Witam i ostrzegam, to forum uzależnia!!:D
Printable View
Witam i ostrzegam, to forum uzależnia!!:D
niestety, albo stety:P muszę ptwierdzić, ze frum uzależnia i nie sposób się oderwać od czytania postów:)
Witam wszystkich serdecznie:*
Witam mam na imię Kasia :]
Witamy Katarzyno :)
Witam Wszystkich:]
kasia77777, witamy w naszej rodzinie :D
i ja witam kasiu:hi:
witamy witamy :D forum jest super ;)
Mam na imię Roksana jestem z Katowic. Tu o moim pierwszym razie
Witam wszystkich.
Witamy wszystkich..i zyczymy jak najdłuzszego pozostania:)
Jestem zachwycona ilością nowych użytkowników, forum sięrozwija w kosmicznym tępie. Witamy wszystkich nowych użytkowników i zachęcamy do dyskusji :)
Witam nowe koleżanki. Jestem pewna,że wieeeeeeeeeeeeeeellllllllllllllleeeeeeeeeee się stąd nauczycie-jak jestem przykładem-całą teorie mam stąd....teraz praktyka leży tylko w moich rękach,ale sama zauważyłam,że za każdym razem wychodzi już lepiej,więc do czytania dziewczyny i do pędzli;P
Witam serdecznie. Mam na imię Aneta i jestem całkowicie początkująca w dziedzinie paznokci (ale bardzo zainteresowana i pełna entuzjazmu), troszkę więcej doświadczenia mam w dziedzinie wizażu, więc służę radą. I mam nadzieję, że w niedługim czasie nadrobię zaległości w czytaniu postów :)
witaj hosenko:*
riczka, olusia87, Hosenka, witamy :) :*
Witam was dziewczyny :) Mam na imie Weronika i interesuje sie oczywiście pazurkami:ok::love: Swoją drogę z pazurkami zaczęłam niedawno i przybyłam do was aby sie dalej kształcić.. :)):];) mam nadzieje że mnie trochę podszkolicie i nauczycie wielu rzeczy.. :) :* Buziaki :):*
Witamy bardzo serdecznie :) Myślę, że będziesz zadowolona z wiedzy jaką stąd wyniesiesz :)
werusia16, witam :) tu można bardzo wiele się nauczyć :)
werusia16 witaj:* Jeśli przeczytasz forum od dechy do dechy to zobaczysz jak wiele wiedzy posiądziesz;)
Witam wszystkie nowe dziewczyny i zachecam do udzielania sie bo dzieki naszym wspolnym spostrzezenia jestesmy w stanie wiele sie nauczyc :D:D
i ja witam nowe forumki :*
witamy , witamy :*
Witam wszystkich :]
j_mail, my również witamy :)
Cześć dziewczyny, fajnie że tu dotarłyście. Rozejrzyjcie si ę tochę i zapraszamy do czynnego udziału w życiu Forum :) Nie wstydźcie się zabierać głosu, nie bójcie się pytać. Welcome !