Ja tez witam wszystkich nowych :D
Printable View
Ja tez witam wszystkich nowych :D
Witam:) Ja trafilam tu z wizaza, dzieki Vanessicie, chcoiaz zrobila to nieswiadomie podajac mi link do wartszatow z bitt:P Kurs skonczylam 2 miesiace temu, wiec jestem wyuczona teorii, ale uboga w doswiadczenie i narazie pazurki robie sobie i siotrze:/: Mam 21 lat i jestem studentka technologii ochrony srodowiska:)
witaj sieciunia:hi:
cześć dziewczyny
dzięki wam zrobiłam moje pierwsze pazurki
Witam wszystkich serdecznie!
Jestem na forum już dość długo,ale dopiero teraz zdałam sobie sprawę,że się nie przywitałam:( cóż za brak kultury z mojej strony;(
Póki co raczej was czytam moje drogie niż się sama wypowiadam, bo praktycznie wszystko co umiem znalazłam tutaj. I za to wam Baaaaaaardzo Dziękuję.:przytul:
szatanioł, olusia- witajcie i dajcie się poznać:*
:papa:hej sieciuniu i reszcie:kwiatek:
witam pazurkowe koleżanki^_^
witamy:kwiatek:
Hmmm jakie miłe zaproszonko witam wszystkim mam na imię Justyna jestem z Krzepic w woj.Śląskim zajmuję się stylizacją paznokci od 5 lat jest to moja praca , miłość, (zaraz przed mężczyzną:D) i hobby staram się ciągle jezdzić na warsztaty i pokazy by być jeszcze lepszą. Jeszcze raz witam:macham::macham::macham:
Witamy Cie serdecznie :P
Witaj:)
Witamy nowe koleżanki :macham::macham:
Witam nową forumowiczkę:kwiatek:!! Krzepice-piękna okolica:love:
tyneczka, kinga3814, witamy :)
Witam nowe forumki :D:D:D
witam
ostatnio przypadkiem trafiłam na to forum
i bardzo mi się spodobało :ok:
mieszkam od 3lat w Holandii i a stylizacja paznokci
zainteresowałam się około 2 lat temu
bardzo się cieszę że poprzez forum
mogę się jeszcze wiele nauczyć oraz być na bieżąco w nowościach
pozdrawiam:)
Witam wszystkich :) Cieszę się, że tu trafiłam. Jestem Sara i kurs stylizacji pazurków ukończyłam 11 sierpnia 2009 :)
Witamy i zapraszamy do dyskusji :)
Puma, Ripi- witamy serdecznie i zapraszamy Was do zapoznania się z forum i aktywnego uczestnictwa w jego życiu:*
witamy na wzorkach :roza:
Witam :) miłego korzystania z forum ;)
Witamy :macham:
z forum się wieeeeele nauczycie :)
Witam wszystkie maniaczki paznokci :) jestem nowa na forum ale mam nadzieje ze bedzie mi sie milo z wami pisalo :) pozdrawiam :):macham::]