-
Odp: [Rzęsy] Galeria zdjęć i komentarze
Prześliczne rzęsy :wow: Jesteście coraz lepsze :ok:
Moje dzisiejsze 3D.
Jednak łopatologia i rysunki to nic w porównaniu do stylizowania na żywej klientce.
wyszło tak. Piszę wyszło, bo miało być ciut inaczej
To prawe oczko jakby gęstsze, a ilość rzęs ta sama ...:wow: teraz dopiero na zdjęciach to widzę .....
-
Moje z dziś i wczoraj. Wiem, że wiele jeszcze kuleje, ale mam nadzieję że już niedługo... :)
1.Norki Evo max 15mm 2.Minki LL max 13mm. 3.Minki LL 0,20 max 14mm.
-
Gorzka slicznie a ta ostatnia aplikacja BOOOOSKA :) śliczności, równiutko, czyściutko, i ładne profilowanie GRATKI :D
a tutaj moje :)
Zagadka jakimi rzesami wykleilam 2 panią? Ciekawa jestem czy któraś zgadnie :)
-
gorzka śliczne rzęski :wow:
agulaaa norki w mixie z 0,07? :nie_powiem:
a te czerwone boskie
-
jeju agulaa, jakie piękne te czerwono fioletowe! miodzio!! Anastazja jest naprawdę odważna :ok:
-
ale właśnie zrobiłam rzęsy :D najkrótsze 16stki a najdłuższe 17stki. 0,15 co prawda, ale niektóre 2:1, wiem grzech, ale klient, tym bardziej stały i swiadomy- nasz pan :strach::D
-
mucha strzelaj dalej :) 0,07 jest ale są jeszcze 2 rodzaje innych rzęs ogólnie wykonałam to metodami : Hollywood efekt, PUSH-UP, 2D i 3D :) a tak mi sie zachciało :) Rzęs weszło masę ale jak klientka otwarła oko to był puszek okruszek i to mi chodziło :D Robiła rzęsy poraz pierwszy i chciała mieć ich dużo ale na otwartym oku żeby było naturalnie ;) Chyba spełniłam jej wymogi bo wyszła bardzo ucieszona :D
Nadiuszka ojjj tak Anastazja jest bardzo odważna :) już wymyśla pomysły na kolejne stylizacje hehe :D Dzięki za komplement ;)
Gorzka łojooojjj ale długasne ;D ale bardzo ładnie wykleiłaś, pomimo długości jest lekki efekt :D :)
-
Agulaaa czyli 0,07 + double traped + norki. Tak mi się wydaje
gorzka długie ale ładne. :ok:
-
Jedna z forumowiczek namówiła mnie na wklejenie zdj :D więc wklejam
jedne z pierwszych moich rzęsek proszę o ocenę :)
2.
Nie piszmy posta pod postem !! Używamy opcji "EDYTUJ''//Nanami
-
violcias jak na pierwsze rzęski, to ujmę to tak. Nie chciałabyś zobaczyć moich pierwszych :leze: usiąść i płakać.
Masz potencjał, praktyka, praktyka, dużo czytania TEGO forum, stosowanie się do rad dziewczyn Ekspertek a będziesz kleiła śliczne rzęsy. Ale nie zapominaj o najważniejszym - ! Musisz zawsze wyklejać 100% rzęs chyba że klientka życzy sobie inaczej, bez względu na to ile to trwa. Piąta szósta klientka już będzie szybciej, później szybszy klej i.... 3D w 2 i pół godzinki :skacze:
Powodzenia !
-
Piękne dziewczyny robicie te rzęski :) podziwiam, podziwiam i aż łzy mi się zbierają w oczach na wspomnienie tego, co ja dziś wykonałam na kursie. Siąść i płakać normalnie.
-
Leahh - a u kogo byłaś się uczyć ?:)
-
Cytat:
Napisał
Cataleya 1981
Leahh - a u kogo byłaś się uczyć ?:)
W Clarenie. Sam kurs, prowadzenie mi się mega podobało, ale jestem załamana tym, co tam "wyprodukowałam". Nie spodziewałam się, że będzie tak źle, ręce mi latały na wszystkie strony, kompletnie nie radziłam sobie z separacją rzęs. Chyba pozostaje mi tylko Was podziwiać :(
-
Piękne te Wasze rzęsiory kochane.. ech.. kiedy ja dojdę do choć 10% Waszej wprawy..
Dziś miałam odnowę - robiłam rzęski 8.06
Niestety z wrażenia znów zapomniałam foty "przed". Na szczęście, mało ubytków i sklejek, więc Pani wróciła zadowolona.. uff
Załącznik 70108
Załącznik 70109
-
Cytat:
Napisał
mucha
violcias jak na pierwsze rzęski, to ujmę to tak. Nie chciałabyś zobaczyć moich pierwszych :leze: usiąść i płakać.
Masz potencjał, praktyka, praktyka, dużo czytania TEGO forum, stosowanie się do rad dziewczyn Ekspertek a będziesz kleiła śliczne rzęsy. Ale nie zapominaj o najważniejszym - ! Musisz zawsze wyklejać 100% rzęs chyba że klientka życzy sobie inaczej, bez względu na to ile to trwa. Piąta szósta klientka już będzie szybciej, później szybszy klej i.... 3D w 2 i pół godzinki :skacze:
Powodzenia !
tzn to nie są moje pierwsze a gdzieś piąte i szóste wyklejone ( pierwsze wklejałam już jakiś czas temu i teraz też mi się wydają masakryczne ) zawsze staram się przykleić 100 % choć trwa to baardzo długo i nie chcą mi tyle leżeć , na razie o 3D i 2,5 h mogę pomarzyć, a klej mam szybki tzw półsekundowy
Dziękuję bardzo za pierwszą opinię :ok: czekam na więcej :D
-
Cytat:
Napisał
leahh
W Clarenie. Sam kurs, prowadzenie mi się mega podobało, ale jestem załamana tym, co tam "wyprodukowałam". Nie spodziewałam się, że będzie tak źle, ręce mi latały na wszystkie strony, kompletnie nie radziłam sobie z separacją rzęs. Chyba pozostaje mi tylko Was podziwiać :(
Ja się po swoim kursie poryczałam. A podczas jego trwania zastanawiałam się co mnie pokusiło aby się na to decydować i byłam pewna, że nie będę tego robiła w ogóle i biczowałam się, że kasa w błoto ...
A teraz uwielbiam kleić. Jak nie mam za długo jakiejś aplikacji to wysiedzieć nie mogę :) Długa droga jeszcze, ale tak jak ktoś pisał - kleić, kleić , kleić...
-
Cytat:
Napisał
leahh
Nic się nie martw:) mi tak na kursie źle szło separowanie rzęs, że obawiałam się, iż moja modelka wyjdzie bez oka:)
kolejna aplikacja nie była lepsza - z czasem będzie lepiej. :ok:
-
Cytat:
Napisał
Gorzkajakmokka
Ja się po swoim kursie poryczałam. A podczas jego trwania zastanawiałam się co mnie pokusiło aby się na to decydować i byłam pewna, że nie będę tego robiła w ogóle i biczowałam się, że kasa w błoto ...
A teraz uwielbiam kleić. Jak nie mam za długo jakiejś aplikacji to wysiedzieć nie mogę :) Długa droga jeszcze, ale tak jak ktoś pisał - kleić, kleić , kleić...
No ja też od kiedy wróciłam to też żałuję, że tyle kasy w błoto. I boję się na kimkolwiek ćwiczyć:(
-
nie bój się! bierz siostrę , mamę, kolezankę - chętnę się znajdą:) i zrób jeszcze kilka razy:) po jednej aplikacji wiele dziewczyn (jak same się przyznają) nie było zadowolonych z tego, co wykleiły. Nie można porównywać się do kogoś, kto ma już kilka lat praktyki czy kilkadziesiąt/kilkaset aplikacji za sobą. To przecież naturalne, że taka osoba ma większe doświadczenie, wiedzę, którą z pewnością i Ty zdobędziesz jeśli tylko będziesz tego chciała.
Ja na początku kleiłam rzęsy 5-6 godz. teraz już jest szybciej choć nadal za długo. I nadal nie robię tego, do końca tak jakbym sobie wymarzyła.
Daj sobie szansę i trochę czasu :)
-
Ćwicz ile wlezie, ja robiłam swoje podobnie jak śmieszna 5-6 godzin. po roku kleje je w 2 godziny :) praktyka czyni mistrza. Ciągle widze, ze cos jeszcze trzeba poprawic i dzieki temu za kazdym razem wychodzi lepiej :)
-
a ja myślałam że jestem taka jedna która klei 5-6 h a tu się okazuje że jednak nie :skacze:
czyli jest jeszcze szansa... :)
-
pewnie, ze tak :) tylko cwicz i sie nie zniechecaj :)
-
Znów was zarzucę swoimi wypocinami ^_^
2 uzupełnienia i 2 aplikacje.
Pierwsze 3 zdjęcia to uzupełnienie dziewczyny którą kleiłam przed weselem 2 tyg temu w Starym Sączu rzęskami C 0,15. Teraz na codzienne noszenie uzupełniłam C 0,10 bo nie mam jeszcze C 0,12.
Kolejne 2 zdjęcia to w zasadzie nowa aplikacja dziewczyny klejonej 2 tyg temu - aplikacja zniszczona tuszem więc zakładałam niemal wszystko od nowa, w 90% 2:1 i zwiększyłam długość z 11 do 13. Wyszło dużo fajniej niż 2 tyg temu :skacze:
Trochę starsze oczka to aplikacja rzęskami o podkręceniu J 0,10 albo 0,12. Pani chciała bardzo delikatnie, żeby w pracy sie nie połapali. Na koniec stwierdziła, że przy uzupełnianiu zrobimy jednak troszkę mocniej ^_^
Ostatnie 7 zdjęć to uzupełnienie po ponad 3 tygodniach. Dziewczyna baardzo o rzęski dba i w nagrodę uzupełniłam ja metodą 2:1. Kwik przed lustrem był wielki :skacze: Niestety prosiła o wycięcie samych oczu, ale fotkę z wyszczerzonymi zabkami w uśmiechu zostawię na pamiatkę :D
-
Cytat:
Napisał
śmieszna
nie bój się! bierz siostrę , mamę, kolezankę - chętnę się znajdą:) i zrób jeszcze kilka razy:) po jednej aplikacji wiele dziewczyn (jak same się przyznają) nie było zadowolonych z tego, co wykleiły. Nie można porównywać się do kogoś, kto ma już kilka lat praktyki czy kilkadziesiąt/kilkaset aplikacji za sobą. To przecież naturalne, że taka osoba ma większe doświadczenie, wiedzę, którą z pewnością i Ty zdobędziesz jeśli tylko będziesz tego chciała.
Ja na początku kleiłam rzęsy 5-6 godz. teraz już jest szybciej choć nadal za długo. I nadal nie robię tego, do końca tak jakbym sobie wymarzyła.
Daj sobie szansę i trochę czasu :)
Dziękuję za pocieszenie. Problem w tym, że mało w moim otoczeniu płci pięknej ;) dałam ogłoszenie, że potrzebuję poćwiczyć robienie rzęs i trochę dziewczyn się znalazło. Trochę się boję, że będą niezadowolone, ale skoro nie biorę kasy to chyba wiedzą,na co się decydują nie? ;)
-
Cataleya 1981bardzo ładne aplikacje. Zachwycają mnie twoje zdjęcia.Mi takie ładne nie wychodzą :(