hahahahahhhaha :D
Bądź grzeczna, bo to forum to skarbnica wiedzy !
Witam wszystkie nowe osóbki :*
Super, że jest Was coraz więcej. Mam nadzieję, że się wciągniecie w to i bedziecie wyznawały że dzień bez forum to dzień stracony ! :)
Printable View
Witam ;) Mam na imię Aneta. Na forum trafiłam przez przypadek, gdy szukałam informacji o robieniu akrylowych paznokci. Mam 16 lat, ale mam nadzieje, że nie jestem najmłodsza w waszym gronie :) Bardzo interesuje się modą lolicią, gotycką i decora. Na razie chce się zapoznać z wszystkim co dotyczy paznokci i nie długo zacznę działać. Mam nadzieje, że dużo się od was nauczę :P
witajcie dziewczynyyy, rozgosccie się:) :kwiatek:
Hej, może ja też oficjalnie się przywitam. Jestem Karola i w tym roku skończę po raz 3 18 lat :) Przed osiągnięciem pełnoletności zainteresowałam się paznokciami niestety ubzdurałam sobie, że jakiekolwiek kursy można skończyć dopiero po 18nastce. Zajęłam się szkołą i dopiero teraz gdy rzuciłam studia stylizacja znow zapukała do drzwi serca ;) Na razie szukam pracy i uczę się do matury ( podwyższam wyniki i daj Boziu lekarski w poznaniu ) Od tego semestru zaczynam we wrocławskiej szkole policealnej technika usług kosmetycznych, jeżeli nie dostanę się na wymarzone studia to w tym kierunku będę się dalej rozwijać. Dziubałam coś w swoich paznokciach ale moje zdolności manualne na nic się tu zdają i dlatego chciałabym skończyć kurs z metody żelowej we Wrocławiu. Jejku nawet na forum gęba mi się nie zamyka :P Prosiłabym Was dziewczyny o pomoc w dokonaniu wyboru szkolenia: golden nails czy amazingstudio? Czy w g-nails na kursie żelowym pracuje się z frezarką?
Pozdrawiam,
Karchola.
Tu poczytaj :
http://forum.wzorki.info/oferty/8332...m-szkolen.html
lub tu http://forum.wzorki.info/kursy-szkol...czenia-20.html
a na przyszłość używaj opcji Szukaj w prawym górnym rogu :)
i WITAMY :*
witam was serdecznie.mam na imię Justyna i juz od dluzszego czasu czytam wasze forum wiec postanowilam do was dolaczyc:yess:Mam 30 lat i prowadze wlasna dzialalnosc gosp.W polowie marca planuje otworzyc salon kosmetyczny poniewaz jestem rowniez po szkole kosmetycznej i zawsze to bylo moim marzeniem...mam nadzieje ze sie uda:]Pozdrawiam.
Witam i trzymam kciuki za salon;))
:macham: witam, mam na imię Kamila mam 20 lat, jestem tu zarejestrowana od jakiegoś czasu lecz dopiero teraz odważyłam się napisać ;) stylizacją paznokci zajmuje się od 2 lat, skończyłam kurs wizażu i stylizacji paznokci a teraz jestem w trakcie studium technik usług kosmetycznych pierwszy rok ;) bardzo dużo nauczyłam się z tego forum :) pozdrawiam! :)
Witaj, zapraszamy do udzialu w zyciu forum!
Witam Wszystkich bardzo serdecznie, to mój pierwszy post i jeszcze nie do końca się tutaj odnalazłam, ale mam nadzieję że pójdzie mi sprawnie. Pozdrawiam :) Karolina. :]
witamy swieżynki i zapraszamy do wspołpracy, oraz zycze szybkego oswojenia sie z nami:)
hello wszystkim nowym
Wkoncu i ja tu trafilam :ok:
Mam na imie Kasia i jestem mama 1 rocznego synka,wkorotce tez i zona :D
Zawsze lubilam "bawic sie" z moimi paznokciami,malowac,naklejac,pilowac itp na nauke stylizacji paznokci zelem zdecydowalam sie po wielu nieudanych wizytach u niby-stylistek w moim miescie,nie chcem nikogo obrazac ale po ostatniej grudniowej wizycie moje sciachane paznokcie do tej pory dochodza do siebie.
W sierpniu mam dwa wazne wydarzenia,moj slub i chrzciny malego,wiec na ta okazje i do tego czasu postanowilam nauczyc sie (na sobie ew mamie;)) zrobic sobie pazurki ja sama.
Naczytalam sie,nadrukowalam,kupilam zestaw startowy i do roboty,najpierw jednak dam odzyc moim pazurkom bo sa jak kartki papieru-przepilowane.
Chetnie popatrze jak to robia profesjonalistki i poczytam dobrych rad.
Pozdrawiam
Zajdziesz tu wiele porad i filmików ,więc na pewno dasz rade :) Witamy..
Witam was serdecznie..jestem tu nowa..i pewnie troszkę sie pogubię pare razy zanim odnajdę sie wśród waszego domu:) Choc mam nadzieje ze w razie czego pomozecie:) Wszystkie was serdecznie pozdrawiam.:)):macham:
Witam Was! :) Jestem tu jak widać nowa, mam nadzieję ze sie tu nie zgubie :) :)
Witam wszystkie Panie i może nawet Panów :)
Kupiłam zestaw do tipsów żelowych na Allegro. I jestem zielona w temacie :) poszukuję dobrych żeli. Paznokcie robię na własny użytek, więc mam 10 paluszków testowych :)
Pozdrawiam:kwiatek:
Witamy , witamy
i zapraszamy do zgłębiania tajników stylizacji paznokci i nie tylko :kwiatek::kwiatek:
Witaj Basiu!!
witam wszystkich serdecznie, jestem tu nowa i trochę mam stracha ale chyba sobie poradzę , paznokciami zawodowo zajmuję się od 10 lat ale jakoś nigdy wcześniej nie udzielałam się na żadnym forum, teraz postanowiłam to zmienić .:]
poradzisz sobie poradzisz
10 lat doświadczenia to kopalnia wiedzy
także zapraszam na watki tematyczne
Twoja wiedza i doświadczenie na pewno
przyda się nie jednej z nas :kwiatek:
O kurcze 10lat i zero szaleństwa po forach? :) To czekamy na jakieś wskazówki, zdjęcia prac i oczywiście gorąco witamy ^^
oj tak... 10 lat to kupa czasu.. piszcie posty (tylko nie spamujcie;))
:kwiatek:
Witam wszystkich :*
Witam wszystkich serdecznie :-)
Na imie mi Alicja, od pewnego czasu interesuje sie stylizacja paznokci. Z pewnoscia bede tu czesto zagladac i szukac rady u bardziej doswiadczonych stylistek :-)
pozdrawiam
Witamy serdecznie :)
Witaj Alicja
to wpadłaś jak śliwka w kompot
to forum uzależnia :skacze:
witam.
Nazywam sie Kasia..:) pazurkami oraz kosmetyka interesuje sie juz dosyć długo . postanowiłam w tym kierunku skończyc szkołe i właśnie w 2011 roku w sierpniu stałam sie posiadaczem dyplonu potwierdzajacego kwalifikacje technika kosmetycznego :) ukonczyłam również kursy stylizacji paznokci oraz zdobienia artystycznego jak i ogolnej kosmetyki. w tym roku zamierzam otworzyć salon kosmetyczny .:);]
Kandzik witaj :) juz sie nie moge sie doczekać Twoich prac:)
Kandzik witaj na forum
i powodzenia w realizacji planów zawodowych :ok:
dziekuje za miłe przywitanie .:)
po ponad roku nieobecności chciałabym Was ponownie przywitac :):)
witam wszystkie nowe i te dawno nie widziane dziewczyny:)
ja również witam wszystkie kobitki;) też jestem tu nowa:) mam nadzieję, że zostanę z Wami na dłuuuuuuuuuuuuuuugo!!:skacze::love:
Witam:) na pewno! nie ma innego wyjscia:D
Witam,
Nazywam się Rafał i pracuję w hurtowni kosmetycznej :)
Witam Wszystkich :) Forum te zawładnęło moim sercem heh :) Jest rewelacyjne ale muszę troszkę posiedzieć i obcykać je dokładnie :) Bo nie mogę się jeszcze za bardzo odnaleźć :) Pozdrawiam wszystkich serdecznie :*
Cześć Rafał, kolejny mężczyzna na forum :D
Ewe, witaj:*
Witam Kochani :)
zapraszamy do czynnego działania na forum :)
:kwiatek:
ile nowych osób !!! :)
witam wszystkich i zapraszam na watki tematyczne :kwiatek::kwiatek::kwiatek::kwiatek::kwiatek:
Od poczatku troszeczke poslodze...z nieba mi spadacie ludzie-doslownie.Jestem dumna z siebie i swojej wyytrwalosci w poszukiwaniu odpowiedniej strony heh.Dziekuje tym wszystkim,ktorzy wpadli na pomysl tego forum,bo robicie to fajnie.znalazlam tu wybawienie ze swego partactwa pazurowego.Skonczylam szkole kosmetyczna w anglii,nauczylam sie tam wielu dobrych rzeczy,ale oni tam o stylizacji paznokci pojecia nie maja- jak widze.Przezyje utopione pieniadze,ale tego,co one mnie tam nauczyly nie zniose!Efekt tego taki,ze po trzech latach zdalam sobie sprawe,ze chyba juz po mnie bedzie w tym fachu,bo ja sie chyba do tego nie nadaje..wszyscy pytaja o paznokcie,a ja tracilam czas,bo nawet mi produktow nie opisaly jak trzeba.Ciezko jest wiedziec-nic nie wiedzac.Tutaj znajduje wszystkie fachowe informacje i osoby naprawde chcace pomoc.Dziekuje wam za to goraco i codziennie tutaj jestem z wami..uskrzydlona!