RedSunsed- świetne kwiatuchy, co Ty chcesz?! śliczne są, chciałabym takie robić. Tak to jest, że same na pazury, kwiatuchy czy wszytko inne patrzymy i myślimy, że mogłoby być lepiej. Mi sie tam bardzo, bardzo podobają :)
Printable View
RedSunsed- świetne kwiatuchy, co Ty chcesz?! śliczne są, chciałabym takie robić. Tak to jest, że same na pazury, kwiatuchy czy wszytko inne patrzymy i myślimy, że mogłoby być lepiej. Mi sie tam bardzo, bardzo podobają :)
pazurki z lipca ;) Zdjęcie leżakowało na komputerze, więc wysłałam na konkursik i II miejsce zajęły :D
Miałam problem żeby foto dobre zrobić :brick:
http://img833.imageshack.us/img833/4...niejszone2.jpg
soffii25, prześliczne są :o a jeszcze jak ładnie wyglądają na różowych kwiatkach, no świetne, brak słów.
soffii25 przepiękne te twoje kwiatuchy jestem pod wrażeniem:ok:,a to moje kolejne ćwiczenia trochę blado wyjdą przy poprzednim dziele
chechlol!! jakie blado?? bo Cię opierniczę :D świetne kwiatuchy!!
soffi - już pisałam - ale powtórzę - są piękne :)
Chechol, tworzysz naprawdę śliczne kwiatuchy!! Kolejne śliczności w Twoim wykonaniu :)
Wczorajsze zdobienie na płynie do kąpieli :)
klanat piękne te zdobienia,a ja zmajstrowałam drugą stronę zapalniczki
klanat, chechlol piekne kwatuchy
a zapalniczka jak marzenie:D
klanat, chechlop śliczne kwiatki :)
Piekne kwiaty :) i te zapalniczki oraz konkursowe szpice Soffi. Ja musze sie z nimi przeprosic, gdyz nie lubimy sie od pewnego czasu
Ladne kwiotki dziewczyny :ok:
Klanat jak zawsze śliczne i sama o tym wiesz :) Kurcze też chce umeć takie robić :D Ale jak na razie akryl to dla mnie czarna magia :D
Chechlol kurcze Czaderska ta zapalara :D Ja też chce, ja też chce tak robić :D
chechlol - super kwiatuchy na zapalniczce :D
bardzo ładne kwiatuszki ;)
Papierośnica do kompletu :)
Chechol rozbrajasz mnie po prostu, śliczności lepisz :love:
Papierosnica czadowa!!!!
soffii szpice bezbłędnie oblepione. Super efekt!
klanat fajne kwiatuchy ulepiłaś!
chechlol ale cudeńka. No pięknie kobieto! Po gratulować lepienia.
Chechlol :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: Cholercia :D Czaderskie! :D Bardzo mi się podobają twoje lepianki :) :ok: :ok:
Chechol taka papierosnice to ja bym chciala u siebie w torbie :D
ale z zapalniczka tworza niezly komplecik :ok:
śliczne kwiatki! nie znam wszystkich tematów ale czy macie jakies instrukcje jak robić takie kwiatuszki?
piękne te Wasze kwiatuszki
ćwiczenie czyni mistrza i to widać, oj musze zacząc ćwiczyć
zabrakło mi dziękowanek, ale dodam, że wszystkie wasze prace są prześliczne, cacuszka!!!
Bardzo wam dziękuję za opinie,wczoraj ozdobiłam etui na pędzle a przy okazji sprawdziłam kolorystkę moich akryli