1. Uzupełnienie 1:1
2. 1:1 minkami Evo 0,12 :love: + 2:1 ombre zielonymi Evo
Printable View
1. Uzupełnienie 1:1
2. 1:1 minkami Evo 0,12 :love: + 2:1 ombre zielonymi Evo
Wrzucam moją szkoleniową aplikację.
I tu chcę podziękować Nadii za cierpliwość i wiedzę :*
Aplikacja wykonana norkami, 0,07mkami,0,10kami,podwójnie ścinanymi itp.
dodaje moje szkoleniowe u Aguliii z hollywood.
jestem zakochana w tej metodzie i w tych cieniutkich i mieciutkich rzeskach.
jestem bardzo dumna z tego co zrobilam, zobaczcie same.
agulaaa mam nadzieje ze tez jestes ze mnie dumna:):)
Luska102 oczywiście, że jestem z Ciebie baardzo dumna :) jeszcze po szkoleniu tęskniłam za twoimi łapkami tak pięknie je trzymasz :) Rzeski wystylizowałaś przecudnie, dziękuję Ci za to, że tak uważnie słuchałaś wszystkich rad i je od razu realizowałaś :) dzięki temu wyszła piękna stylizacja no i Obie zadowolone, już nie mówiąc o modelce która wyszła w podskokach :D
Dzisiejsze uzupełnienie. Mix 1:1 I 2:1
Niestety jedyne które wyszło w miarę ostre.
Wklejam moje następne - proszę o ocenę / wskazówki :)
Violcia bardzo starannie kleisz, pięknie wyczesujesz i widze, że idealnie dobierasz długość rzęsy syntetycznej do naturalnej. W drugiej aplikacji miałaś wyzwanie, bardzo mało rzęs, ale poradziłaś sobie bez problemu. Twoje rzęsy ślicznie się układają, naturalnie.
Moje z dzisiaj. Robione rzęskami 0,07 Nadiowymi ( sorki, że tak, ale nie mogę spamiętać co one mają na pudełku :crazy:). 7mm-10mm na życzenie :)
Uśmiechnięty uparciuch ;)
Oraz Norki Evo , mieszane z nieszczęśnikami LL, ale niestety nie wyszły tak jak bym chciała ponieważ już po godzinie leżenia pytała " ile jeszcze" bo " już nie wyleżę" itp. Więc kleiłam w stresie a to najgorsze ;( max 13mm.
Gorzka, patrzę patrzę i się napatrzeć nie mogę na ten równiusieńki rządek pani nr 1. Zdolniacha z Ciebie! :ok:
Nadiu, nawet sobie nie wyobrażasz, jaka zachwycona jest pani numer 1 :skacze: jeszcze nigdy w życiu nie miałam takich pięknych rzęs. No i koniecznie muszę Ci pogratulować kursantki: jest zdolna, zdecydowana i delikatna. Ma rzadką cechę - potrafi słuchać:ok:
Magda, dziękuję Ci kochana za cierpliwość:kwiatek:
Ślubne rzęski wczoraj. B 0,12 9-10-12-10
^_^
violcias, jak żadna nic nie pisze to nie dlatego że Cię olewa tylko dlatego że rzęski są ładne ;)
po tym co sztynka napisała to nawet nie ma co dodać...
Po 5 tygodniach :
Załącznik 70299
uzupełnienie :
Załącznik 70300
Załącznik 70303
pierwsza aplikacja po kursie...wiem wiem...pokleiły się ale jutro zdejmujemy [Bogu dzieki ciocia i tak jest happy]
chyba źle dobrałam długość i grubość [byłam na etapie...o jezusieńku trzymają sie ale fajnie..]
niestety nie mam cieńszych rzęsek niż 0,15 [teraz już wiem co musze dokupić]
jest nadzieja? wstyd patrzeć ale komentujcie kochane!
http://pliki.wzorki.info/images/DxZVd.jpg
http://pliki.wzorki.info/images/xcRUX.jpg
no ...delikatnie powiem, nadzieja jest zawsze...tak uczyli na kursie? jeśli tak to współczuje. polecam doszkolenie, chyba że sama dojdziesz do ładu i składu. jest mega posklejane, kierunek w każdą stronę jak pijany zając, no i nie wyklejone wszystkie.
Ewi89 to jest pierwsza po kursie, a czy moze podczas kursu robione byly jakies zdjecia? i niestety zgadzam się z Kiwaczkiem :( koniecznie zdejmuj
na kursie nie robilam żadnych zdjęć a koleżanki cos tam pykaly
wtedy wychodziło mi to lepiej może dlatego, że babeczka nam pomagała i mówiła co i jak a teraz to pierwsze samorobne 100% i takie słabe buu ;<<
może na swoje usprawiedliwienie powiem, że uzyłam troche removera bo skleiło mi sie pare rzęsek i spanikowałam
no a pozniej juz sie nie chciały kleić ładniej
i chyba za grube sa co?
coś polecacie?
juz trace nadzieje, że coś ze mnie bedzie
poradzcie jakie dokupić rzęsy i jak sie do tego zabrać bo juz chyba zapomniałam!
i chyba kleju za duzo daje, żeby na fest bylo ehh
jaki wstyd! :D
czy grube czy nie akurat w tym momencie to najmniej ważne. musisz popatrzec na zdjęcia na forum i zobaczyć jak to powinno wyglądać. zrob jeszcze raz, pokaż ponownie, sie zobaczy.
Ja dziś jak doszłam do moich pierwszych prac to za głowę się złapałam.
Jak dla mnie to musisz trochę zapanować nad rzęskami bo one żyją swoim życiem a możesz je ładnie ułożyć i przypilnować aby stały tak jak powinny :D
jestem tak niezadowolona z tych rzes ze szok... Pani spoznila sie 30 MINUT !! I miałam poltorej godziny na klejenie bo musiala jechac odebrac dzieci skads tam. Strasznie sie spieszylam, reka mi drzala, rzesy sa krzywo, sa dziury i nie wykleilam wszystkich :( jedna wielka MASAKRA... !! !! !!
Poprosilam by Pani przyszla do mnie we wtorek i wykleje jej jeszcze tą reszte czyli roboty na pol godziny przez jej spoznialstwo :(
C 0,2 9 i 11
aaaaaaa... jeszcze hit na hity - Pani mi sie zapytala czy bede je na koncu przycinac :o myslalam ze spadne ze stolka !
nanami7 ja bym takich króciutkich, delikatnych rzęsek nie wyklejała0,2mm... Max 0,15 i pomieszane z 0,12 lub nawet 0,1.Po za tym malutko ich jest, na zdjęciu przed widać, że rzęsek jest dość, dość do ładnej stylizacji 1 do 1 (mimo spóźnienia, na moje oko w ciągu tej 1,5h nie została wyklejona nawet połowa, więc te 30min raczej nie wystarczą Ci na komplet rzęs).
Na prawym oku ze zdjęcia doliczyłam się ok 35 rzęs :/ Na oku jest od 100 do 250 rzęs, a 35 to jest przy tym w zasadzie nic...
Jak dla mnie cieniej i gęściej :)
Ewi89 ja dałam się dziś namówić na korektę po kimś i wyglądało to mniej więcej w taki sposób jak rzęsy na tych zdjęciach :]
Już sobie powiedziałam, że nie robie po kimś, ale mnie Pani namówiła, że już 2 lata tam robi itp. itd.
Na otwartym oku wyglądało ok, ale jak zaczęłam grzebać dopiero wyszły sklejka na sklejce, grudy kleju, rzęsy przyklejone w połowie z wiszącą końcówka od strony powieki...
Bardzo zniszczone są rzęsy po takiej stylizacji, a Pani rytualnie zakładała sobie na miesiące letnie, a potem zima leczyła revitalashem. Stylistka powiedziała jej, ze tak już jest i tyle (Częstochowa).
Dodaje moje ulubione oczko, idealne do klejenia i zawsze wyglądające cudnie :)
1 do 1 na pół z 2 do 1; grubość 0,15 i 0,1 plus pojedyncze 0,2mm, długości 9,11,12,13,14mm; skręt C (granat, fiolet i róż z paletek z outletu looksus lashes).
Zdjęcie jak zwykle okropne, mam dobra lustrzanke a zdjec nie potrafie robic :/ Zdjecie na otwartym oku w ogole katastrofa wiec nawet nie wstawiam
http://pliki.wzorki.info/images/thumbs/8fVpK.jpg
malutkapumcia, zdjęcie okropne ale za to jakie tam w tej ciemności rzęski piękne widzę!
nanami7, zgadazam się z Anastazją, te 30 minut przy tej ilości jaką wykleiłaś by Cię nie zbawiły:( i ta grubość... ehh, ale pęsety w górę i działać! będzie lepiej.
Ewi89, gdzieś Ty się dziewczyno na kurs wybrała? ile was tam było? przecież jest w Twojej okolicy instruktorka z forum.
poza tym, ja nie wiem kto tam ma jakie relacje z kursantkami ale moim zawsze mówię żeby pytania typu "jakie mam kupić rzęsy" czy "co powklejać tej właśnie klientce" kierowały do mnie, no bo wiadomo że po 10-godzinnym kursie nie można wiedzieć wszystkiego, a szkoleniowiec to ktoś kto bierze za kursantkę odpowiedzialność. to może pogadasz z instruktorką i dopytasz ją o coś czego nie zakumałaś na kursie? bo niestety ale widać na tych rzęsach duuuże braki wiedzy teoretycznej.
0,15 to standardowa rzęsa, cieńsze są raczej do zadań specjalnych lub objętościówki.
ja robie zdjęcia telefonem lub zwykłym kompaktem i jakoś wychodzą. najważniejsze dobre światło i tyle ( a to chyba maz przy klejeniu). tu przecież widać co i jak tylko niepotrzebnie tak obcięte bardzo.
Anastazja - piękne rzęsy i piękne oczy