Noble miało taki żel w ofercie. Dla nas zagramanicznych byłoby to super ułatwieniem.
Widziałam ostatnio żel pod oczy i na powieki z ziaja, ale boję się o uczulenia.
kiwaczek ja zdjęcia robiłam swoim telefonem (Sony Xperia) . Aparatem nie ma szans, wychodzą czarne nawet na dworze. Komóreczką robione późnym wieczorem przy świetle lampy led. ^_^
hihi, a ja własnie chciałam do Was pisac, że użyłam tych płatków i że nie chcą się trzymać i jaka rada na to...a tu wchodze i jest odpowiedź ;)
muszę kupic ten krem, bo faktycznie nie chciały mi się trzymać skóry :(
ja wysyłam kilka swoich, w większości to 1:1. Dużo babeczek z rzadkimi rzęskami i bardzo jasnymi.
1sze robiłam niepotrzebnie z lampą, bo rzęsy wyglądają na jakieś tłuste :p a 2gie wysłala mi klientka bo moje wyszly rozmazane :)
chciałam wstawić więcej zdjęc ale nie chcą mi się wgrać. :(
ponadto chciałam Wam pokazać czemu ostatnio mnie tak bolały oczy ( co miałam wyklejone )...ale też nie chcę się wgrać :(
Przyszła na mnie pora, by mieć szanse pozmagać się troche z pseudostylistkami Wrocławskimi :D Nie jest koszmarna jak to ostatnio widziałam tutaj no ale pierwsza taka mi się trafiła. Poprzednia stylistka kleiła 0,25 brr ;) Na życzenie mocny efekt :)
http://2.bp.blogspot.com/-kGpxPam4uc...+szw+przed.jpg
http://2.bp.blogspot.com/-L3az3N-ZLC.../karoooola.jpg
i tak ładnie się uchowały te rzęski po tych 0,25 ;)
ja wkleję swoją masakrę...tzn to co zdjęłam z siebie. Generalnie to są te cuda, które mnie tak ostatnio bolały...chyba Wam nawet o tym wspominałam ;)
Mucha - tez robię foty xperią . ale weź pod uwagę ile ty masz kolorowych a ile ja
Wiesz kiwaczku nie dałam dużo koloru ... 70 % rzęsy czarne. Ja kilka przykleiłam i zaglądałam jak wyglądają , aż świeciły tam. Ty kleiłaś te rzęsy z evo? One nie są niebieskie a błękitne, (podobny kolor do zakrętki z niebieskiego Flos lek żelu) i pewnie dlatego tak pięknie wyglądają. Klientka była zachwycona. Śmiała się że zwolniłam ją z używania cieni. Super handy, no mascara no eyeshadow. Tylko rano umyć zęby ;)
Patrycja śliczne rzęski robisz.
aticzka jej współczuję. Ta musiało boleć :/
Zdjęcia Ci się nie wgrywają, bo może są za duże? Zmniejsz je, ja to robię w Irfan View.
no ja mam kolorowych ok 10-15 :D wiec duzo duzo mniej. i fioletowe, wiec duzo ciemniejsze od twoich.ale to nie w tym wątku o kolorach :D
No tak, to bardzo bolało i dużo rzęs mi ubyło... :(
zmniejszyłam zdjęcia, ale i tak max 2 wchodza :/
moje wypociny, rzadkie 2D i 1:1. W tym 2gim Pani chciała bardzo naturalnie.
dziewczyny, powiedzcie mi 1 rzecz...czy to prawda, że rzesy klejone luzem (nie w kasetkach) sa lepsze jakościowo?? może wiecie coś na ten temat?
A ja mam takie cosie...
Pierwsze 2 zdjecia to uzupełnienie naszej forumki z Liverpool'u na Lkach. PO 2,5 miesiącach totalnej przerwy, kleiłam ją 3.15 :( Ze mnie laska nie zaciukała to ja nie wiem ;)
Byłam załamana czasem. Ale po niej chyba mi się coś odblokowało bo następnego dnia miałam pierwszą angielkę na 3D. Zrobiona w 2h 15 min (3 zdjecie). A dziś miałam kolejne dwie na 3D i jedną machnęłam w 2h a drugą w 2h 10 min. Wstawiam zdjęcie tej jednej bo druga zażyczyła sobie długasy straśne i nawet nie będę tego pokazywać :porazka: Uzgodniłyśmy ze jeśli wyjdzie na moje, to za 3 tygodnie na uzupełnieniu zrobie po swojemu i wtedy może cos pokażę.
tam od razu pseudo... zobacz jakie odstępy ładne, kierunki... może ją po prostu tak nauczyli tymi grubasami kleić a wyczucia jeszcze nie ma. mam taką jedną kursantkę co nawet do wewnętrznego klei 0,2 i mogę na głowie stawać a i tak to nic nie da, ale żeby pseudo od razu? ;)
Ode mnie rzęsy 2d L-curve - zdejmowałam masakrę, którą dziewczyna miała na oczach, ale nie pozwoliła zrobić zdjęcia przed, szkoda...
Jeszcze? Klei rzęsy dobre 5 razy dłużej niż ja, wpierdziela te o,25 wszystkim, a dowiedzilam się jescze, ze to 0,25 to i tak słabsze, bo przedtem miala 0,3 :skacze: pozdrawiam taką stylistkę, nie chcialabym się pod nią położyc. Sama uczysz dobierania rzęs do naturalnych, myslałam, że to jedna z ważniejszych kwestii stylizacji ;)
Patrycja uczenie uczeniem a to co pozniej kursantka wyczynia niestety my instruktorki za bardzo wplywu nie mamy ;):P
No ja nie mówie, że macie wpływ, to jasne, że każda zrobi co zechce z wiedzą wyniesioną od Was :) tylko nie widzę taryfy ulgowej dla montowania rzęs 0,25 i 0,3 :D
Oj tam oj tam. Jakby te dziewczynki ponosily same takie skaszanione grubasy to by wiecej nie przykleila. Moim zdaniem kazda stylistka rzes powinna byc choc raz w zyciu skrzywdzona to bedzie wiedziala jak to boli i komus takiej watpliwej przyjemnosci nie zafunduje ;)
A jak się później cieszą z miękkości chociażby zwykłego 0,15, nie wspominając już o 0,10 czy 0,07 ;)
Ja zostałam właśnie tak skrzywdzona, zrobiono mi rzęsy bez zapytania jakiego efektu oczekuje, wyszłam z rzęsami tak grubymi, że w połączeniu z moją gęstością po prostu wyglądały kosmicznie. Nie mieściły się w rzędzie, rzęsy ala miotła, wyżej niżej, twarde jak diabli, trafiłam po dłuugim czasie bycia "anty" do rzęs, w ręce Gorzkiej i wiedziałam, że poprzednia dziewczyna z klejeniem nie miała totalnie nic wspólnego, Magdy rzęsy to zachęcały do wyjścia z domu i się pokazania, leciutkie, delikatne, miekkie :D A tamte poprzednie wyrwałam co sie dało i obcięłam nożyczkami, bo wstyd mi było do szkoły pójść :D
ja po skończeniu swojego kursu jak stwierdziłam że nie potrafię zrobić sama sobie rzęs wybrałam się do dziewczyny tutaj w Sztokholmie, zaznaczam, że to polka, pani Marlena- jak tutaj jest na forum, to fajnie, niech sobie poczyta o sobie :[
nie wiedziałam, że są takie dziewczyny, które biorą za to, w przeliczeniu, około 200 zł
zdjęcia piękne , prawda? zrobione od razu po zabiegu
na drugi dzień obudziłam się spuchnięta i z oczami czerwonymi jak królik
szkoda że nie zrobiłam zdjęć, tego co było przyklejone po ściągnięciu
przy użyciu prawie całej buteleczki remowera, na ściągniętych rzęsach nadal była wielka gruda z klejem
podczas zabiegu myślałam, ze ona mi tam rzęsy wyrywa, bolało jak cholera
zero jakiejkolwiek delikatności, ona nie wei co znaczy to słowo
Masakra...