coruni rozowy zel,a french brokatowy ma niebieski kolor,bardzo ladny mocny kolor,wiem ze fotki nie oddaja intensywnosci kolorow,a szkoda
Printable View
coruni rozowy zel,a french brokatowy ma niebieski kolor,bardzo ladny mocny kolor,wiem ze fotki nie oddaja intensywnosci kolorow,a szkoda
A ja sobie zrobiłam takie wiosenno-świąteczne:
Załącznik 18859
Załącznik 18860
Ale wiosennie u Ciebie :)
kasiasssss - piękne pazuraski, a szczególnie mi się spodobały te turkusowe-miodzio!!
silverghost - trzeba jeszcze popracować nad kształtem, ale tak to bardzo ładne wiosenne pazurki :) :)
kasiu piekne prace :)
Kamilko śliczne te niebieskie ,też jestem dumna :good:
Kasiasss masz się czym pochwalić ,bardzo ładne prace :)
Wczoraj robiłam takie pazurki.
Czarny żel ,różowe mini piegi i kreseczki farbka:Dhttp://images41.fotosik.pl/271/c4f4154581d654b0med.jpg
ooo te mi się podobają bardzo !! :DD
Edit napiszę to co zawsze śliczne :)
:love: miłość od pierwszego spojrzenia :P śliczne są-jak ja kocham "inne" frenche :buja:
Emilia B.,NiCoLa,julcia88
Dziekuje Wam bardzo :przytul:Fajnie jest czytać takie komentarzyki:skacze:
edit- super wyszły Ci te pazurki, niby french a jednak oryginalny i co najważniejsze, rzucający się w oczy:good:
cudowne te panokcie! nie ma sie czego przyczepic. pozostaje tylko chwalic i zazdroscic :D
Niewiadoma,farbstiftDziękuję bardzo:*
KaMiLaC.Dziekuję:*Korci mnie żeby podnieść cenę ale z drugiej strony boję się że mi nikt nie przyjedzie na moje zadupie i nie będę miała na kim ćwiczyć i sie kształcić;)A tego bym nie zniosła;(Uwielbiam grzebać przy pazurkach:kwiatek:
edit wzor swietny a jaka ladna linia usmiechu :)
Edit ale zawsze mozesz klientki wczesniej uprzedzic, ze chcialabys podniesc ceny, a po ich minach bedzie wiadomo co one na to ;) zawsze tez mozesz powiedziec, ze dla stalych klientek rabaciki co jakis czas :P
a pazury wystrzalowe :D
kobietazpazuremDziękuję:*
rudzia1985Dziekuje:*Muszę sie nad Twoimi słowami zastanowic i spróbować zagadać do tych moich babek;)
Edit cudeńka ;)
Edit - masakra!! BOMBA!! Powinnaś podnieść cenę, choć troszkę :)
nie będę oryginalna i napiszę tylko - pięknie :D
mmm edit ty zdolniacho