j_mail witamy serdecznie:kwiatek:
Printable View
j_mail witamy serdecznie:kwiatek:
Witam. jestem tu nowa. Mam na imię Agnieszka i dopiero zaczynam swoją przygodę z tipsami. Na razie czytam Wasze porady i chyba zostanę tu na dłużej.
pozdrawiam
witamy cieplutko w naszym gronie :)
Witam wszstkich serdecznie. Zarejestrowalam sie tu juz dlugi czas temu jednak z braku czasu nie zagladam tu zbyt czesto. Teraz jednak zdecydowalam sie ze wezme udzial w konkursie. Mam na imie Dominika, mam 25 lat jestem mama dwoch dziewczynek( blizniaczek), ktore niedlugo skoncza 2 latka. Mieszkam od 3 lat za granica. Pozdrawiam wszystkich serdecznie.
witamy w naszym gronie i zachecamy do aktywnego udziału w zyciu forum :)
pazurexy, to forum uzależnia, więc na pewno zostaniesz dłużej :D
DominikaTK, witamy :) mam nadzieje, ze teraz zaczniesz się udzielać :)
Witajcie dziewczyny w naszym gronie. Dominiko, podziwiam że znajdujesz czas przy dwóch 2-latkach. Ja sama mam łobuziaka w tym wieku - jednego i mnóstwo roboty hihihi
Fajnie, że jesteście :)
hej witam jestemt nowa :))) jestem swiezo stylistka juz od pół roku :) a propos mam nadzieje ze mi cos pomozecie jak bede miala problem ;) pozdrawiam
witaj słodka kotko:D zapraszamy do czytania i aktywnego uczestnictwa na forum;)
Witam gorąco wszystkich użytkowników forum,
jestem nową osobą na tutejszym forum,
więc proszę o wyrozumiałość jeżeli wystąpią z mojej strony jakieś drobne 'wpadki'
myślę że z wiekiem czasu użytkowania forum moje błędy znikną.
Jestem samoukiem w tej dziedzinie i zajmuję się tym już jakieś 4ry lata
z Waszej strony liczę na słowa krytyki jak i na pochwały moich prac (o ile takie się znajdą) :D
pozdrawiam Was gorąco :papa:
Magda W.
witamy serdecznie :kooffa:
Szukałam właśnie takiego miejsca jak to :)
Poczytałam troszkę waszym wypowiedzi i widze ze panuje bardzo miła atmosfera :) każdy sobie pomaga i można sie od was wiele rzeczy dowiedzieć :)
Więc witam wszystkich :):macham:
Witam, od roku przedłużam paznokcie i mam nadzieję że nadejdzie kiedyś taki dzień, w którym wreszcie będę zadowolona z własnej pracy.
Postaram się znaleźć czas i wziąć udział w kilku konkursach, a jak nabiorę pewności siebie to może i w mistrzostwach. Jest to moim marzeniem, ale na razie jeszcze dużo praktyki przede mną.
Mam nadzieję że moje początkowe jak i późniejsze prace Wam się spodobają.
Pozdrawiam :macham:
Witamy witamy , fajnie ,ze jest nas coraz wiecej :D
Witamy bardzo serdecznie :)
Witamy nowo przybyłe :kwiatek:
witajcie:siema:
Witam wszytskie zapalone paznokciowe formuowiczki :]
W koncu znalazlam chwile czasu, zeby moc powymieniac sie roznymi informacjami o pazurkach, do wrzesnia chodze z duzym brzusiem,wiec bede tutaj zagladac. Machac pilnikim nie moge, wiec poklikam tu czasem, jesli pozwolicie:)
Planetko witamy Cię bardzo serdecznie :) Klikaj ile Ci się tylko podoba i mamy nadzieję, że zostaniesz z nami na dłużej :kwiatek:
Witam
Dopiero zaczynam przygodę z paznokciami, na początek szukam rad od doświadczonych, żeby popełniać jak najmniej błędów. Pozdrawiam
Witamy:) jak pobuszujesz troszkę w tematach na pewno znajdziesz mnóstwo pomocnych rad :) :kwiatek:
planetka, mirianaa, witam :) tu znajdziecie wszystko :) i możecie pisać na każdy temat ;)
Witam serdecznie nowe "koleżanki po fachu";P
Same się przekonacie,że to forum to kopalnia wiedzy:):)
Witamy bardzo serdecznie :)
Hej.Witam wszystkich serdecznie :)