Witam wszystkich bardzo serdecznie :) :)
Printable View
Witam wszystkich bardzo serdecznie :) :)
witamy bardzo serdecznie wszystkie nowe użytkowniczki jak i użytkowników naszego forum :kwiatek::D
o ale super ! kolejny mezczyzna na forum :)
Witam wszystkich serdecznie :kwiatek:
Witam Was serdecznie :)
stylizacją zajmuję się już przeszło 4 lata z dłuższymi bądź krótszymi przerwami,
Kurs robiłam dopiero na początku tego roku.
Jestem pasjonatką i maniaczka pazurkową:)
Pracuje zarówno na żelu jak i akrylu oraz tipsie i szablonie:)
Ciągną do nas faceci normalnie, na dodatek zdolni, utalentowani, bardzo nam miło. :)
Witam wszystkich bardzo serdecznie :)
dodam że nie robiłem jeszcze zadnego kursu i nie mam żadnego dyplomu czy cos podobnego, nie mam czasu na to , caly dzien w salonie a w niedziele troche odpoczynku i sport :skacze::skacze::skacze:, pod okiem zdolnej żony która ma kilka certyfikatow pracuje :leze: doszkalam się wsumie caly czas .
Ja również witam wszystkich nowych użytkowników:przytul:.
Cześć wszystkim :) :]
Hej hej :) I ja Was wszystkim witam serdecznie. Mam za chwilę 24 lata. Na imię mam Małgosia i dopiero co zaczynam swoją zabawę z pazurkami - namówiono mnie do tego :) Znajomi twierdzą że mam wyobraźnię i talent do tego (malowałam sobie ot tak o zwykłymi lakierami - wzorki i te sprawy), więc powinnam rozpocząć bawić się na poważnie (żele). Z Waszą pomocą z pewnością mi się uda :) Pozdrawiam
obyś tylko Ty tego chciała, a nie Twoi znajomi ;)
WITAM WSZYSTKICH !
uwielbiam zabawę z paznokciami, wcześniej może nie wpadłabym na pomysł, aby rozpocząć prawdziwą pracę nad nimi :) Czuję, ze znajde w tym swoje spełnienie ;)
Witajcie,jestem Diana początkujaca stylistka długo obserwowałam wasze forum zanim postanowiłam w nim uczestniczyć,pozdrawiam ;)
---------- Dodano o godzinie 16:08 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 16:07 ----------
witaj:)
cześć dziewczyny!czytam was już od wielu dni,wszystkie rady itp.super forum.Mieszkam w Irlandii,od dawna chciałam zacząć przedłużać paznokcie,zwłaszcza,że my Polki mamy tutaj b.dobrą opinię.Pozdrówka dla WAs!
Witam,mam na imie Marlena ,jestem kosmetyczką a zarazem zajmuje sie paznokciami.Pozdrawiam :kwiatek:
witajcie kobietki zapraszamy do udzielania sie:)
Witam,
mam na imię Magda od prawie 2 lat z przerwami zajmuję się paznokciami żelowymi jestem tzw. samoukiem ;) :) Fascynuje mnie zdobienie paznokci lubię uczyć się nowości!:]
Pozdrawiam wszystkich forum jest wspaniałe!
:):) witam nowych pasjonatów ta branżą :):)
Się kłaniam! : ) Hania jestem!
Amatorka na całego - ale pasjonatka. Może za jakiś czas to się zmieni... Tymczasem, miłego dnia wszystkim życzę.
Witam serdecznie. Mam na imię Marta i tak niektóre z was tez jestem samoukiem, chociaż coraz bardziej przekonuje się do tego, że to naprawde moja pasja:) Zajmuje się "tworzeniem " już prawie od 2 lat :) i myśle dalszym rozwijaniu:)
W skrócie jak mi się jeszcze nie znudziło to znaczy ze to musi być właśnie to czemu chce poświęcać wolny czas :D
A narazie życze miłego wieczorka :)
Witajcie nowe Forumki ! :)
mam na imie monika jestem samoukiem...trzeba bylo sioe czyms zajac poniewaz od 4 lat zajmuje sie niepelnosprawna coreczka emilka...dla zabicia czasu, robie pazurki kolezanka, znajomym i siostra..... nie wiem czy powinnam sie wogole logowac na waszym forum bo to co wy robicie to poprostu zwala z nog BRAWO!!!:ok:
Witam :D na imie mam Agata i jestem samoukiem gdyz nie moge pozwolic sobie na kursy :( a szkoda, niestety sa one za drogie :(
witamy:)
Witaj :* nie przejmuj się tym, jakie kto robi prace. To forum nie jest po to, żeby udowodnić innym, że jesteśmy najlepsi, bo po jakimś czasie nikt by na nim nie został. Chodzi o to, aby sobie pomagać i wymieniać się uwagami (pomocnymi, nie krytyką).:przytul: Nie ma się czego bać, oglądaj, próbuj, ucz się i czerp z forum ile możesz ;)
Pozdrawiam wszystkich nowych użytkowników :kwiatek:
witajcie :)
mam na imię Natalia paznokietkami zainteresowałam się na początku 2009 roku - więc niedługo będzie 3 lata :) jak większość z was też jestem samoukiem, wiem że daleko mi do perfekcji ale mam nadzieję że dzięki ćwiczeniom moje prace będą coraz lepsze :)
pozdrawiam wszystkich
Cześć dziewczyny mam na imię Michasia i jestem tu nowa. Powoli poznaje wszystko na tej stronie i to jest jak na razie mój drugi wpis. Paznokciami zajmuje się od dwóch lat, a pracuje w tym zawodzie od roku bardzo lobię swoja pracę. Bardzo podoba mi się to forum dowiedziałam sie wiele przydatnych informacji.
Witam wszystkich :)
Witam wszystkich mam na imię Asia i cieszę się że jestem na tym forum:kwiatek:
Witam!!!
Mam na imię Robert i zarejestrowałem się aby nieść wsparcie swojej żonie w przygodzie z paznokciami :)
Liczę na Waszą pomoc i oferuję w zamian swoją jak tylko czegoś się nauczę!
pozdrawiam,
witajcie nowe osóbki:) rozgosccie sie i czujcie swobodnie, na kazde pytanie znajdziecie odpowiedź wystarczy dobrze poszukać:) robociku - noo to tylko pozazdroscoc żonie takiego faceta, który chetnie pomaga w sprawach pazurkowych:)
:kwiatek:
Dobry wieczór wszystkim jestem tutaj nowa.
Mieszkam w Tczewie i mam bzika na punkcie pazurków.
Witamy Serdecznie nowe osóbki :*
ja również Witam wszystkie nowe osoby :D uwaga jest możliwość, że częśc z was stanie się forumholiczką hihi tak jak ja :) i inne dziewczyny
Heja. Mam 22 lata i od 4 lat zajmuję się pazurkami z wielkim zaangażowaniem. Jak się wkręcę w Wasze forum to coś swojego wrzucę do pooglądania. Szału z nimi nie ma ale chęci wielkie :)
Witam Wszystkich bardzo serdecznie! Zajmuje się pazurkami od ponad 5 lat. Bardzo chętnie wrzucę parę fotek, żebyście mogły sobie pooglądać. Pozdrawiam ;):kwiatek:
Witamy:kwiatek:
Witam :) Nazywam się Agnieszka Ryczek lat 23. Jestem kosmetologiem i właśnie rzuciłam prace :D Marze o swoim malutkim gabinecie. Kurs pazurków robiłam jakies 3-4 lata temu ale powiem szczerze, że nigdy mnie to nie interesowało, do niedawna :) Teraz jestem zakochana w akrylu ( w pracy robiłam tylko żelowe paznokcie i raczej traktowałam to jak za kare ) Wiem, że muszę jeszcze beczkę soli zjeść zanim zacznie mi to naprawdę wychodzić ale jestem strasznie zdeterminowana. Forum dopiero odkryłam ale już dużo się od was nauczyłam, za co PIKNIE DZIĘKUJE :) Pozdrawiam
marshall wybacz ;) wiec dodaje dziewczyny i chlopaki ;d
Hej, dziewczyny!
Na to forum trafiłam przez przypadek i jestem pod wrażeniem pomysłów,warsztatu i wiedzy. To co wyróżnia forum od innych to napewno to,że jest z klasą, ponieważ nie ma postów z wulgaryzmami, wymądrzaniem, niemiłą krytyką, dlatego też postanowiłam się przyłączyć:)
Od października wybrałam się o szkoły kosmetycznej we Wrocławiu, gdzie rozwijam swoją pasję.
Pozrwiam serdecznie :)