paznokietek1000, wszystkie są super :) ale jednak panterko-zeberka najbardziej mi się spodobała :)
Printable View
paznokietek1000, wszystkie są super :) ale jednak panterko-zeberka najbardziej mi się spodobała :)
Paznokcie jakie robiłam wczoraj. Trochę nie udane:( ale obiecuję że się poprawię;)
klientka była zadowolona mimo że robiłam je 5 godzin :D z przerwami na kawe, herbate, obiad:) dodam że to moja bliska przyjaciółka i jej się nie śpieszyło:)
paznokietek1000 piekne wzory, pozazdroscic zdolnosci :)
Wiola śliczne!! :love:
Paznokietek, śliczne zdobienia :)
Madzialenka,5 godzin to nic, ja swojej koleżance ostatnio robiłam 7 godzin z przerwami na kawę obiad i ciacho:haha: pobiłam chyba rekord w długości czasowej robienia pazurków :D ale tak to jest jak się robi pazurki psiapsiółce :D
Dziewczyny cóż za kolorki :) Kamilko panterka super!
madzialenkabuziaczek, totalnie nie mój kolor, ale podobają mi się :) na pewno widać jej paznokcie z dużej odległości :D
a jeszcze lepiej pewnie jak ciemno jest:D
Lusill, te pierwsze niebieskie po prostu bombastyczne :D
KamilaC, czy ja tam widzę osiołka ze Shreka? :P
Dziewczyny ślicznie i kolorowo :)
jak sie tutaj letnio zrobilo dziewczyny.juz mi slow brakuje do kometowanie ,bo wszystkie sa piekne te pazureczki!!:ok:
moje :D srebrny pyłek i kwioty :)
haaa naumiałam się używać tagu UKRYJ :D
Jakie świecidełka! Muszą się nieźle mienić w słońcu :D
oj tak :D błyszczą się jak psu ... :skacze:
Dziękuję Wam za miłe opinie na temat moich ostatnio zrobionych pazurków dziewczyneczki kochane :przytul: jest mi niezmiernie miło, że się komuś podobają :) mimo iż jestem początkująca amatorką. Dokładnie wczytuję się w Wasze porady i sugestie na temat np. moich błędów i staram się to korygować na bieżąco :) za wszelkie dodatkowe uwagi będę bardzo wdzięczna :p a jak zrobię jekieś nowe szponki to się Wam oczywiście "pochwalę" :skacze:
kasiulka-naprawdę widać postęp
nanami-piękne pazurki, świetnie się mienią i naprawdę ciekawe zdobienie
a tu moje bergamutowe:
http://images49.fotosik.pl/305/e58e804233f4fc43med.jpg
bardzo fajne :)
ale żeście zaszalały :)
madzialena jakie neony super :ok:
Kamila panterusia jest cool :love:
Nanami sliczne,efekt boski
nanami -oj blyszczy sie ,blyszczy-super!
Dzisiejsze sąsiadki weselne
Załącznik 24978 Załącznik 24979
biała są extra!! kurcze podobają mi się :D
kasiulka bardzo ciekawy efekt zdobienia to trawka na frenchu mi się bardzo podobają :)
choco nima za co dziękować hyhy:ok::przytul:
Biala, trafilas w moj gust na 100%
Zakochalam sie
Korcia - miałam zrobić tą trawkę bez frencha, ale niestety moje pazurki s ajuż zniszczone i nie wyglądało by to ciekawie wiec postanowiłam zrobić najpierw frencha a potem go ta trawką przysypać, efekt jak na mój gust zadowalający :p i cieszę się, że Tobie się też podoba :]
Biała, piękne są!! Bardzo mi się podobają :):ok: Te kwiatuszki śliczne i cudny kolorek :love:
Biala super kolor.bardzo ladne.:ok:
biała cudowne te pazuraski
biała, pazury śliczne! bardzo mi sie podobaja
zresztą, przejrzałam Twój blog... nonono, utalentowana z Ciebie bestyjka :)
biala-oj sasiadka moze sie smialo "weselic",bo z takimi pazurkami ,to panna mloda sie nawet umywa :)
biała bardzo ładne kwiatki :)
nanami - bardzo ładne ;)
farbstift - te były Twoje ??:P to nie wiedziałam :D
biała - bardzo ładne zdobienie :)
Farbi kot w butach na pzurku jest cudny :D
a to moje ktore braly udzial w konkursie w stylu Strret Art
Ewelina83, ładne wykoannie i świetnie dobrane kolorki :)
pomysłowe :) Mi Street art nie wyszedł :)
fajny pomysł;)
fajny pomysł:) ja nie miałam weny twórczej :D
takie inne,tylko ksztalt dziwny
Ewelina fajniusie :)
Ewelina fajne te pazurki!!!