Sami ja obecnie mam 80E lub 85D - masakra cokolwiek kupić ;(
Printable View
Sami ja obecnie mam 80E lub 85D - masakra cokolwiek kupić ;(
Jak karmiłam, to też kupiłam ze dwa staniki 70E i 70F, w sklepie internetowych za grubą kasę,
ale szkoda wydawać, bo szybko ten rozmiar się zmienia,
w końcu kupiłam takie sportowe, ciasne i w nich było mi najlepiej.
Mam właśnie kilka takich sportowych odpinanych - najwygodniejsze dla mnie teraz:D Tylko niefajnie moje "panienki" w nich wyglądają - jak worki :P
Sami szalenstwo :D zakupy extra :D
ja kupilam dzis szafke z umywalka, baterie, farby, pigmenty, zaslony, rolety, antyramy na dyplomy, rurki kształtki, kolanka :lol: itd itd :D wsio na moje 30m2 :buja: :D
aaa i wczoraj kupilam nawet instrukcje mycia rak dla Pan z sanepidu :haha:
wow Kamilka to kiedy otwierasz bo widze że jestem hen za murzynami z nowościami w twoim życiu zawosdowuym:d
pochwal się kochana wszystkim:D
Moj ostatni zakup to moja pierwsza frezarka:D zabaczymy jak długo mi posłuży:D
Kamilko zazdroszczę takich zakupów :D Kiedy otwierasz?
Tekila a gdzie fotka frezareczki? ;)
Wczoraj mój wreszcie skręcił regał - wstawię fotkę całego mojego kącika do odpowiedniego tematu :)
coby nie offtopować http://forum.wzorki.info/195317-post641.html :)
zakupu z warsztatów gn
do mnie dzisiaj przyleciał bialy żel easy off Konad, mam nadzieje, ze bedzie lepszy od tego z DR
Załącznik 28557
Moje z EF :D Brush cleaner (na wszelki wypadek), zmywacz migdałowy, pojemnik na pędzleki, 2 porcelanowe naczynka na liquid (są śliczniutkie :love:), pędzelki 6 round i 4 koci - hm.... tylko, ż przyszły w tubach z nieutwardzonym przez klej włosiem - bardzo miękkie, nawet koci jest mięciutki... takie mają być? (to moje pierwsze do akrylu, i kurczę nie wiem...)
tusia jakie śliczne opakowanie tego żeliku :slina:
Roksik świetne pakupki ;)
Ela ręczniczek różowy:love:
moje skromne pazurkowe, pilniki brokaty z alle i te kwiatki gratis.
reszta z EF
Tusia mi naklejek nie dali ale rabat 5 procent :D
oszsz, to wolałabym rabat bo naklejki sa do de:D....
Tusia piekne opakowanie tego zeliku,
Roksik sliczne pojemniczki
Ciekawe czy się nadadzą te naklejki, ja jeszcze nie próbowałam:D ja też bym wolała rabat niż te naklejki:)
Klanat dziękuję :)
Co do rabatu w EF - wystarczy być u nich na forum aktywnym i w uwagach wpisywać swój nick ;)
a ja niedługo zakupię sobie nowego zwierzaczka:)
http://img16.allegroimg.pl/photos/or.../89/1184758938
piękny jest!! mój by się w życiu nie zgodził na pajączka, on się boi:(
ja cie proszę nie z rana :D wchodzę popatrzeć na piękne akryle, ciuszki a tu pająk he he :D zawału mam dostać ;D
Dla mnie ciut za ekstremalne zwierzątko:D Miałam kraby, teraz krewecie - wszytko bezpiecznie za szybką :D
jakie ma piękne kolory:love:
Milenka :strach: :strach: :strach: ja się boję takich zwierzaczków
toż przecież on też za szybką będzie:)nie będe z nim spała:)
o matko i córko:strach: milenka odwazna jesteś......yhhh, fói, bleh
matko kochana myślałam ze tematy pomyliłam aaaa ;(
o matko milena az mnie ciarki przeszły, ja takiego stwora miałam tylko przez dwie H w domu bo moj kupil koledze na urodziny i siedzialam jak na szpilkach bo sie balam ze wyjdzie!
Milena no własnym oczom nie wierzę!!!!Paskudztwo takie, też myslalam ze poogladam jakies torebki a tu taki szok, odważna jesteś!!!
Jak dla mnie on jest piękny:)
Piękny to on jest nie wątpliwie, ale mimo wszystko... To nie dla mnie ;)
mi to już od małego taki pajączek się marzył:)
Milenko a cóż to takiego? jakiś taki kolorowy.
to jest Chromatopelma. one takie właśnie ubarwienie mają:) pomarańcz z butelkową zielenią i metaliczny granat na nogach:)
kolorystycznie rewelacyjny, ale raczej nie jest to zwierzak dla mnie, ja wolę futerkowe na 4 łapach, względnie zwierzak na dwóch łapach (czyt. mężczyzna)
Ja już mam i takiego na 2 i na 4:D