a zebys wiedziala!! hehe kurde sama jestem w szoku bo ja przeciez zawsze wolałam słone rzeczy a tu mnie na słodkie bierze....
Printable View
a zebys wiedziala!! hehe kurde sama jestem w szoku bo ja przeciez zawsze wolałam słone rzeczy a tu mnie na słodkie bierze....
Jestes w ciązy ! ;P !
narobiłas mi ochoty :aty:
i znalazłam cos takiego Batonik Bounty
chyba spróbuje ktoregos peiknego dnia gdy bede miała wiecej wolnego czsu...
Natalia ja Cię chyba :aty: :aty: normalnie nie chce mi sie specjalnie ubierac po batonika a przez Ciebie cos mi sie wydaje ze zaraz polece!! musze se zapisac ten przepis :skacze: i sie zrobi na zapas hehe moze sie w koncu zbrzydnie ;P
ja własnie skonczyłam przepisywac :skacze:
na urodziny kupie Ci batony i wysle :skacze: !!
wwrrr ide bo moj brat sie juz cisnieniuje :[
oki trzymam Cię za słowo :skacze:
ej no przeciez wiatropylna to ja nie jestem ;P , a nie przypominam sobie żebym ostatnio... a takie coś na pewno bym zapamiętała bo już w abstynencji od lutego jestem ;(
ide spac wiatropylne laskie hehhe^_^
Dzidzia nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło:D
ja musze tacie wymyślić hasło konkursowe na konkurs krwiodawstwa i pustke mam w głowie:(
pisze notatke o Mickiewiczu :zly: :[
piszę prace mgr... a raczej myślę o pisaniu..;/;(
a ja wróciłam z zakupów, wcinam tabletki, śniadanko, i przygotowuje się psychicznie na jutro ;(
jem obiado-kolacje
a ja właśnie skończyła na dziś z klientkami od 11 zapierda***am.... brzuch mnie boli -dostałam okres i tak dla odmiany zjadłabym bounty :P
mnie włąsnie też brzuch boli jak na okres a dopiero mi sie skonczył:( poskładałam własnie pranie co dzis robiłam i chyba tez bym cos zjadła
wlaśnie brata wysłałam po bounty :skacze: :skacze: jak zaraz nie przyjdzie to mu dupsko skopie!!
no i znowu mi smaka zrobiłas... pół dnia prasowałam, zaraz idę wrzucić obiad do garnuszka
natalio przykro mi bardzo, ale to my dziś wygramy w totka..:)
ja wygram :D mimo że kuponu nie puściłam:D
on ma 28 lat ;P heh
bounty juz zjedzone
a tak w ogóle to ja wygram w totka ;P
Ej ej my wygramy !! :skacze:
ja właśnie zagrzałam sobię kiełbaskę... mmm
a ja zamiast batoników piję herbatke:Di myśle żeby troche testó na prawko się pouczyć:D
ok jak wygram to masz gwarantowane żeliki :skacze:
a ode mnie akryle :skacze: