Natalko moze ty nic wiecej nie tykaj tylko idz lulu,ja tez tak mam czasami.A ja niedlugo musze isc do pracy,wprawdzie na dwie godziny ale mam lenia:(
Printable View
Natalko moze ty nic wiecej nie tykaj tylko idz lulu,ja tez tak mam czasami.A ja niedlugo musze isc do pracy,wprawdzie na dwie godziny ale mam lenia:(
ja juz wrocilam teraz odpoczywam:D
KUPA - Humor nie do końca smaczny... - forum dyskusyjne
A ja trafiłam na takie forum... :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::h ahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
Temat chyba nie dla wrażliwych :lol: Się z siostrą prawie posikałam jak to czytałam, a najlepsze to to z 94-letnią babcią... hahaha!!
a ja sie przyszlam pozegnac ;( na jakis ok tydzien
do zobaczenia
Rudi czemu?:(((
ja wróciłam ze spacerku czekam na gorąco herbatke
no co Ty Rudi aż na tydzień nas opuszczasz??? jak tak możesz ?? mam nadzieję że się nic złego nie stało... będziemy tęsknic :*:*:*
a ja siedzę i oglądam fotki jakie zrobiłam mojej chrześniaczce :D
Gdzies wczesniej czytalam, ze Rudi nas opuszcza tylko dlatego, ze oddaje swojego laptopa do serwisu. A wiec jak tylko naprawia usterke to napewno do nas wroci:)
---------- Dodano o godzinie 20:03 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 20:01 ----------
"dzis sie lepiej czuje to staram sie nadrobic czas co mnie tu nie bylo-oj duzo mam do czytania
najgorsze ze i tak ostatnio tu tak rzadko bywam to jeszcze jutro zabieraja mi laptopa na tydzien-popekala mi obudowa przy zawiasach a gamonie z serwisu nie chca tego wymienic na miejscu"
a ja jestem zmęczona... Nic mi sie nie chce, a jeszcze musze pouczyc sie na polski..:/ Jutro mam dwie godziny jeden po drugim... mam nadzieje ze az tak zle nie bedzie...
dasz rade,ja ogladam gladiatora ale nie wiem czy do konca wytrzymam,maly nie dal mi spac w nocy i ciezko bylo w pracy wiec padam:spiacy::spiacy:
no mam nadziej... Moja pani profesor jest strasznie wymagajaca i wyczulona... Jakby nie było to w środe mam juz sprawdzian a dopiero rok szkolny sie zaczął
TEŻ OGLĄDAM :) jeden z moich ulubionych filmów, w sumie to wszystko z Russellem Crowem wręcz pochłaniam :ok:
A ja mam nową szkołe i naucyzciele jak narazie zapowiadają się super ;) :P
Zmęczona też ;p
I meczę kolege z szkoły ;D
jak poszłam pierwszy rok do tej szkoły to tez wydawali sie super... Nio i niektorzy tacy zostali a nie ktorzy masakra.. ale nie trace nadziei ze bedzie dobrze:)
kmmp 3mam kciuki za ciebie ;)
nie wazne jacy sa,wystarczy uczyc sie z lekcji na lekcje i jakos pojdzie
kasiasssss, z lekcji na lekcje następnego dnia nie nauczysz sie 80 rodzajów rysunków wraz z znaczeniami jak jaki narysować ;p + inne lekcje ;pp. po prostu sie nie da ;S
musi sie dac,ja tez kiedys chodzilam do szkoly,musialam wykuc napamiec wszystko kazdy kawalek miesa czlowieka:D:D:Ddo teraz mi sie nie chce uczyc
Ja akurat z biologią nie miałam problemów. Jak właśnie takie rzeczy większe to 2 razy powtórzyłam i umiem. Nie wiem czemu a wgl mnie biologia nie interesuje a wiem co i jak :S. Jakby tak było z innymi przedmiotami. :D A to nowe pojęcia i nie dokońca chwytam o co chodzi ;D
ale każdy to przeżył :P. Tylko że ja jestem pierwszą dziewczyną w szkole na tym profilu hihi ;D
a ja ucze sie 4 stron z angielskiego :( jutro dwie kartkówi....
pamiętam jak ja się męczyłam z niektórymi przedmiotami:):):) ale potem odkryłam, że to jednak była moja niechęć a nie niemożliwość, teraz z chęcią pouczyłabym się polskiego itp hehe:)
szkoda ze nie da sie tak aby ktos inny sie za kogos nauczył i przekazał mu wiedze :skacze:
popieram Gakke ... NIE DA się z wszystkich przedmiotów uczyc sie z lekcji na lekcje... chyba ze ktoś ma rewelacyjną pamiec, albo rewelacyjnie zapamietuje na lekcji i przejzenie w domu zeszytu mu wystarcza... mi nauka jednego przedmiotu pochłania cały dzien, po czym i tak wszystkiego nie umiem..
wrrr !!
własnie sie wykapałam.. czytac co tu nawypisywałyscie i ide zaraz spac..
:aty:nie narzekać mi tu na nauczycieli:) bo ja przyszła "Pani nauczycielka" jestem :D:D:D i właśnie mam praktyki w gimnazjum :D
Też kiedyś mówiłam, że czegoś nie da się nauczyć a jak poszłam na studia to zrozumiałam że wszystko jest możliwe :P:P:P
ja tez wtwdy zaczelam sie zastanawiac gdzie ja mialam problem kilku kartek z lekcji nie ogarniac:)