a co ja moge robic?jak zwykle jestem w pracy,
Printable View
a co ja moge robic?jak zwykle jestem w pracy,
a ja do dziesiatej posiedze w domu a pozniej zmykam do fryzjera!jak zawsze wroce niezadowolona :D
poranna kawka i jagodzianka na ząb :)
lloo matusiu...wypilam chyba ze 3 lampki szampana i zaraz zaspiewam chyba .."Hej sokoly..."...:D
Ja podtrzymuje powieki zapałkami, bo już nie daję rady :D Wypij lampkę za Nasze zdrówko !!
to zamiast isc spac to buszuje po necie :D
a ja szukam filmu zeby sobie luknac przed snem ale cos ciezko mi idzie ;)
Słyszałam, że na sen to najlepsze są Horrory :D
hmm...ja zamiast isc pod prysznic tez buszuje po necie:D w sumie ktos zajal mi wc wiec troche sobie poczekam:D
w sumie to nie moge nazwac kacem,to co mi jest a,ale leb mnie boli niemilosiernie.... ratuje sie kawa i zaraz bedzie lepiej!!
jem delicje malinowe :]
robie po jednym pazurze bo mi sie obiad robi i musze doskakiwac do garow :D
czatuje na buty na ebay'u de
Kupiłam se zestaw farbek akrylowych i będę je zaraz próbować :skacze::skacze: a tak to wróciłam ze szkoły :)
miałam sie uczyc angielskiego a siedze tu, czytam i tak o... nauka poszła w las
ja za chwile się biorę za angielski, ale teraz cieszę się , że zdobyłam maksymalną ilość punktów na próbnym teście gimnazjalnym :skacze:
max ? :brawa: no prosze prosze... to Gratulacje :*
ogolne nudze sie...nasluchuje syna ,bo biedactwo nie moze usnac!
Taj se leżę i trzymam laptopa na brzuchu i szukam ciekawostek w necie i kątem oka oglądam Housa:D
Kawka i ciacho zamiast śniadanka :cwaniak2:
Na uczelnie jade dopiero na 15 :/:
przepisuję notatki z wykładu na którym mnie nie było :) leń mi wszedł w 4 literki ;)
Smarkam :P
W końcu weszłam na forum, ale zaraz trza do nauki... 2 szkoły.. co ja sobie myślałam :D
ja jak zwykle w pracy,za pol godziny koncze i do nastepnej roboty,wsiadam w klarete i cheya hehe
Kaska to ile Ty masz tych prac, ze z jednej do drugiej chodzisz ? :o
zapracowana kobitka...
ja maluje kubek... w koncu mam czas dla siebie;)
zabieram się za pazurki mami :D
napuszczam wode do wanny i zaraz myju, myju :D
niestety tak bywa,jak mam wolne w szpitalu to lece na karetke,nieraz wychodze wieczorem ze szpitala i wsiadam do karetki ,dalej do pracy,ale wiecej kasy wtedy mam,a pazurki robie wieczorami lub wczesnie rano,teraz coraz rzadziej niestety,nie mam czasu sobie zrobic,albo jak juz robie to ciezko mi idzie,chcialabym zeby kiredys ktos mi zrobil tak ladnie,dokladnie ,bo mi ciezko samej,obecnie tez jestem w pracy:/:
kasiass-normalnie podziwiam ,taka mroweczka z ciebie....to zycze milej pracy a ja sie ubieram i ide do banku ,bo o 12 tej mam klientke-straszna marude;(,ale dam rade!
Się niby szykuję spać ale jednym okiem oglądam Boogeyman'a.
skonczylam ogladac boks z Hamburga, oczywiscie faworyt Vitali wygral ale na punkty...
za chwile filmik :)
Piję kawę i szperam po forach:)
Ja również kawka, forum i sprawdzanie poczty:)
Wcinam kolacje i bawię się z Prosiaczkiem :)
kolacje ? o tej porze :D Plusia, Ty nocny marku :)
a ja sie ubieram i wychodze zaraz do pracy, a tak mi sie ie chce :(
siedze troszke na forum ,ale ide zaraz bo jestem taka chora ze mi chyba zaraz glowa peknie....
siedzę i tyję bo jem Przysmak Świętokrzyski .. ale trudno :P miałam na niego mega ochote
piję kawkę i może zaraz poodkurzam :] czekam na pluszaka kiedy sie pojawi ,bo chcę zapytać o ciekawy opis na gg :haha:
od godziny 9 zabieram się za zrobienie śniadania :P haha :P
buehehehe total szalona:D
ja jadę do empiku po książke i może na w końcu bedzie :)
ogolnie chyba kfc zalicze, po sniadanku mozna a co !