witamy:kwiatek:
Printable View
witamy:kwiatek:
Witamy witamy :D:D
witam wszystkich :D
witamy cieplutko :kwiatek: :)
Witam wszystkich!
Mam na imię Angelika i bardzo sie ciesze że moge być tu z Wami!!!
Pozdrawaim wszystkich :)
witajcie:kwiatek:
Witam :) Zarejestrowałam się dawno, ale zupełnie o tym zapomniałam, dziś powracam ;)
Witam:)
Witam serdecznie wszystkich użytkowników forum. :) Jestem nowa, ale mam nadzieję, że szybko się wdrożę.:) Na imię mam Karolina, stylizacją paznokci zajmuję się od paru lat. :) Pozdrawiam wszystkich! :)
andzia:*legionistka:*carmenita:* witam:kwiatek:
Witamy bardzo serdecznie :)
carmenita, legionistka, Andziapl1, witam :):*
Witam...
...w tym czcigodnym gronie.
Mam nadzieję na nowe paznokciowe przygody i oczywiście wymianę doświadczeń!:D
Wiatmy serdecznie :przytul: :kwiatek:
bajadera:* witamy i mocno ściskamy:kooffa:
Czesc Dziewczyny, wczoraj sie zalogowalam pierwszy raz :) mam nadzieje, ze cieplo mnie przyjmiecie:D
Paznokcie robie prawie dwa lata, amatorsko. na poczatku bawilam sie glownie zelem, teraz glownie akrylem. Staram sie doksztalcac poprzez kupowanie znanych czasopism paznokciowych (poki co) a w przyszlosci, mam nadzieje,ze niedalekiej zrobie kursy stylizacji :)
pozdrawiam wszystkie Panie goraco :)
Hej poolcia:* zobaczysz, że Ci się spodoba, a przy odrobinie chęci wyniesiesz stąd mnóstwo wiedzy:)
Mam taka skromna nadzieje, bo z tego co zdarzylam zauwazyc grono stylistek jest nie tylko dobrze wyksztalcone ale rowniez lubi dzielic sie wiedza z poczatkujacymi :)
No to zapraszamy do udzielania się :) No i witam na wzorki.info :)
Bajadera, tu same przygody Cię spotkają :)
poolciaa, mamy nadzieje, ze zostaniesz z nami dłużej :)
hej dziewczyny, ja jestem tu nowa wlasnie sie zarejestrowalam i juz zauwazylam ze jest tutaj bardzo duzo pomocnych informacji. Paznokciami zajmuje sie niecale 2 lata jestem samoukiem bo narazie nie mialam kasy na kurs ale w najblizszym czasie chce zrobic kurs zdobienia...:) wykonuje paznokcie zelowe, teraz przyjdzie mi troche nowyh rzeczy z allegro i bede uczyc sie na formie..:) mam nadzieje ze w razie co pomozecie:* buziaki:ok:
karlanails witamy na forum:]
Cześć dziewczyny, jak fajnie że do nas dołączyłyście :)
Uprzedzam, że to forum jest pod każdym względem wyjątkowe: nie potrzebne inne używki bo ono bardzo uzależnia :)
I pamiętajcie o jednym: jeśli zajmujecie się pazurkami amatorsko - tutaj przeczytacie wiele informacji, które zapewne Wam pomogą ale nic nie zastąpi profesjonalnego kursu. Życzymy Wam samych zadowolonych klientek i mnóstwa radości wyniesionego z tego forum :)
Cmok!
Ciocia Wiola ;-)
karlanails, witaj :) tu zawsze można liczyć na pomoc, więc w razie problem pisz :)
Witam cieplusio wszystkie nowe dziewczyny :skacze: