Witam:))Muszę przyznać bardzo fajne,pomocne forum.Postanowilam zmienić swoje życie ...;)marzę o własnym ,maleńkim gabineciku...ale na dzień dzisiejszy mam tylko plany a doświadczenia żadnego:))wierzę,że mi się uda :))pozdrawiam:))
Printable View
Witam:))Muszę przyznać bardzo fajne,pomocne forum.Postanowilam zmienić swoje życie ...;)marzę o własnym ,maleńkim gabineciku...ale na dzień dzisiejszy mam tylko plany a doświadczenia żadnego:))wierzę,że mi się uda :))pozdrawiam:))
czesc witamy i powodzenia
Witamy cie Agnieszko i życzymy powodzenia w realizacji swoich planów:]
Agnieszko Tu na pewno znajdziesz wiele rad i pomocną dłoń :) Witamy na wzorki.info
takze witam serdecznie
Witam nowe osóbki:)
Agniszka witamy :hi: powodzenia w realizacji planów, tutaj na pewno znajdziesz wiele ciekawych rad i pomysłów!! :)
Witam was serdecznie :)
witam serdecznie :D
Witam wszystkich bardzo goraco:kooffa:
i ja witam serdecznie :D
Czesc wszystkim :)
Mam na imie Karolina pochodze z Sosnowca ,pazurki robie od niedawna i na ograniczonej liczbie ofiar(ja,siostra,sasiadka)...;]
Na wstepie chcialam powiedziec "to co juz pewnie wszystkie zreszta doskonale wiecie, ale co tam :)" świeny blog naprawde najlepszy z jakim sie spotkalam pelen osobek niesamowicie uzdolnionych :) "od kilku godzin siedze jak zaczarowana ogladam wasze prace i sie napatrzec nie moge" :):):)
witamy serdecznie :)
ps to jest forum (nie blog) i bardzo nas cieszy że się podoba :D
Witam wszystkich nowo przybyłych,
miło, że znalazłyście się w naszym gronie,
i liczę, że zostanie z nami na dłuuugo:D
^^ dziekuje wam
Ach i oczywisce przepraszam za moj blad, mam nadzieje ze nikogo nie urazilam^^" ,ja to chyba zawsze musze cos glupiego palnac =_= lepiej bedzie jak bede siedziec cicho i tylko podziwiac :)
bozena1, MesiszCiszy, witamy :)
witajcie dziewczyny:hi:
Witamy :hi:
Witam wszystkich, jak widac jestem nowa, i juz jestem po zakupie mojego pierwszego zelowego zestawu :) mam nadzieje, ze czegos sie naucze z forum :) pozdrawiam :)
witam wszystkie nowe osóbki na forum :)
joannab80 nauczysz się, nauczysz i to bardzo dużo :) nic tylko zabierać się za lekture, tzn. przegladanie i czytanie forum :)
i ja witam wszystkie nowe osóbki, super ze jesteście, i obyście zostali jak najdłużej
joannab80, z tego forum mozna bardzo wiele wynieść :) Są właściwie wszystkie tematy, tylko trzeba dużo czasu poświęcić na czytanie niektórych od początku ;) Ale jaka potem wiedza :D`
zobaczysz, że to tak Cię wciągnie, że nawet nie będziesz wiedziała kiedy a tu już przeczytane :)
Witam was serdecznie