tez jestem za tym żeby kupić odrazu szybszy klej :) tak na prawdę przy 1,2-giej klientce zacznie cie irytować, że tak wolno schnie ;)
Printable View
tez jestem za tym żeby kupić odrazu szybszy klej :) tak na prawdę przy 1,2-giej klientce zacznie cie irytować, że tak wolno schnie ;)
wreszcie jakas klientka pozwolila foto zrobic:)
kacik zew profil B, wewnetrzny wykonczony J
0,20 i 0,15
agulusia piękne rzęski ;)
Moj pierwszy klej byl wolniejszy 4-5 sek. w rzeczywistosci jakies 8-10 sek.
TRAGEDIA, nie polecam!
Zniechęciłam sie do robienia rzes na rok czasu. Pozniej rzesy zaczely byc bardziej popularne, a ze przegladalam fora to znow nabralam ochoty na klejenie.
Klej wolnoschnacy przedluza czas pracy, rzesy sklejaja sie, a przy wysokiej wilgotnosci powietrza i temperaturze nieco nizszej mozna sie zajechac z czasem pracy.
Ale to tylko moje doswiadczenie, kazdy dochodzi inaczej do wprawy.
Czy moglaby ktoras z kolezanek ocenic swym okiem moje zdjecia ze 105strony i napisac jakikolwiek komentarz przynajmniej bym wiedziala co jest nie tak lub ok. dziekuje^_^^_^^_^
Hej!
Dzięki za rady :)
Jednak kupiłam ten klej, myślę, że jak na pierwsze razy będzie okej... a potem się zobaczy, mam dmuchawkę/pompkę to bede suszyć ;)
SecretLashes - Ultra Bonding 10ml Czarny klej do rzęs
słyszałam i czytałam, i został mi polecony jako ten dobry... zobaczymy więc :D
a szkiełko również będę czyścić zmywaczem lub acetonem i będzie tańsze niż remover ;)
Dziekuje za odpowiedz. szkoda:/:. pozdrawiam
postaraj sie zrobic bardziej wyrazna zdjecia:)
hej a propo kleju.. hm .. od niedawna zajmuję się takim cudem jak rzęsiory i początk rzęczywiście lepiej aplikować na tym trochę dłużej schnącym ale i racja, że jak już masz prawę to delikatnie irytuje to "schnięcie" więc na kursie już u Edytki pracowałam na szybkoschnącym i super sprawa:skacze:
Agnieszka piekne rzęsiska rzes wyczarowała tej klientce uuaaaaaaaa;-)
Ja mam ten klej z SL ale 1-2 sek. O ile dobrze przeczytałam to na tym 'chińskim' kleju co kupiłaś w pakiecie juz pracowałaś. To wnioskuje że masz jakąś wprawę :) Życzę Ci dużej cierpliwości :)
---------- Dodano o godzinie 22:19 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 22:14 ----------
Agulusia rzęski super:) na jakich rzęsach pracujesz?
ps też mam problem z tym że klientki nie chcą zdjęć albo że nie mam aparatu i czasem mi ktos pożyczy(w moim zepsuł się tryb macro i nie robi zbliżeń)
glownie na LL i SL
z tymi zdjeciami to jest masakra:/:
super rzęski agulusia
Ja nie wiem dziewczyny, jakie Wy klientki macie:/:, Moje nawet te najbardziej sztywne, nie mają problemu ze zrobieniem im zdjęć, czasem tylko proszą o to by całej twarzy nie było widać, a robiąc zdjęcie (ten pierwszy raz, jak dziewczyna do mnie przychodzi) to tłumaczę, że przecież znalazła mnie albo po zdjęciach moich prac, albo z polecenia i ktoś im pokazał moją stronę, więc i tym razem chcę zrobić zdjęcie, aby ktoś inny też mnie mógł znaleźć po kolejnej-świeżej mojej pracy, na taki argument sorry, ale nie ma kontrargumentu, dlatego chętnie się zgadzają i nigdy nie pytam "czy mogę" tylko od razu tłumaczę dlaczego to robię
Hey Dziewczyny. Co do kamienia lub szkielka to ja robie tak ze zawijam plytke z kamienia w sreberko. Po pierwsze nie trzeba czyscic a po drugie zauwazylam ze klej tak szybko nie schnie jak na kamieniu. Wczesniej uzywalam 2-3 krople na jedna aplikacje teraz tylko jedna :)
Pozdrawiam :)
Kura te rzesy jak naturalne, śliczne
kurka cudne rzęsiory :)
moniska000 na zdjęciach wygląda dobrze, ale rzeczywiście zdjęcia trochę niewyraźne :)
---------- Dodano o godzinie 16:06 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 16:01 ----------
Dziewczyny a co myślicie o utrwalaczach do rzęs? Miałam kiedyś zamiar kupić, ale dziewczyna która mi robi rzęsy mówi że to pic na wodę. Jak wasze doświadczenia ?
Kurka sliczne:wow: powiedz kochana czy po aplkacji rzes robisz rowniez makijaz bo na fotce widze cienie :wow: piekne:love:
No Kurka pięknie jak zawsze :) oglądałam z zachwytem wszystkie Twoje prace które zamieściłaś na forum:) masz wielki talent:)
Kurka przylacze sie do innych cuuuudne rzesiory!
no ale czego innego mozna sie spodziewac po naszych kochanych "opiekunkach, nauczycielkach" :kwiatek:
dzisiaj Edytka wyczarowala moje i kolezanki buziaki kochana dziekuje
Mam nadzieje ze bede "czasami" mogla wpadac (a w zasadzie wlatywac:skacze:) na te "czary":przytul:
Hey Dziewczyny! :)
Zamierzam przejść kurs w Looksus Lashes w Katowicach, a że jestem świeżakiem w tej kwestii to proszę o poradę czy powinnam wybrać opcję z kuferkiem czy z samym szkoleniem? :)
laski potrzebuje szybkiej dobrej porady. skonczyly mi sie platki pod oczy do przedluzania rzes i w hurtowni nie maja . poradzcie gdzie moge je zamowic zeby byly dobre i szybko doszly ( do srody)
anecka to zależy czy umiesz to robić czy dopiero się chcesz nauczyc. Bo jak umiesz i potrzebujesz tylko papier to zrób sobie gdzieś najtańszy kurs a my pomożemy Ci kupić co potrzebne :P A jak nie umiesz to idz na porzadne szkolenie a my i tak pomożemy Ci zrobić zakupy:) Większość rzeczy można kupić tanio na allegro np kamien nefrytu, odtluszczacz czy szczoteczki.
---------- Dodano o godzinie 12:50 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 12:47 ----------
Drapi żeby nie ryzykować na twoim miejscu zaopatrzyłabym się w taśmę medyczną z apteki:) a jak bardzo zależy Ci na płatkach to poszukaj hurtowni kosmetycznej w swojej miejscowości. U mnie czasem można spotkać w hipermarketach stoiska z akcesoriami do przedłużania rzęs. :kwiatek:
tasme mam ale to jets klientka wymagajaca i musi miec platki :)
Monia dzięki za radę! Zapisałam się na kurs na 25 października.. :) i co teraz, pomożecie mi skompletować potrzebne rzeczy? :D