jak patrze na te łóżko to mam kosmate myśli he he :D :D :D co nie zmienia faktu że jest piękne :)
Printable View
jak patrze na te łóżko to mam kosmate myśli he he :D :D :D co nie zmienia faktu że jest piękne :)
PAczucha od czoko zakupy w GN :D
Podkład korektor :)
i upominek za udział w konkursie na śk
Ten rabacik - upominek bardzo ładny :skacze:
a dziekuje,przekaze gratulacje siostrze :)
---------- Dodano o godzinie 11:28 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 11:26 ----------
tez bylam w Rosku na zakupach-zakupilam cale 2 buteleczki tego jedwabiu,do moich przedluzonych wlosow jest rewelacyjny,lubie tez jego zapach :skacze::skacze:
---------- Dodano o godzinie 11:29 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 11:28 ----------
niezle zakupy,rabacik bogaty:wow::good:
---------- Dodano o godzinie 11:30 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 11:29 ----------
lozko pierwsza klasa,rewelka,i do tego takie duze :skacze::skacze:,gdzie takie cuda sprzedaja i po ile???
Plush extra-a rabacik 25 % to sporo :good: super
Ciesze się rownież :)
aguś ja też marzę o takiej ramie, tyle że nieco bardziej fantazyjnej, będe pewnie u kowala artystycznego robic:D
Hyyy no w końcu się doczekała, pyndzle moje malutkie ukochane (00000) ,
Większy do malowania rozmiar 12 Renesans jesooo jakie on ma włosie
Medium , Werniks , i fioletowa farbunia ciemna
cudeńka pędzeleczki :)
wreszcie dotarła do mnie paczka od sam
po lewo zakupy, po prowo gratisy :blink:
woszczurka paczuszka super:good:, a sami cudowna babeczka :]:kwiatek:
woszczur super zakupy :) a sami jest niesamowita :master:
Moje weekendowo poniedzialkowe zakupy:)Jeszcze do tego byly dwie tropikalne rybki ale sie niechca sfotografowac:skacze:i dwie plyty dvd w tym Avatar:love:.A i okleine w zeberke ktora okleilam moj stolik pazurkowy i szafeczke dokumety bo byla czarna a teraz na ozdoby.
balerinki i sweterek boskie
Boskie zakupy Jade:slina: zwlaszcza widze oczyma wyobraźni ten stolik w zeberke:rolleyes:
widziałyście może ten podkład u siebie w sklepie taniej troszkę ?
bo u mnie prawie 60 zł i tyle samo z allegro mi wyjdzie..
http://www.musingsofamuse.com/wp-con...undation-2.jpginteresuje mnie kolor 51 vanille clair/ light vanilla
może któraś z was ma możliwość załatwienia testerów ? ;) chętnie odkupię..
a ja sobie dzisiaj kupiłam dwie kosmetyczki i karuzelke z ozdobami :D
powiem Ci że ten podkład wszędzie będzie tyle kosztował bo niestety firma taka że ceni się co często nie jest adekwatne do jakości tych kosmetyków...
Woszczur, nieźle tych gratisów dostałaś. : )
Super to łóżko..
Woszczur super te gratisy. ;)
A ja dziś zakupiłam ten stolik składany co woszurek poleciła, to znaczy poprosiłam ciocie żeby podjechała do gdańska do ikei <bo ma bliżej> i mi kupiła, no i po majówce mi go przywiezie:skacze::skacze::skacze::skacze::skacze: jupiiiiii:):skacze:
IKEA | Blaty i nogi stołów | Blaty, nogi i podstawy VIKA | VIKA AMON | Blat
IKEA | Blaty i nogi stołów | Blaty, nogi i podstawy VIKA | VIKA CURRY | Noga <czarne>
zapomniałam sie pochwalić:)
Na jednym zdjeciu widac kawalek tej okleiny :)Aga super torebeczka!!