chechlol szalejesz z tymi kwiatuszkami :D a kolorystyka akryli bardzo fajna i kwiatuszki również super :ok:
Printable View
chechlol szalejesz z tymi kwiatuszkami :D a kolorystyka akryli bardzo fajna i kwiatuszki również super :ok:
sofii piękna praca!!
chechlol super kwiatuchy! Mi nadal nie wychodza tak jakbym chciala:(
Ewelina83 nie przejmuj się mnie też dużo czasu zajęło żeby to co lepię przypominało kwiatki:)
możecie mnie dziewczyny zabić za słowo które teraz napiszę no ale muszę.:sciana:
soffii25 za******e są te pazurki.:szczena:
a tu kilka moich kwiatuchów:P
bardzo fajne najbardziej podobają mi się niebieskie:)
korcia - ciekawe kwiateczki :) niebieskie super!
Dziewczyny przeglądam te Wasze prace i... jestem zachwycona!!! Przepięknie robicie! Soffi25 cuuudne! Mam nadzieję, że kiedyś dojdę do takie perfekcji jak Ty! Chechlol miooodek! Myślicie, że talent przechodzi przez monitor??? hehehe
Chciałabym, ale cóż, pozostało mi tylko ćwiczyć ;)
To są moje dzisiejsze wypociny...
kashia bardzo fajne wypociny :) mnie się bardzo spodobał słonecznik i ten różowiutki kwiatuszek :)
żółty kwiatuszek śliczny :)
Kshia83 bardzo ładne zwłaszcza te pierwsze ze słonecznikiem :)
Na początku było mi trudno.Obecne umiejętności zawdzięczam długogodzinnemu siedzeniu przed kompem przy filmikach typu "step by step" i powtarzaniu tego co robią panie na nich .Nie raz wałkowałam jeden filmik i jeden rodzaj kwiatków mnawet jeden dzień. Wiele zależy też od dobrego pędzelka :)
Pzdr
Dagiecz zgadzam się z Tobą pędzel jest najważniejszy,jak kupiłam dobry pędzel zaczęły kwiatki wychodzić
kashia bardzo ładne kwiatuszki :D
kashia83 - fajne ćwiczonka :D
a to dzisiejsze kwiatuchy na moich pazurach (na zapalniczce zdecydowanie łatwiej niż na prawej rączce)
chechlol pięknie wyglądają!!!! :ok: Ja sobie dam radę zrobić tylko na jednej ręce... a i tak wychodzą jakoś tak hmm naciapane :(
Chechlol przepiękne te Twoje pazuraski :) i kwiatki oczywiście :)
sliczne sa te wasze kwiatuszki ale widac ze juz macie wprawiana reke do tego a ja to dzisiaj robilam pierwszy raz rozyczke :D czekam na opinie ;D :przytul: SZCZERZE :)
Ja ostatnio robiłam takie kwiatki akrylowe:D
bardzo ladnie wygladaja ja bym to nawet powiedziala ze na tym ciemniejszym wzorku nie sa az tak drastycznie biale wiec slicznie sie komponuja ;) :ok:
Asik i bardzo fajnie wyszły,moje pierwsze to porażka
dziekuje staralam sie jak moglam ale duzo mi daly filmiki na youtube :) przyznam ze sama nie dalabym rady :P a porazka to napewno nie byla kazdy kwiatek jest sliczny :kwiatek: