-
Odp: co teraz robicie....
Ała.... dziewczyny, która jutro za mnie do szkoły pójdzieeee?? ;( Ja już nie wytrzymam... Dopiero teraz ledwo się do kompa doczołgałam... Zadali mi zadania z KAŻDEJ LEKCJI... Jutro mam kartkówkę z niemca, facet d techniki i infy będzie nam zeszyty sprawdzał, muszę zrobić zadanie z matmy którego wogule nie rozumiem, napisać plan wydarzeń na polski, zrobić stronę tytułową do zeszytu na muzykę, zrobić 3 zadania z bioli, 2 zadania z fizyki, nauczyć się na historie bo baba będzie pytać i mam jutro test Kupera na Wf-ie.... ;( Dzisiaj mięliśmy marszobieg... (400m biegiem, 400m marszem, 400m biegiem, 400m marszem, 400m truchtem - razem 2 kilometry, bez zatrzymywania się....) A test Kupera jakby kto nie wiedział to to jest tak, że idziemy na stadion (400 m jedno kółko) i mamy 12 minut na zrobienie jak najwięcej kółek.. 6 kółek 5... nie dość, że nie mogę biegać bo cały czas kolka mnie od byle czego łapię, to jeszcze, kreciło mi się w głowie i mam płaskostopie, przez co o wiele szybciej zaczynają mnie boleć nogi.... :(:(:(:(:(
-
-
Cytat:
Napisał
szpila59
Ała.... dziewczyny, która jutro za mnie do szkoły pójdzieeee?? ;( Ja już nie wytrzymam... Dopiero teraz ledwo się do kompa doczołgałam... Zadali mi zadania z KAŻDEJ LEKCJI... Jutro mam kartkówkę z niemca, facet d techniki i infy będzie nam zeszyty sprawdzał, muszę zrobić zadanie z matmy którego wogule nie rozumiem, napisać plan wydarzeń na polski, zrobić stronę tytułową do zeszytu na muzykę, zrobić 3 zadania z bioli, 2 zadania z fizyki, nauczyć się na historie bo baba będzie pytać i mam jutro test Kupera na Wf-ie.... ;( Dzisiaj mięliśmy marszobieg... (400m biegiem, 400m marszem, 400m biegiem, 400m marszem, 400m truchtem - razem 2 kilometry, bez zatrzymywania się....) A test Kupera jakby kto nie wiedział to to jest tak, że idziemy na stadion (400 m jedno kółko) i mamy 12 minut na zrobienie jak najwięcej kółek.. 6 kółek 5... nie dość, że nie mogę biegać bo cały czas kolka mnie od byle czego łapię, to jeszcze, kreciło mi się w głowie i mam płaskostopie, przez co o wiele szybciej zaczynają mnie boleć nogi.... :(:(:(:(:(
oj współczuje... ale tak samo narzekam na szkołę jak Ty :(
-
oj dziewczyny współczuję Wam szkoły , choc czasem chciało by się wrócic do podstawówki czy też średniej ;P
ja siedzę w wannie ijak zwykle duuuużo piany i laptopik ;P
-
uu no to nieżle, a obok truskawki w bitej smietanie i drink?:) my wrocilismy z rybek i sama nie wiem co dalaj:)
-
a mnie wlasnie rozbolala glowa jak spojrzalam na sterte ciuchow do prasowania
-
no własnie truskaweczki by sie przydaly hihi no i drink oczywiscie tez ;P ale i tak nie ma kto podac ... ;P
-
:) byliśmy dziś na najlepszym torcie czekoladowym na świecie..:)
-
siedze , czytam i znowu jem bounty .... czy od takiego batona mozna sie uzaleznic?? ;P
-
zdycham z bólu brzucha ;( ;( ;(
i w sumie pleców też
!!!! okres dziełem sztana !!!!
miałam pare pomysłów na zdobienie paznokci i nic nie wyszło ;(
musze umiec wiersz na srode a nie umiem ani linijki... jezuu.. jeszcze hdy by sie rymowała i gdy bym mogła sobie jakos kojarzyc.. a nawet go nie rozumiem...
od 3 dni mam chandre i ciągle płacze... (co pewnie tez spowodowane okresem)
Wrr!! życie jest straszne..
jeszcze wczoraj nie wygrałam 12 milionów :( ale dzis zagrałam i moze wygram 18...
:porazka:
-
oj ty bidulko nasza. a ja pogadałam trochę z dziewczynami na gg. dałam jeść rodzince i mam chwilkę spokoju. a najchętniej bym się tak walnęła do łóżka spać. :(:(:(:(:( bo jak trzeciej nocki nie prześpię to oszaleje chyba;(;(;(;(.
-
Wróciłam ze szpitala ;)
Pierwsza lekcja wf [jestem w szkole męskiej i na dodatek sama na 31 chłopaków] i graliśmy w koszykówkę..
Rok temu mialam wybite 2palce [też przez koszykówkę na wf ale to w gimnazjum pol roku temu] a teraz kawałek kości mi się odłamał w palcu i też przez koszykówkę ;;(
I znowu szyna..
natalia -3maj się !
Ja akurat się cieszyłam że dostałam okres..;p
paznokciami sie nie martw tak bywa. na pewno będziesz miała wene to jakieś cudeńka zrobisz ;)
nie denerwuj się ;*
-
a ja siedzę i próbuje cos sklecic z mojej pracy magisterskiej:( do dupy bo nic mi z tego nie wychodzi jakos nie mam weny! zresztą w ogole nie mam weny do tych studiów! pzregladam też paczke z avonu bo mi przyszła...
-
pieke drozdzowe i czekam na klientke
-
wcinam drożdzowe...hihhihihii...z jabłkami:)
-
A mnie się dzisiaj nic nie chce. Jakiegoś doła mam, albo pogoda się zmieniać będzie:(:(:(
-
-
Uff wróciłam ale wybiegałam sie na placu zabaw z chrzesniakami :P
Jak dobrze pozjezdzac sobie na zjezdzalni ... :D
-
a ja wlasnie polozylam dzieciaczki spac zaraz biore sie za prasowanko hhrrrr!!!! a lenia ùam do potegi !!!
P.S korci mnie nutella !!!
-
Ale jestem złaaa... moja durna baba od matmy zapowidziała juz nam sprawdzian!!!!! Wrrrrrrrrr... nienawidzeeee.....:zly:
-
oj bidulko - to szybko sie zaczyna , powodzenia szpila !!
-
Ja zamiast robić testy z prawka jazdy to ciagle tu siedzę:nie_powiem: Jak nie zdam teorii to chyba sie wiecej tu nie pokażę :nie_powiem: ;( Trzymajcie kciuki 18-go bo idzie mi jak po grudzie.. ech!
-
Cytat:
Napisał
szpila59
Ale jestem złaaa... moja durna baba od matmy zapowidziała juz nam sprawdzian!!!!! Wrrrrrrrrr... nienawidzeeee.....:zly:
:przytul: Słonko ja w nastepnym tygodniu mam kartkówke z PO, Historii, J.Polskiego, J.Rosyjskiego, sprawdzian z biologii, recytacja wiersza ... a narazie jestem w lesie bo z wszystkich rzeczy umiem wielkie NIC ...
Eh.. ja dopiero co zmartwychwstałam..
Miałam sie uczyc wiersza i sie znowu nie nauczylam... :(
Mogłabym napisac mase wypracowan ale tyko nie wiersz.. nie jestem do tego stworzona..
wcinam rodzynki bo jestem głodna a ja patrze na 'normalne' jedzenie to mi niedobrze...
zaraz pakowanko, kapiel i spac...
-
a ja siedze i se mysle ze niedlugo bede chyba grubsza niz wyższa... nie dosc ze caly czas mam na cos ochote to jeszcze te hormony biore masakratos!!
-